lauantai 31. maaliskuuta 2012

Monitoimituote loppunut

Minulla pääsikin vielä yksi tuote tälle kuulle loppumaan toissa päivänä, joten vielä tulee sen esittely ja huomenna sitten yhteenveto :).

Kyseessä oli Avonin Planet Spa African Shea Butter with Ginger Nourishing All-in-One Facial.
Toisin sanoin tätä pystyi käyttämään joko puhdistuksena, kevyenä kuorintana tai naamiona ja itse käytin tätä vuorotellen kaikilla kolmella tavalla, viimeisen reilun kuukauden ajan ensimmäisen vaiheen kasvopesuna.
Tämä oli melko "rasvainen" tapaus, mutta sopi mielestäni hyvin talven kuivattamalle iholleni. Poisti myös meikit kohtuudella ja käytin tätä myös silmiin, kun huuhdoin ensin kuorivat rakeet pois.
Tämän avulla mun tarvitsi käyttää mun  "huonompaa" silmämeikin poistoainetta jämien poistoon eli ripsivärit lähti suht hyvin pois jo tämän avulla.
Tämä jätti "rasvaisuuden" takia iholle sellaisen kosteuttavan kalvon, jonka sitten toisessa vaiheessa pesin pois, mutta naamiona käyttäessäni jätin liiat poistamatta, jolloin iho pysyi kosteampana pidempään eikä ollut kiire laittaa kasvovoidetta.
Kuorintana tämäkin oli liian hellävarainen omaan makuuni, mutta varmaan sopii hyvin herkemmälle/kuivemmalle iholle. Tuoksu oli myös yllättävän miellyttävä, varmaan inkivääri pehmensi tässä sheavoin vähän liiallistakin makeutta. Itse kun olen muutaman tuotteen käyttänyt, joissa ei inkivääriä ollut, niin niissä tuoksu meni aivan överi-makeaksi.
Kaiken kaikkiaan tästä jäi positiiviset fiilikset ja voisin harkita ostavani uudelleen talvea varten, kesällä ei varmasti tule toimimaan omalla ihollani.

Sori, tulipa taas vähän liian pitkä teksti ja tuo kuvakin olisi pitänyt ottaa salamalla...
Eilen oli tosi hauska ilta työkavereiden kanssa, mutta kyytiä odottaessa taisin palelluttaa itseni :(. Nyt meinaa olla todella tukkoinen olo ja nenä vuotaa :(. Ei oikein ollut hyvä idea pitsinen t-paita+villakangastakki ja -3.5C pikkupakkanen... Nooh, nyt syömään ja teetä keittämään ja toivoa, että huomenna on parempi olo, jotta pääsen taas Interval Spinningkiin...
Miumoi <3

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Heleyttä ja virkeyttä?

En nyt tiedä sainko kasvoilleni yllämäinittuja, vaikka tarvetta olisi melkoisesti nykyisin, mutta ihan kiva tapaus oli kuitenkin seuraava loppunut tuote.

Kyseessä oli siis tämä suhteellisen vanha Avonin Solution-sarjan Total Radiance AM/PM Face Cream eli tässä oli samassa pakkauksessa 40ml päivävoide ja 40ml yövoide.
Ensimmäinen plussa siis tuosta pakkauksesta, mielestäni tosi kätevä, kun ei tarvitse kahta purkkia erikseen pitää hyllyllä. Harmi vain, että nämä kaksoispurkit olivat luvattoman vähän aikaa myynnissä :/.
Mutta sopi hyvin omalle sekaiholleni ja kosteuttikin melko hyvin, tosin pahimmilla paukkupakkasilla vaati jotain tujumpaa ainakin alle. Tuoksu tässä oli mielestäni myös todella mukava, jotain hedelmäistä tuoksui omaan nenääni :).
Ostaisin varmasti uudelleen, jos pystyisi. Joskus on ollut matkapakkauskokoja vielä myynnissä (2 x 10ml) ja omistan vielä sekaiholle tarkoitetun voiteen samanlaisessa purkissa sekä matkapakkauksen myös.

Käyttöön on lähtenyt sitten päivävoiteeksi tuo Favoran matkakoko (25ml) ja yövoiteena oon käyttänyt koko talven enempi ja vähempi tuota Oriflamen Essentials-sarjan voidetta, joka toimii hyvin :).
Täytyy kesäksi säästää se sekaiholle tarkoitettu Solutions-voide, jos toimii sitten parhaiten, vielä kun tuntuu olevan iho kuivan puoleinen.

Mutta nyt alan valmistautua vaihteeksi Illanviettoon kaupungilla muutaman työkaverin kanssa, kun JS muuttaa Hellsinkiin sunnuntaina, nyyh :/. Nooh, kesällä näemme jälleen JS:n häissä, joten ei ole pitkä aika :).
Miumoi <3

torstai 29. maaliskuuta 2012

Mansikkajugurttia naamaan

Jälleen on yksi naamanaamio loppunut ja tämä on taas vaihteeksi sellainen, jota ei edes myynnissä enää ole, mikä on suuri harmi :/.

Eli kyseessä on Avonin Naturals-sarjan Moisturising Strawberry Yogurt Facial Mask.
Tuote tuoksui aivan ihanasti mansikalle ja tässä oli myös muutamia pienen pieniä rakeita, jotka ehkä joillakin voi kuoria ihoa erittäin hellävaraisesti, mutta ei itselläni riittänyt tehot kuorimiseen.
Huomasin tätä käyttäessäni, että kun laitoin kostealle (ei märälle) iholle tätä, niin ihoni imi tämän lähes täysin itseensä. Ei paljoa tarvinnut vedellä enää poistaa. Ei vaan tullut kuivalle, pestylle iholle koskaan testattua, jos olisi sitten ylimääräiset vanulla/kasvopaperilla vain poistanut.
Vedellä poistettuna kireys kuitenkin tuli aika pian takaisin :/.
Miinusta tulee vähän siitä, että koostumus oli aika lirumaista tai noh, jugurttimaista :p.
Mutta onnekseni omistan vielä yhden tuubin tätä, niin voisi vielä testata käyttää tätä eri tavalla :). Myynnissä ei siis enää ole, mutta nyt Avonille on tulossa myyntiin Vadelma ja Persikka Smoothie kasvonaamiot :D. Ne on varmaan pakko testata...

Ajattelin tähän loppuun laittaa taas vaihteeksi parin edellisen viikon liikkumisia. Toissa viikko meni lähinnä kaupoissa kiertelyksi, mutta itselläni ainakin jalat kipeytyivät ja hiki virtasi tehokkaasti, varsinkin kun kävin niitä liivejä kattelemassa :p.

Mutta huomenna luvassa, jos ei hirveä kiire tule, viimeisen loppuneen tuotteen esittelyä ja viimeisenä päivänä sitten vedän tämän kaiken jälleen yhteen :).
Miumoi <3

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Avowash

Jälleen on varasto pienentynyt yhdellä palasaippualla.

Vuorossa oli siis Lushin 2011 joulun aikaan myynnissä ollut Retro tuote Avowash.
Tämä suoraan sanottuna ei sykähdyttänyt mitenkään. Tämä oli tuoksultaan saman tyyppinen kuin myöskin jouluna myynnissä ollut Northern Lights-saippua, mutta tämän mäntyinen tuoksu ei ollut yhtä terävä, vaan paljon pehmeämpi ja kermaisempi. Silti en tykästynyt siihen, enkä tule hankkimaan toiste, jos tämä uudelleen joskus myyntiin tulisikin.

Tässä vielä Britti-Lushin sivuilta otettu sisällysluettelo :).
Pitäisikin tässä tehdä vihdoin sinnekin taas tilausta :). Työkaverin tilaus on jo odottamassa, itse pitäisi omat tuotteet osata päättää :D.

Tämä, myöskin jouluisin myynnissä oleva, Snowcake lähti sitten käyttöön. Puolitin tuon ja oikean puoleinen pala ollut jo tovin käytössä :). Saa nähdä, saanko koko n.100g köntin käytettyä huhtikuun aikana...

