lauantai 9. huhtikuuta 2016

Livbox Huhtikuu 2016

Esitelläänpä nyt tuo Livbox pois alta, vaikka olisinkin halunnut nyt ihan muita postauksia tehdä :D. Noh, ne tulee sitten seuraavaksi ^_^.

Aloituskuva ensin. Ei näköjään tuo silkkipaperi enää muutu eri väriseksi :/.
Teemana oli "Hipiä heleäksi".

Ja sisältö näytti tältä. Hyvin runsas jälleen, mutta tuskastunut huokauskin pääsi, arvaatteko minkä tuotteen kohdalla? :D
Täysikokoisia 3kpl + pitkäaikaistilaajan lahja, 2 minikokoa ja yksi näyte. Lisäksi oli alekoodi Anttilan nettikauppaan Colgate valkaisukynälle ja hammasharjalle.

Ja tämähän se oli tuskan huokauksen aiheuttaja eli Colgate Max White Expert White Toothpaste hammastahna (ovh 4,95e/75ml).
Tarvitseeko edes kommentoida, kun mitään uutta sanottavaa ei tule edellisten tapausten sanomisiin :D.
Ainahan hammastahnat tulee käytettyä, mutta en ole päässyt vielä näiden Livbox-tahnojen kimppuun ollenkaan, kun muita käyttänyt ensin...
Sanon sen, mitä oon muutamista blogeista jo lukenut eli olisi tullut vaikka tuo valkaisukynä vaihteeksi...

Toinen vähän pienemmän huokauksen aiheuttaja oli tämä täysikokoinen Garnier Respons Mythic Oil Body Dry Oil kuivaöljy vartalolle (ovh 6,95e/150ml).
Ja noh, tarvitseeko tätäkään selittää? :D Kroppavoidevarastot, anyone :p.
Olisihan tämä mielenkiintoista testata, mutta laitoin jo veljelleni kyselyä, haluaako hän tämän kokeiluun, kun hän käyttää kesällä kuivaöljyjä aurinkosuojasuihkeiden kanssa.
Eli en nyt laittanut listoihin tätä, vaan annan veljelle ja otan sitten takaisin, jos hän ei tästä tykkää :).

Kolmas täysikokoinen tuote oli tämä Lumene Arctic Glow Lip Oil huuliöljy sävyssä 100 Hohde / Shine (ovh 11,90e/8ml).
Näistä huuliöljyistä, kun näin kuvan, niin halusin kyllä päästä testaamaan, kun olen YSL:n vastaavista tykännyt todella paljon ja eipä siis Livbox tuottanut pettymystä, pääsi siis taas jotain uutta testaamaan :).
En ole peilistä tätä vielä katsonut, mutta maku ei ollut hirmuisen hyvä tässä, oli sellainen vähän liian teollisen esanssinen. Kyllä tämä kuitenkin käytettyä tulee :). Ehkä boksin parhain tuote, vaikka olikin taaaaas Lumenea :D.

Pitkäaikaistilaajalahjana oli Glitz&Glam-Minnan suosikki eli Ecotools Bath & Shower Mitt pesukinnas (ovh 5,40e).
Kiva on päästä tällaista kokeilemaan suihkukukkien ja kuorintahanskojen oheen, vaikuttaa oikein kivalta!
Tänään pitää ottaa testiin :).