Vielä tälle kuulle odottaisi 2 loppunutta tuotetta esittelyä ja varmaan tänään tai huomenna loppuu vielä yksi purkki. Sitten olisi tämä kuu kasassa :).
Miumoi <3

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Överiksi meni jälleen...

...mutta tällä kertaa ei kuitenkaan kosmetiikan osalta, vaan kateille tilaamani ruuan osalta :D.
Tämä postaus toimikoon todisteena, että ei tosiaan kosmetiikka ole ainoa, missä mulla yleensä karkaa mopo käsistä... Kyllä kaikki, joka liittyy nuihin karvaperseisiin, menee myös täysin yli :D. Puolustaudun sillä, että viimeksi tein (saman kokoisen) tilauksen Zooplussasta joulukuussa, joten nuo reilulla 200e ostetut ruuat kestää noin 3kk meillä :). Mutta kuvaoksennusta seuraavaksi luvassa:

Aloitetaan raksuista. Meillä on kolmen raksun sekoitus käytössä: tuo Royal Caninin Hairball, Royal Caninin Maine Coon ja Applawsin kana-lohi (lihapitoisuus 80%). Raksuja katit saavat noin 1rkl/pää aamulla sekä illalla märkäruuan seassa.
Nyt ajattelin vaihteluksi ottaa kokeiluun lisäksi tuon Indoor Long Hair:in.

Sitten "vähän" purkkiruokia. Nuita Porta21:siä oon jo pitkään syöttänyt ja jonkun kuukauden on ollut valikoimassa tuo kaikkien makujen kokoelma (3 x 8 makua á 156g) ja hyvin on kaikki nuista maistunut ja vaihteluakin hieman tulee :). Porta21 on viljaton ruoka ja näitä on myös 100g pusseissa.
Sitten otin kokeiluun Almo Naturea (6prk á 140g) ja Applawsia (2 x 6 purkkia á 156g).

Ylempi Animonda Rafiné Soupe-pussiruuat on ollut vakiostos ja ostan aina tuollaisen 5 x 4 makua pakkauksen (nyt otin 2 pkt).
Ja kokeiluun Miamorin pussiruokia, kastikkeella ja hyytelöllä.

Ylempi Almo Naturen Jelly-kana on myös vakiostos, mutta nyt en saanut kuin 6 pussin satsin, kun oli varastosta loppu tilapäisesti. Nämä vain menee tosi nopeasti, kun pussi on vain 70g :(.
Animonda Integra Protect Intestinal-ruokaa on myös ollut kaapissa varmuudeksi, helpottaa akuuttia ripulia, jota meijän kateilla on joskus (onneksi ei ole ollut nyt pitkään aikaan *koputtaa puuta*). Muut kolme ruokaa on kokeiluun, kaikkia 6kpl.
Sitten sain kaupan päälle ruokakupin ja tuollaisia palloja.

Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, herkut.
Miamorin Mallas-creamia löytyy ennestään kaapista monta laatikkoa, mutta tätä ei voi olla liikaa (yhdessä laatikossa 6 pussia á 15g). Annan muutaman kerran viikossa yhden pussin puoliksi nuille raksujen päälle. Kokeiluun otin sitten tuon vitamiini-creamin.
Gimpetin Pudding on täällä kova sana, samoin tykkäsivät tuosta jugurtista (molempia 6 kpl). Näitäkin laitan aina raksujen päälle muutaman "pisaran", niin varsinkin Siiri syö raksunsa paremmin :D.
Alimman kuvan herkut ostin sitten kokeiluun ja hyvin nuo 3 vasemman puoleista ainakin upposi, hiutaleita täytyy kokeillä tässä iltaruuan aikaan :).

Ja Neffinhän piti olla kovasti apuna laatikon purkamisessa... Oli Siirikin, mutta seurasi menoa vähän kauempaa :).

Ja tähän loppuun vielä kiva kuva Neffistä, kun hän viikonloppuna nautiskeli auringon paisteesta lattialla :).
Tällaista siis vaihteeksi tänne, huomenna jotain muuta!
Miumoi <3

maanantai 26. maaliskuuta 2012

SuperKökkö Ripsari

Jälleen tämä kirjoittelu venähti, kun en sitten ennen Piloxingia kirjoitellut :p.
Mutta nyt olisi vuorossa yksi tuote, johon mulla meni sitten hermot loppupeleissä...


Eli mulla oli reilun kuukauden (??) tai kaksi käytössä tämä kannustelahjana saamani Avonin SuperCurlacious Mascara ja olen kerran aiemminkin tätä kokeillut (silloinkin sain tämän kannusteena).
Toivoin kovasti tämän muuttuneen edellisestä versiosta, mutta jouduin pettymään ja en kyllä yleisesti ottaen ole koskaan ollut tyytyväinen Avonin ripsareihin :(.
Syynä on poikkeuksetta se, että ne ovat jo käyttöön otettaessa liian kuivia, jonka takia paakkuuntuvat ja varisevat jo melko aikaisessa vaiheessa...
Yksi iso Plussa tällä ripsarilla oli, nimittäin tämä kyllä taivutti todella kivasti ripset, minähän en taivuttajaa käytä muuten. Tämän huomasi selkeästi silloin, kun itselläni välillä sojottaa osa ripsistä suoraan alaspäin. Tämä todella taivutti ne alas sojottavat ripset kauniisti kaarelle ylös päin!
Kuitenkaan tämä ei valitettavasti riitä yksinään saamaan mua ostamaan tätä uudelleen, sillä mielestäni ripsivärin pitää pysyä käyttökelpoisena vähintään sen 3kk ja myös pari kuukautta lisää ripsikamman avulla ei olisi pahitteeksi... Kuukausi ripsikamman avulla on aivan liian vähän, en ainakaan tarjoushintaan (8,90e/9,90e) suostuisi ostamaan tätä kuukauden välein...
Suoraan sanottuna harmittaa, sillä muuten tämä olisi ollut itselleni todella mahtava ripsari!! Tuuheuttikin ripsiä mukavasti (pituutta on omasta takaa tarpeeksi).
Mitä kriteerejä teillä on hyvälle ripsivärille???


Tämä Oriflamen ripsari on lähtenyt nyt käyttöön ja tässä on kosteus ainakin parempi. Katsotaan, miten ajan kanssa tämä lähtee käyttäytymään :).
Mutta nyt lähden syömään ja parit laskutkin pitäisi maksaa ennen Täydellisten Naisten alkua!
Miumoi <3

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Buffy, the Dry Skin Killer

Olipas "hauska" otsikko :p. Tosiaan otsikosta voi jo päätellä, että seuraava loppunut on Lushin Buffy Body Butter/Scrub.
Siitähän ei jäänyt mitään jäljelle, joten kuvana toimii Britti-Lushin sivuilta otettu sisällysluettelo.

Tämä tosiaan oli kuoriva vartalovoi ja ajoi kyllä loistavasti asiansa!!
Kuori ihon tehokkaasti ja lisäksi laiskoja päiviä varten jätti ihon hyvin kosteutetuksi ja pehmeäksi. Ei tarvinnut rasvata kroppaa enää erikseen tämän käytön jälkeen.
Ostan tätä varmasti lisää jossain vaiheessa, mutta ajattelin seuraavaksi ostaa Aqua Mirabiliksen. Siitä olen näytteen kokeillut ja tuoksu oli parempi kuin Buffyssa :).

Tänään tuli taas kunnon jumpparääkki illalla suoritettua, kävin pitkästä aikaa Interval Spinningissä ja sen tuurasi yksi mies-ohjaaja, niin se osaa pitää vähän liiankin rankkoja spinning-tunteja :p. Hengissä selvisin, vaikka happi tuntui välillä loppuvan, kun sykkeet huiteli melko korkealla koko tunnin (keskisyke 155). Tuon jälkeen piti sitten vielä uusi Pumppi-ohjelma käydä kokeilemassa. Saman tyyppinen oli nytkin, mutta ojentaja-biisissä meinasin saada tangon otsaani, kun voimat meinasi loppua kesken :p. Mielestäni ei ollut aiempaa rankempi, mutta energiataso taisi vaan tippua liian alas... Noh, sehän käytiin sitten korjaamassa Hesburgerin kautta ja mussutin Mega-aterian kämpillä :D. Hyötyhän sitten oli...???
Ehkä se oli kuitenkin ansaittua, kun reilu 900kcal tuli kulutettua :).
Mutta nyt taas sohva kutsuu!
Miumoi <3

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Jalat raikkaina

Pitkästä aikaa loppui viime viikolla taas jalkatuotekin.
Nyt oli vuorostaan jalkasuihkeen vuoro eli tämä Oriflamen Feet Up Glow Pink Grapefruit Foot Deodorant on ollut mulla jumppakassissa jo pidemmän aikaa ja viimein sen suihkin loppuun :).
Näitä jalkasuihkeitakaan en osaa sen kummemmin arvostella, hyvän tuoksuinen ja viilensi ihan kivasti jalkoja rankkojen jumppien jälkeen. Voisin kyllä tätä ostaa joskus uudelleen, jos sattuu sitten tarvittaessa myynnissä olemaan :).

Nyt on lähtenyt käyttöön sitten tämä Avonin Mojiton tuoksuinen suihke :). Muutaman kerran jo käyttänyt ja kivan tuoksuinen kyllä on! Tästä muistaakseni myös kuorinnan omistan, ehkä pitäisi jalkavoidekin tilata kokeiluun ;D.





Nyt ei oikein ajatus pelaa tämän enempää, on ollut sellainen rentoilupäivä. 6 aikaan jo ekan kerran herättiin, vaan kun katit sai ruokaa 7 aikaan, niin saatiin olla rauhassa ja nukuttiinkin puoli 1 asti :D. Ah, ihanuutta!
Nyt voisikin lähtä lämpimiä voileipiä syömään ja katsomaan Poliisit-uusinnat :).
Miumoi <3

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Patukka-tilausta

Tähän alkuun ensin pieni mainos: Ystäväni Käpsyn blogissa on arvonta meneillään ja palkintona on kiva määrä erilaisia kynsijuttuja. Käykää osallistumassa, jos tykkäätte kynsijutuista :). Itse en nuihin pysty osallistumaan, kun en voi lakata kynsiäni :/.

Mutta jälleen on tullut tilattua vaikka ja mitä, mutta vaihteeksi jotain muuta kuin kosmetiikkaa :D.
Olen jo pitkään ollut kiinnostunut Fitnesstukusta ja monesti ystävän kanssa puhuttu, että pitäisi kimppatilaus tehdä, mutta se on aina jäänyt.
Nyt viime perjantaina oli Fitnesstukun Facebook-sivulla todella hyvä tarjouskoodi Goodlife-nimisistä proteiinipatukoista (9,90e ja normi 17.90e) ja olen kehuja kuullut niistä paljon, niin pakkohan se oli pistää tilaus viimein menemään. Myös ystäväni JS tilasi pari laatikkoa niitä ja pitihän sitä sitten tilata 75e edestä, että sai ilmaiset toimituskulut :). Tällaista sieltä tuli sitten:

Eli tässä ne kehutut Goodlife-patukat, makuina suklaata, minttua ja karamelliä. Laatikossa on 15kpl 50g patukoita.

Sitten täytteeksi piti ostaa juomashaker, jolla saa jauheet liuotettua ja sekoitettua veteen hyvin (750ml) sekä vesipullo, joka vetää 1 litran :). Todella käytännöllinen mulle, kun esim. spinningissä mulla kuluu lähemmäs litra vettä, niin tympeä kahta ½ litran pulloa kuljettaa mukana.

Sitten piti kokeiluun ottaa muitakin yksittäisiä patukoita. Nuo Oh Yeah!-patukat oli viikonloppu-tarjouksessa ja myöskin aika kehuttuja.
Tuon Oh Yeah! -vohvelipatukan (Suklaa) ehdin jo eilen maistaa ja ihan syötävää oli, mutta aika kuivakka oli se vohveli ja muutenkin tarttui hampaisiin kiinni liiankin tehokkaasti.
Monissa proteiinipatukoissa onkin tuo hampaisiin tarttuminen ongelmana, mutta tuo Goodlifen minttu (sain tuon ilmaiseksi, kun oli yli 50e tilaus) oli aivan After Eight-suklaan makuista ja ihanan pehmeää eikä tarttunut hampaisiin!
Mielenkiinnolla kokeilen kyllä nuo kaikki muutkin :).

Eilen sitten saimme hupia kattien kustannuksella. Mr. Insinööri oli ostanut  Huuto.netistä rikkinäisen robotti-imurin, jonka korjasi ja nyt kokeiltiin sitä:

Neffiä samaan aikaan sekä kiinnosti että pelotti tuo outo laite ja silmä kovana piti seurata sen tekemisiä minne se sitten menikään :).

Siiri taas omaan tapaansa seurasi tilannetta ja tuota oliota turvallisesti sohvalta käsin. Uteliaisuutta oli silti havaittavissa :).






Tällaista siis vaihteeksi tänne! Ei muuten onnistunutkaan se Avonin kokous, tiimijohtajalla ei ollut avaimia asukastupaan, jossa se olisi ollut, joten kokous peruuntui.
Ehkä parempi onni ensi kerralla :).
Mutta nyt täytyy alkaa taas Voice of Finlandia varten valmistautua :).
Huomiseen!
Miumoi <3

torstai 22. maaliskuuta 2012

Maitomaista Hunajaa

Nyt taas välillä loppuneiden esittelyä ja tällä kertaa loppuikin yksi mun HG-tuotteista.
Ostan todella harvoin samaa vartalorasvaa uudelleen, kun haluan testata kaikkea mahdollista. Muutenkin siinä vaiheessa kun pääsen varastojeni kätköistä ottamaan käyttöön rasvan, joka osoittautuukin hyväksi, niin hyvin suurella todennäköisyydellä sitä ei enää ole myynnissä :D.

Tämä jo viime viikolla loppunut Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan  Nourishing Hand & Body Cream on kuitenkin yksi poikkeus sääntöön. Tätä olen ostanut useamman purkin vuosien mittaan ja tätä mulla on vielä jemmassakin 2 purkkia odottamassa.
Rakastan tätä koko sarjaa ja tuoksu tässä on todella mieleeni. Yllättäen tämä ei ole niin makea kuin voisi kuvitella, vaan tuntuu että tässä on makeuden lisäksi vähän jotain parfyymimäistä vivahdetta.
Mielestäni tämä sarja on sellainen ylellinen/luksusmainen ja normaali hinta tällä voiteella onkin 13,90e. Onneksi tämä on lähes joka jaksossa tarjouksessa ja nyt uudessa kuvastossa hinta on 6,90e.
Tämä myös kosteuttaa ihan hyvin, tosin tämä ei ehkä todella kuivalle iholle riitä. Itselläkin tänä talvena ollut normaalia kuivempi iho, niin joutui enempi voiteen kanssa läträämään. Silkkisen pehmeäksi iho kuitenkin jää tämän jäljiltä.
Tätä tulen varmasti ostamaan lisää, kunhan jemmat joskus pienenee ja tämän suhteen ei tarvi pelätä, että poistuisi myynnistä :). Tämä on tainnut jo muutaman vuoden olla myynnissä ja käsittääkseni melko suosittu voide, joten säilynee myynnissä.

Tässä sitten myös toinen poikkeus sääntöön, eli käyttöön lähti sitten toinen purkki Avonin aikaa sitten myynnissä ollut Naturalsin Banaani-Kookos vartaloemulsio.
Onneksi mulla on tästä vielä ne jätettävät hoidot, niin ei tarvi vielä pitkään aikaan luopua tuosta ihanasta tuoksusta :). Tästä tulee esittelyä sitten ensi kuussa, kun hyvin suurella todennäköisyydellä loppuu sitten :).

Mutta nyt alan odottamaan Mr. Insinööriä, kun hän tulee takas kotiin ja sitten pitäisi suunnata Avonin kokoukseen katsomaan uutuudet läpi :).
Huomenna näytän, mitä sieltä Fitnesstukun paketista paljastuu, saa tänään käydä hakemassa sen postista \o/.
Miumoi <3

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Päänsärky + Hieronta = Katastrofi...

En nyt jaksakaan koneella istua :/. Ärsyttää, kun suunnitelmat taas meni mönkään... Töissä alkoi päätä jo särkeä ja mulla oli vielä 1½ tunnin hieronta, niin migreeniksihän se äityi :(. Siihen kun vielä lisää ½ tunnin odottelun bussipysäkillä...
Sain kuitenkin kotiin päästessä lääkkeet otettua ja pikkuisen syötyä, joten jospa tämä tästä paranee :).
Huomenna vihdoin yritän ennen Avonin kokoukseen menoa jatkaa loppuneiden listaamista, 3kpl odottaa esittelyvuoroaan :).
Mutta nyt taidan yrittää siirtyä tonne sohvan puolelle.
Miumoi <3

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Väsyttävä, mutta kiva päivä

Tämä onkin tällainen pikainen töihin liittyvä postaus, sillä siellä oli vaihteeksi todella kiva päivä!
Oli nimittäin eri firmojen esittelyjä, joten pitihän sitä käydä katsastamassa uudet jutut labrafirmoista ja rohmuamassa roinaa & karkkia :D.
Tällaista sieltä tarttui mukaan:

Muistilappuja, avainnauha, mittanauha-avaimenperä, kyniä ja sitten tuollainen kynien säilytys"muovi" labratakin taskuun :D.
Ja karkkia oli myös paljon, toki myös esitteitäkin tuli otettua mukaan. Oli myös muutama mielenkiintoinen laitekin siellä esittelyssä. Jos sen raaskisi labraan hommata, niin oltaisiin taas askeleen lähempänä CSI-meininkiä ;D. Sillä laitteella olisi lähes nappia painamalla selvinnyt suht paljon tietoa lyhyemmässä ajassa ;D.

Mutta nyt täytyy lähtä bussipysäkille ja jumppaamaan illaksi. Uudet Sh'Bam- ja Combat-ohjelmat testaamaan \o/. Mr. Insinööri lähti kotonaan käymään pariksi päiväksi, niin ei nyt saa kyytiä ja menee lähemmäs klo 21 ennen kuin oon kotona...
Miumoi <3

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Olisiko tämän kuun viimeiset plussat?!

Tänään sain sitten postista hakea tällaisen paketin:
Eli pienen pieni Avonin tilaus jälleen :p. Näitähän tulee sen kolmen viikon välein...
Minulle ei kuitenkaan tullut hirveästi tavaraa...

Vain nämä!! Hiusharja, kuvastoja, kissa-manikyyrisetti, hiusnaamio ja vartalokuorinta. Nuo Planet Spa-tuotteet oli täysin mielihalu, sillä olivat taas hyvässä alennuksessa 12,90e/2kpl, noissa kun yleensä normaalihinta yltää yli tuon yhden tuotteen kohdalla :).
Olin myös tilannut kissa-laukkukoukun, mutta se oli valitettavasti loppuunmyyty, samoin oli muutama muukin asiakkaiden tilaama tuote.

Mitäpäs sitä muuta... Noh, töissä oli täysin sekoilupäivä sekvensointireaktioiden teossa ja osa PCR-tuotteista oli myös haihtuneet, kun en ollut kunnolla muistanut pleittejä sulkea... Saapa nähdä tuleeko mitään järkevää niistä keskiviikkona...
Huomenna alkaa seuraavia juttuja suunnittelemaan, tosin en tiedä, uskallanko tän päivän episodin jälkeen mennä mitään isompia tekemään labraan huomenna... Ehkä tyydyn vain opastamaan mun projektiin tullutta syventävien opintojen tekijää CSGE-geelin ja ajon teossa... Ellen sitten sitäkin täysin mokaa :p.

Sitten tuli Piloxingissa käytyä JS:n kanssa. Hitto, että oli ihan saakelin rankkaa taas pitkästä aikaa käydä siinä!! Mun jalkapohjat, pohkeet, reidet, pakarat ja vatsalihakset !!! Aaauuutttsss !!!!
Mutta mukava oli taas käydä kuitenkin, mietityttää, että kuinka kauan saa käydä tuon ohjaajan vetämällä tunnilla, kun hän oli raskaana.
Nooh, huomenna sitten uudet ohjelmat kokeilemaan Sh'Bamiin ja Combatiin \o/.

Eipäs tänne tämän kummempia tai noh, eilen selvisi yksi mieltä tällä hetkellä painava asia, mutta en nyt jaksa alkaa valittamaan ja murehtimaan siitä, kun tarpeeksi tuli jo eilen illalla sitä mietittyä... Kerron sitten, jos on aihetta vielä enempi sitä murehtia... Nyt jatkan sekoiluani tuonne sohvan nurkkaa kohti :p.
Huomiseen!
Miumoi <3

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Uutta vaatettakin välillä...

Eilen tosiaan Dweiuska kävi kylässä ja toi samalla mun pienen EMP:n tilauksen vaatteet :).

Eli tässä tilauksessa karsin 20 vaatteen Tahtooo-listan kahteen vaatteeseen ja mukaan lähti Forplayn Scale farkut ja Girlie-kerrospaita. Eli tällä kertaa ihan perusvaatetta :). Seuraavaan tilaukseen voisi harkita toiset samanlaiset farkut, kun olivat hyvät ja sopivat ja sitten jotain kivaa toppia ja paitaa :). Tosin sivuilla näytti olevan muitakin ihania (ja hintavampia) farkkuja, joten saa nyt nähdä, mitä lähtee mukaan :).
Mutta jälleen EMP täytti odotukset, mä vaan niin rakastan nuita vaatteita <3.

Tämä päivä meni nukkumisen osalta paremmin, kun pidettiin Neffiä hereillä iltasella suihkepullon avulla :p. Hyvin rauhallinen yö ja aamu oli !! Tänä iltana vois tuolla yhdella huiska-lelulla pitää sen hereillä, josko ensi yönkin saa nukkua...
Tänään käytiin taas pitkästä aikaa reilun 7km kävelylenkkikin, kun oli niin mukava auringonpaiste :). En jaksanut Pumppiin mennä, niin ensi sunnuntaina sitten kokeilemaan uusi ohjelma :).
Niin joo, pitihän se eilen tehdä myös reilu 200e tilaus Zooplussaankin, kun kissoilta alkaa ruuat käydä vähiin :D. Tosin edellinen tilaus olikin joulukuulta, joten nyt oli taas aika :). Sitten tein tilauksen myös Fitnesstukkuun, kun siellä oli viikonloppu-alennuksessa proteiinipatukoita, saa halvemmalla hinnalla testata niitä ja yleisestikin kokeilla, millainen tuo kyseinen kauppa on :). Juttua tulee näistä, kunhan tavarat tulee :).
Eipä tänne tämän kummempia, palataan taas huomenna !!
Miumoi <3

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Huulituotteitakin onneksi loppuu

Vihdoin ja viimein päätin heivata pois myös toisen huulikiillon tälle kuulle.

Kyseessä oli tämä töissä käytössä ollut Avonin Ultra Color Rich Lip Gloss sävyssä Pink Icing, jonka olen ostanut syyskuussa 2008 eli aika lailla heti aluksi, kun aloitin Avonin konsulttina :D.
Tämä antoi oikeastaan vain pelkkää kiiltoa, en niin välitä kovin vahvoista väreistä, kun haluan pelkästään kiiltoa ja kosteutta hetkeksi huulille. Tässäkin oli sellaisia mini-glitter/helmiäis-hitusia, joita välillä huomasin peilistä katsoessa olevan myös huulten ympärillä :p. Mutta käytinkin tätä lähinnä toimiston puolella, niin en aiheuttanut varmaan suurta paheennusta töissä (eikä niitä kovin helposti nähnyt edes, jos ei tosissaan tuijottanut naamaa).
Enää tätä ei siis ole myynnissä, mutta en ostaisi uudelleen vaikka olisi, kun varastoon löytää tiensä aina uutuudet kuitenkin :D. Ja olisihan tuolla vielä tuota tavaraa ollut, vaan alkoi olla melko vaikeaa jo pyöritellä aplikaattoria tuolla, että saa väriä (olen aikaa sitten poistanut tuosta sen säännöstelijä muovinkin). Eiköhän tuo ole asiansa ajanut jo :).
Miten vähiin te yleensä käytätte kiillot/punat???

Nyt otinkin töihin tehokäyttöön seuraavaksi huulipunan, että saan niitäkin joskus vähennettyä. Tämä yksilö on Avonin Ultra Color Rich 24K Gold sävyssä Golden Peach. Voin jo nyt sanoa, etten hirveästi tykännyt ja siksi yritänkin tämän käyttää pois nyt...

Mutta joo, täytyy lähtä aamupalaa syömään, kun Dweia tulee kylästelemään ja tuo mukanaan tilaamani jutut EMP:ltä \o/. Niistä sitten juttua huomenna, jos ovat sopivia :).
Muuten olenkin täysin koomassa täällä ja päätä särkee, ei nuo katit anna nukkua... Puoli 1 aikaan pääsin vasta rauhoittumaan sänkyyn ja puoli 6 aikaan jo herättiin siihen, että Siiri oksentaa karvapalloja... Huoh... Ja sitten puolestaan Neffi alkoi rapistella vähän väliä jotain ja välillä Siiri tuli sänkyyn kehräämään ja tamppaamaan peittoa...
Suoraan sanottuna pää on tällä hetkellä siinä kunnossa, että tekisi mieli heivata ulos nuo kissat... Alkaa nämä 4 viikon univelat jo painaa.
Ensi yöksi kokeilla vielä korvatulppia (tosin sitten tietty niiden kanssa en osaa nukkua...) ja makkarin ovi kiinni ja jos ei ala auttaa, niin en tiiä mitä enää keksin... :(
Vinkkejä otetaan vastaan!
Mutta katsotaan, mitä huomenna luvassa!
Miumoi <3

perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ostaisinko Pienen Punaisen Mekon?

Okei, punainen väri ei kylläkään minulle sovi, vaan saisi näyttämään minut entistä kalpeammalta :D. Mutta tuoksuna...
...tämä Avonin Little Red Dress EdP oli kyllä ihan mielenkiintoinen tuttavuus :).
Tämä tuoksu kuuluu Kukkais-Itämaiseen kategoriaan sisältäen Vadelmaa, Ruusua ja Santelipuuta. Tämä näyte loppui mulla jo viime viikon puolella ja nyt jo olen unohtanut, miltä tämä tuoksui :D. Muistelisin kuitenkin, että ihan positiiviset fiilikset tästä jäi ja mulla saattaa olla vielä yksi näyte jemmassa, jos pitää vielä nuuhkia :). Mutta todennäköisesti jää hankkimatta, kun näin pian tuoksun unohdin, ei siis mitään sydäntä sykähdyttävää tainnut mulle olla :).

Nyt olenkin vaihteeksi ottanut käyttöön tämän Escadan Moon Sparkle-minituoksun, pitäähän nämäkin käyttää pois jossain vaiheessa kuitenkin :). Tällä hetkellä pullo on nyt puolessa välissä, joten taitaa loppua tässä kuussa sekin :). Sen voin jo sanoa, että harmittaa vietävästi, kun näitä ei enää saa isommissa pulloissa....

Mutta joo, tällaista tänään. Vihdoin olen päässyt vähennysten makuun! 3 purkkia nimittäin odottaa jo esittelyvuoroaan :). Kyllä tämä tästä !!
Tulin tuossa jokin aika sitten Combatista, sain pitkästä aikaa seuraakin ystävästäni JS:stä ^_^. Oli kivaa!

Ja nyt lähden valmistautumaan Voice of Finlandin alkuun Karpalo-lonkeron ja näiden herkkujen kanssa:

Palataan huomenna!
Miumoi <3

torstai 15. maaliskuuta 2012

Plussaa taas.....

Jooh, niin kuin eilen sanoin niin sain illalla mun Oriflamen tilauksen purtilot... Uskon, että tämä kuukausi alkaa loppuvien osalta näyttää toivottomalta, mutta tässä on vielä 15 päivää peliaikaa ;). Kyllä miinustakin vielä tulee, lupaan sen :D.
Mutta tällaista siis paljastui pussukasta:
Pari käsivoidetta, kuoriva suihkugeeli (tämä tulee varmasti loppumaan nopeasti, kun käyttöön otan), huulivoide, geelimäinen kasvovesi ja korvikset.
Alkaa tosiaan todellisuus vähitellen tulla vastaan... Ei tuo iho enää nuorena pysy, joten pakko alkaa henkisesti varautumaan ja jemmaamaan kokeiluita varten nuita "aikuisen ihon" tuotteita... Ja kun halvalla lähti (4,90e), niin hyvä "syy" ostaa...

Sellaista siis tällä kertaa :D.
Tänään tuli halpa reissu, en ostanut niitä rintsikoita, kun ei apua tultu tarjoamaan, vaikka 5 myyjää kassalla pyöri... Mikähän siinä on, että just kun tuollaisessa jutussa tarvisi apua, niin sitä ei varmasti kukaan tule tarjoamaan, mutta sitten taas kosmetiikka-puolella on myyjät heti tulossa kysymään tarvitseeko apua???
Noh, paria kappaletta sovitin, vaan tursusi niistäkin nuo yläkropan ihrat niin hirveän näköisenä, että katsoin omantuntoni kannalta parhaaksi olla ostamatta... Käyn joku päivä katsomassa Sini Kaarre-nimisessä pienemmässä liikkeessä, josko sieltä saa palvelua... On se vaan jotenkin vaikea itse mennä avaamaan suu isolle joukolle ihmisiä, että joo oon täysin dorka enkä tiedä liiveissä oikeaa kokoani, voitteko auttaa... Ehkä se on sitten pienessä paikassa helpompaa...

Anteeksi, vaihteeksi tuli taas valitusta :p. Alkoi vaan oikeasti ahdistaa tuolla pitkästä aikaa ihan tosissaan, hyvä etten alkanu itkua vääntämään siellä sovituskopissa :/.
Oonko ainoa ahdistuja tässä asiassa, vai löytyykö sieltä muita samanlaisia ???
Mutta huomenna jatkuu loppujien esittelyt, jos ei mitään erityistä tapahdu :).
Miumoi <3

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Hihii, mie sain sen :D

Tämä ihanuus oli tullut postin mukana tänään <3. Olin seurannut Ostolakkokirppis-blogia ja sieltä bongasin tämän, niin pakkohan mun oli sitten tämä yrittää saada huudetuksi itselleni. Tiukille se meni, mutta kannatti valvoa puoleen yöhön ja vähän oli tuuriakin matkassa :D. Kiitokset vain Virvelle, kun päätti laittaa kiertoon tämän kaunokaisen !!! Ihana oli kyllä vaihtaa tuo mun yli 10 vuotta vanha lompakko, vaikkei siinäkään vielä mitään vikaa ollut.
Tuossa oli paljon tilaa, vaan silti teki tiukkaa, että sain tuon kiinni :D. Kortteja siis "hieman" kertynyt... Rahaahan ei ollut kuin pari hassua euroa :p.

Tällaista kivaa vaihteeksi :). Huomennakin olisi tarkoitus käydä shoppaamassa, huomasin pari kivaa juttua Anttilan mainoksessa ja jos sitten kävisi siellä Stockalla käyttämässä sen 20% ale-kupongin ja ostamassa ihan oikeasti kunnolliset rintaliivit itselleni... Jos saisi sen oikean koon selvitettyä myös :p. On viime aikoina alkanut niin ärsyttämään nuo halppis-rintsikat, kun meinaa kiristää ja samalla olkaimet tippuu ym. kivaa...
Mutta joo, huomenna esittelen sitten seuraavia ostoksia :p. Sain nimittäin taas Oriflamen tuotteet tuossa hetki sitten :D. Antaa mennä kun on alamäki :p.
Miumoi <3

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Jälleen pienen pientä shoppailua...

Tavattiin tänään töiden jälkeen rakkaan R:n kanssa ja käytiin ensin Subwayssa syömässä :). Kuvaa en nyt siitä tällä kertaa ottanut, kun täysin saman Grillatun kananrinnan otin mitä edelliselläkin kerralla :).
Syönnin jälkeen lähdettiin sitten vähän kauppoja kiertämään ja ensimmäiseksi suunnattiin paikkaan, josta ostin nämä:

Eli The Body Shoppiinhan sitä piti vihdoin päästä katsomaan ja nuuhkimaan nuo Chocomania-tuotteet :D.
Ihan kivan tuoksuisia ne oli, mutta arvelin, että saattaisin kuitenkin pidemmän päälle kyllästyä siihen. Niinpä ostinkin suht turvalliset tuotteet eli huulivoin ja vartalokuorinnan, näissä tuoksu ei iske niin koko voimallaan ja jää liiaksi leijumaan nenään :).
Lisäksi siellä oli granaattiomena-sarjakin ja pakkohan se oli saada edes vartalosuihke siitä itselle :D.

Sitten sunnattiin käymään Yves Rocherilla, kun ajattelin ostaa monissa blogeissa näkemäni persikka-vartalokuorinnan, mutta sitä ei ollutkaan ja muutenkin hinta oli lähes 15e niillä, joita siellä oli (oliivi ja vanilja). Täytyy ehkä netistä katsoa, josko sieltä löytyisi ja sattuisi olemaan kampanjaa, että saa halvemmalla :).

Viimeisenä käytiin kiertämässä Stockmannia. Ensin kierrettiin astiat, kun R etsi tiettyä Iittalan sarjaa, jota ei enää löytynytkään. Sitten käytiin lasten puolella katsomassa R:n kummipojalle mahdollisia lahjoja ja sitten suunnattiin vaatepuolelle ja itse haaveilin uusia alusvaatteita, kun olisi muutaman päivän 20% ale-kuponki vielä voimassa. En nyt viitsinyt alkaa sovittelemaan, kun hiki meinasi olla :p.
Viimeisenä sitten parhain eli Herkku ja sieltä tarttui mukaan jälleen rahkaa, tällä kertaa Turkinpippurilla.

Sitten soitin Mr. Insinöörille ja sovittiin näkevämme Citymarketilla, että käydään kaupassa ja sinne piti lähtä kävelemään. Ja eihän autoa saanut mihinkään, kun Kärppien peli ilmeisesti oli menossa ja markettien parkkipaikka tupaten täynnä. Sovittiin, että mä käyn pikaisesti tärkeimmät jutut ostamassa, niin ei tarvi autoa parkkeerata. Sieltä sitten jälleen suklaata tarttui mukaan :p. Mutta tätä ei ole tullut maistettuakaan!!!

Mutta tällaista piristystä tuli tälle päivää :). Ja huomenna pitäisi tehä taas Avonin tilausta :D. Ei mene tämäkään kuukausi hyvin vähennysten osalta :p. Mutta palataanpas huomenna asiaan!
Miumoi <3

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Käteni juovat voidetta...

Jälleen olisi yksi käsivoide loppunut. Täytyy sanoa, että olen kyllä todella onnellinen, kun hamstrasin niitä tuonne kaappiin! Kiitettävän nopeaa ne sieltä katoaa eikä kovin pitkään ehdi nykyisin vanheta!

Eli joulun aikaan hamstraamani The Body Shopin käsivoide Spiced Vanilla Hand Cream pääsi töihin ja ehtiköhän se pari kuukautta olla siellä ennen loppumistaan (kyllä vain, nimittäin Tällöin otin sen käyttööni) :).
Rakastuin tuoksuun ihan totaalisesti. Ihanan makea vanilja, jota kuitenkin taittoi sopiva mausteisuus! Tämä myös imeytyi nopeaan, mutta joutui kyllä pariin otteeseen lisäämään 5 minuutin sisään, että kädet sai kosteutta tarpeeksi. Plussaa kuitenkin siitä, ettei jäänyt sitä nihkeää kalvoa käsiin, mitä itselläni joistain käsivoiteista jää. Voisin ilman muuta joka tapauksessa ostaa tätä uudelleen, jos myyntiin tulee vielä ja myöskin muita tämän tuoksuisia tuotteita :).

Käyttöön lähti töihin sitten tämä joululahjaksi saamani Oriflamen Silk Beauty Hand Cream. Tästä olen pari tuubia käyttänyt vanhempaa versiota ja se oli kelpo tuote. Tänään käytin ensimmäistä kertaa tätä ja ihan hyvältä vaikutti. Saa nähdä, kuinka kauan tämän tuhoamiseen menee, sisältää kuitenkin tavaraa tuon 100ml :). Tosin, nyt tulee toimistossa istuttua muutama päivä sekvenssien kanssa, niin joutuu lisäilemäänkin useammin. Labrahommia tehdessä hanskat ovat usein kädessä, niin silloin ei kovin usein ehdi rasvailla :).

Mutta joo, tänään oli taas aika väsynyttä töissä ja kehittyipä myös migreenikin vaihteeksi... Kroppa meni eilisestä Pumpista aika tehokkaasti jumiin :p. Mutta yhdestä diagnoosi-näytteestä löytyi aika mielenkiintoinen muutos, joten voi olla askelta lähempänä, että saan tulevaisuudessa nimeni julkaisuun (tosin ihan loppupäähän, mutta kuitenkin) \o/.  Eli kyllä näitä omaan projektiin kuulumattomiakin hommia kannattaa tehdä :D. Ehkä nyt on parempi fiilis jatkaa huomenna nuiden loppujen sekvenssien läpikäymistä :).
Mutta ei kait mulla muuta, nyt lähden syömään, josko tuo pään jomotus vihdoin kokonaan loppuisi...
Miumoi <3

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lovely Blog Award

Sainkin tämän yhden haasteen eilen tehtyä suurin piirtein kokonaan, niin päätinkin sitten tämän julkaista :). Eli sain jokin aika sitten haasteen Zuzzurullonan Novalta, jossa pitää paljastaa 7 asiaa itsestä. Kiitokset tästä blogini ensimmäisestä tunnustuksesta :D.


Eli tehtävänä on:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi.
2. Kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi.
3. Lahjoittaa tämä tunnustus 15 blogille/bloggaajalle.

Ja sitten ne faktat, joitai oli loppupeleissä aika vaikea keksiä...
1.) Tämän nyt kaikki tietävät, jotka blogia ovat seuranneet tai yleensä minut tuntevat, että olen täysin suklaa-narkomaani. Parhaimmillaan olen pystynyt olemaan 3 viikkoa ilman suklaata, joka oli rangaistuksena huonosti menneelle tentille, mutta kauempaa en vain pystynyt olemaan. Joskus tosin tulee kausia, että saatan olla ilman montakin päivää eikä tee edes mieli, mutta pääasiassa mun pitää saada se päivittäinen annokseni suklaata (muutama konvehti/palanen tai yksi patukka vähintään), muutoin muutun todella äkäiseksi ja pirulliseksi ihmiseksi, jota ei kestä kukaan :D.

2.) Ja tuon yllä olevan syyn takia minusta on tullut myös liikunta-/urheiluhullu :D. Tosin ajatus lähti jo 2010 vuoden loppupuolella, kun kyllästyin katsomaan peilistä turvonnutta ulkomuotoani ja olo oli muutenkin niin tukkoinen. Samaan aikaan sitten niska- ja hartia seutu alkoi oirehtia huimaus- ja migreenikohtauksilla turhan usein, että ihan terveytenikin takia oli pakko alkaa jotain tekemään.
Ja yliopiston Spinning-vuorosta kaikki sitten lähti ja sillä tiellä olen :). Katunut en ole kertaakaan muuta kuin sitä, että olisi pitänyt aloittaa jo aiemmin!

3.) Kun olen jo viime syksynä Paljastanut fyysisen vajavaisuuteni, niin sama kertoa siitä muutama sananen. Eli olen CP-vammainen, joka alkuaan on määritelty aivohalvaukseksi, mutta nykyisin tarkempi määritelmä on "kehittyvien aivojen liikkeistä ja asennoista vastaavien keskuksien ja niiden yhteyksien kertavaurio, joka on syntynyt raskauden aikana tai varhaislapsuudessa (0-3v)". Ja se on siis oireyhtymä, jonka vakavuus vaihtelee vähäisistä toiminnan häiriöistä monivammaisuuteen. Täältä ja Täältä löytyy hyviä oppaita tarkempaan kuvaukseen.
Itselläni on "vain" lievä versio Spastisesta Hemiplegiasta, jonka vaikutus ulottuu oikeaan käteeni, jalkaani ja silmääni.
Oikea silmäni on lähes sokea ja jalkani on paljon vasenta heikompi ja se väsyy melko nopeasti. Tämän takia en pysty esim. korkokenkiä käyttämään, minkä takia sydämeni vuotaa verta joka kerta, kun näen upeita kenkiä joita en voi pitää ;( (ah-miten-pinnallista!).
Käteni on sitten kaikista vaikein tapaus. Sitä on operoitu 2 kertaa ja lisäksi olen kahdesti kokeillut Botox-hoitoa, mutta siitäkään ei ollut hyötyä kuin lyhyen aikaa. Lisäksi lapsuuden aikana tuli käytyä monta vuotta fysio- ja toimintaterapiassa.
Kädellä en pysty tekemään oikeastaan paljon mitään muuta kuin jotain suuripiirteistä (esim. pitämään kiinni jotain). Vuosien varrella on kuitenkin tullut opeteltua omat tavat esim. labratyöskentelyssä, vaikka vaikeina hetkinä on tullut mietittyä, mihin olen pääni pistänyt ryhdyttyäni tälle alalle...
Jaa, tästä tulikin pidempi kuin kuvittelin :p. Kysykää, jos jokin jäi mietityttämään!

4.) Tuohon vammaan osittain voi olla isona syynä se, että olen syntynyt keskosena 28+1 rv:nä eli 3kk ennen aikojaan hätäsektiolla. Syntymäpaino oli 1410g.

5.) Hmm... Noh, tästä blogistakin voi päätellä että yhtenä intohimon kohteenani on kosmetiikka :D. Heikkoutena ovat varsinkin luomivärit ja ihonhoidon puolelta suihkugeelit, saippuat ja vartaloemulsiot. No okei, huulikiiltoja, -punia ja -rasvojakin löytyy ihan kiitettävästi... Jos pitäisi valita ostanko kosmetiikkaa vai vaatteita/kenkiä, niin kosmetiikka veisi 100-0 :D.

6.) Ja tätä elämää en olisi jaksanut ilman hyvää musiikkia! Musiikista löydän aina jotain täysin omaan fiilikseen sopivaa ja tunnen samalla, etten ole yksin tunteideni kanssa. Keikoilla haluaisin päästä jälleen käymään enemmänkin! Sentenced on kuulunut vuodesta 2000 ja kuuluu aina ja ikuisesti minun The Band-paikalle, vannon että kuuntelen levyjä vielä vanhainkodissakin, jos sinne asti elän ja levyt pysyvät tallessa !!
Ja vaikka nykyisin en enää juuri muuta kuuntelekaan kuin raskaampaa musaa (toki biletys-iltoina menee myös kunnon poppi), niin 4 vuotta lapsuudestani/varhaisnuoruudestani kului fanittaessa täysillä Backstreet Boysia :D. Ah niitä aikoja !!

7.) Viimeisenä sitten vaikka sellainen fakta, että suhteeni Mr. Insinöörin kanssa on elämäni ensimmäinen eli en ole seurustellut ennen Mr. Insinööriä. Pari jutun alkua ehti olla, mutta niistä ei sitten tullut mitään, kun toinen osapuoli ei mitään vakampaa halunnut... Ehdinkin jo alkaa vannomaan ikisinkkuutta, kun aina kaikki ihastukset oli yksipuolisia ja sain aina kokea ne sydänsurut :p. Ja nuo jutut tosiaan oli silloin, kun pääsin vihdoin baariin eli ei ole oikein mies-jutut luonnistuneet mulla :p.
Mutta sitten ystäväni kautta (jooh, en tosiaan itse saanut itselleni miestä hommattua...) tapasin Mr. Insinöörin ja 1.1.2005 aloimme seurustella, kun olin 19v. ja sillä tiellä siis edelleen olemme :).

Ihan oikeesti, tämän tekemiseen meni monta tuntia :D. Ihan hirveen vaikea oli näitä keksiä :D. Mutta tulipahan tehtyä :).
Ja 15 bloggaajaa en tiedä ja varmaan monet ovat tehneet tämän, niin haastan vain seuraavat (elleivät hekin ole jo tätä tehneet):
Dweia
Käpsy
Nane 
Lindsay 
Nuori sinkkunainen 
Kiitän :). Ensi viikko alkaakin sitten taas tuote-esittelyillä :).
Miumoi <3

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ruokaa ja musiikkia

Eipä siitä nukkumisesta tullut taas paljon mitään... :p
Puoli 11 aikaan pääsin sänkyyn illalla, vaan kissat päätti rallia vetää ja sitten 11 jälkeen Mr. Insinöörikin soitti vielä :D. Ja aamulla heräsin klo 5.20 ja piti vessassa käydä... Virhe! Neffihän alkoi sen jälkeen sitten taas riehumaan... 8 asti pienissä pätkissä nukuin ja kävin viimein kissat ruokkimassa eikä sen jälkeen uni enää tullut -,- ... 10 aikaan luovutin ja päätin lähtä suihkuun. Täytyy katsoa, josko päikkärit malttaisi tässä jossain vaiheessa nukkua.

Sain kuitenkin syötyä suihkun jälkeen kunnon aamupalan: Iso kuppi Nordqvistin Suklaa Myrsky-teetä, kreikkalaista jugurttia banaanilla ja pari palaa Huovisen Leipomon Spelttileipää juustolla ja kylmäsavulohella, Nam !!
Niin ja nyt syön suklaata, mulla on VIELÄKIN niitä Nelituulian konvehteja jäljellä :O !! Mikä mua vaivaa ?!?

Ja tässä vähän kuvaa siitä toissapäiväisestä Jauheliha-Vuohenjuusto-Mozzarella-murekkeesta :).
Tuossa on siis reilu kilo jauhelihaa, johon laitoin täysin summamutikassa mausteet (chili, paprika, jauhelihamauste, suola, grillimauste, meirami, oregano, olikohan jotain muuta...), 2 kananmunaa, purkki kermaviiliä, ehkä 1-2dl korppujauhoja ja tomaattimurskaa ehkä 1/3 purkki.
Sitten puolet taikinasta pellille, juustot lisätään (vuohenjuusto oli President Sainte Maure ja Mozzarella Euroshopperin :D) ja loput taikinasta päälle. Uunissa tämä oli +200C noin 1½ tuntia. Kypsää tuli, vaikka tuossa kuvassa näyttääkin vähän punertavalta (salamalla otettu) :D.

Mutta joo, katsoiko joku muukin eilen Voice of Finlandia ??? Siis ne esitykset... Vetää sanattomaksi, miten jotkut osaakin laulaa niin hyvin !!! Itse oon menettänyt sydämeni Mikolle ja onneksi pääsi suoraan yleisoäänillä jatkoon \o/. Saara on sitten toinen suosikkini. Saapa nähdä millainen show on ensi perjantaina :D.
Voice of Finlandin facebook-sivuilta löysin kommenteista tämän videon bändistä, jossa Mikko laulaa:

Aivan huippu cover-biisi tuokin <3. Sitten rakastuin myös tähän biisiin, jossa myös niin kauniit sanat:

Aaaawwws <3 :D.
Mikko voittoon \o/.
Okei, taidan tästä nyt alkaa tekemään nuita seuraavia postauksia, vaikeita kysymyksiä nuissa haasteissa... :D. Tosin voi olla, että huomenna tulee jälleen purkki-postausta, jos hyvin käy!
Miumoi <3

perjantai 9. maaliskuuta 2012

Jälleen hiustuote loppu!!

Nyt eilen päätin tälle tuotteelle sanoa hyvästit:
Schwarzkopfin Got 2 Be Smooth 'n Chic Smoothing Lotion hiuksiin jätettävä hoito siis.
Ei saanut enää tavaraa ulos alaspäin ravistaessakaan ja tympeä oli jo tuolla pumpulla kaivella. Onneksi sai kuitenkin 99% tavarasta käytettyä :).
Kaiken kaikkiaan tykkäsin paljon tästä, tuoksui herkulliselta ja silotti kohtuullisesti hiuksia, vaikkakin oli seuraavana aamuna pesun jäljiltä hieman pörhööntyneet edelleen. Tämä ongelma mulla tosin on ollut kaikkien kanssa eli mun hiukset vaan ovat hankalat :p.
Tavaraa tässä oli tosin liikaa (200ml) ja olenkin päättänyt, etten osta näitä jätettäviä enää joissa on tavaraa yli 150ml :D. Haluan saada ne kohtuullisessa ajassa käytettyä, joten tätäkään ei varmaan tule ostettua ainakaan vähään aikaan :).

Toiseksi jätettäväksi otin sitten käyttöön sen Avonin Naturals-sarjan banaani-kookos-jätettävän kanssa tämän vanhemman Advanced Techniques-sarjaan kuuluneen hoidon. Saapa nähdä millainen tämä sitten on :). Jätettäviä hoitojahan mulla ei sitten olekaan kuin ne 5kpl banaani-kookosta ja tämä AT eli nämä olen käyttänyt pois sitten varmaan 5 vuoden sisään \o/.

Mitäs sitä muuta... Suoraan töistä menin 75min Spinningiin ja kivaa oli :).  Tässä just sain syötyä, muuta en oo vielä ehtinytkään :D. Nyt voinkin loppuillan hyvillä mielin mussuttaa nuo loput Nelituulian suklaat (jäljellä rasiat, joista oon kummastakin 2 konvehtia syönyt) ja katsoa Voice of Finlandia :). Olenkin yksin kattien kanssa nyt koko viikonlopun, kun Mr. Insinööri lähti kotonaan käymään. Saapa nähdä saanko yhtään paremmin nukuttua :p.
Mutta nyt mä meen!
Miumoi <3

torstai 8. maaliskuuta 2012

Hyvää naistenpäivää !!

Tulipas sitten jälleen eri postaus kuin suunnittelin :D. Unohdin tosiaan eilen, että tänään on naistenpäivä ja töissä päätinkin, että koska en saa kuitenkaan tuolta toiselta osapuolelta mitään hemmottelua, niin mun täytyy hemmotella itse itseäni :).
Ja tällaisilla jutuilla päätin itseäni hemmotella:

Eli tuttu ja ihana Nelituulia Kauppahallissa on itselleni varma paikka, jos haluan hemmottelua ;). Nyt siellä olikin sopivasti tarjouksessa nuo rasiat 5,90e/kpl !! Ylempi on muistaakseni Vanilja ja alempi Cointreau :p.
Ja pitihän sitä lisäksi ottaa myös pussiinkin "pieni" määrä lisää (vaaleaa-, tummaa- ja tervatryffeliä, Karamelliä, pähkinäkaramelliä ja salmiakkia) <3.
Ja se putiikin omistaja on sitten aivan mahtava, hän tunnistaakin jo minut :D!! Kun aiemmin syksyllä kävin ja rupattelin hänen kanssaan, kun mulla ei ollut vielä mitään työtä varmistunut, niin nyt hän kysyi, miten mulle kävi töiden kanssa!! Aivan uskomatonta :D. Nytkin siis tuli rupateltua tovi, kun ei ollut muita asiakkaita mun jälkeen :). Kerrassaan ihana asiakaspalvelija!!

Ja sitten oli vielä bussin tuloon aikaan, niin pitihän sitä Stockan Herkussa käydä katsomassa tarjonta :D. Mukaan tarttui maistiaisiksi nämä kaksi rahkaa :). Vielä en ole ehtinyt maistaa niitä, vaikka syötiin äskettäin :).
Niin ja sainpahan Mr.Insinööriltä Pätkiksen, kun hän kävi tuossa hetki sitten kaupassa :D.

Muuten tämä päivä on mennyt jälleen armottoman väsymyksen vallassa, mutta sain töissä sentään laitettua näytteitä kokeilu-sekvensointiin. Sitten tulikin vaan pää kipeäksi ja loppupäivä meni koomaillessa, oli pakko jumppakin perua :/.
Nyt illalla tehtiin Mr.Insinöörin kanssa jauheliha, joka käytiin eilen Makkarakaupasta ostamassa. Lähes 2,3kg tuli ostettua ja puolisko paistettiin kastiketta varten ja toisesta puolesta tehtiin mureke, jonka väliin pistettiin nyt Koskenlaskijan sijasta Vuohenjuustoa ja Mozzarellaa :p. Yritän saada kuvaa vaikka huomiseksi siitä ja voin selittää tarkemmin, jos jotakuta kiinnostaa :).
Mites te olette hemmotelleet itseänne tänään vai onko peräti joku hemmotellut??

Ainiin joo!! Ne mun Ostamani herkut ovat siinä tilanteessa, että Kit Kat loppui sunnuntai-iltana (kesti siis 5pv) ja keksisuklaa maanantai-iltana (6pv), Trolli-karkkeja on vielä noin vajaa puoli rasiaa jäljellä :D. Aika hyvin tällaiselta addiktilta!!!
Nuo Nelituulian suklaat eivät kylläkään kauaa ehdi vanheta, joskus mennyt 250g pussikin illassa :D.
Mutta mutta, huomenna tulee jälleen purkki-esittelyä !!
Miumoi <3

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Hajuvettä jälleen...

Nyt tosin loppui ihan täysi kokoinen pullo \o/ !!! Wuhuuuu!!
Elikkäs tämä täysin vessatuoksuna pari kolme viime kuukautta (?) ollut Oriflamen Miss O Club Privé EdT (50ml) loppui ja tästä olen myös Aiemmin pölöpöttänyt jotain, johon mulla ei ole hirveästi enää lisättävää. Ihan ok tuoksu, mutta kyllästyin puolen välin jälkeen, varmaan 30ml olisi ollut parempi ja nytpä sellainenkin on tullut myyntiin Oriflamelle vähäksi aikaa... En kuitenkaan aio tätä ostaa enää, ei ollut niin ihana tuoksu nenääni :). Mutta kiva oli kokeilla!

Nyt sitten EHKÄ lähtee vessatuoksu-käyttöön tämä Avonin Simple Elementsin  Meadow Dew (30ml), josta kyllä olen pitänyt, mutta myöskin vähän kyllästymistä havaittavissa. Ehkä nyt jaksaisi taas käyttää vähän aikaa, kun on nuita näytteitä käyttänyt niin pitkään :D. Täytyy katsoa, miten teen :).

Mä en oikeesti tiedä mitä muuta mä nyt höpöttelisin, kun mitään ei oo tapahtunut :D. Väsymystä ja töitä ja huomenna taas jumppaa vaihteeksi :). Melko tylsää ja tasaista elämää siis tällä hetkellä.
Eiku joo, saadaanhan me parvekkeelle viimein lasituksetkin \o/. 6-8 viikon päästä :D. Viime viikolla kävi se mies mittailemassa ja tekemässä tarjouksen ja tänään kävi lopulliset mittaukset tekemässä, kun Mr. Insinööri hyväksyi sen tarjouksen. 100e vähemmän teki kuin se alkuperäinen arvio ja 600e vähemmän kuin 2-3 vuoden takainen arvio !! Kannatti siis odottaa :D.
Tällaista hurjaa siis tapahtunut täällä!
Katsotaan, jos huomenna niitä vastauksia tulisi viimein, ellei jotain yllättäen lopu taas :).
Miumoi <3

Suositut tekstit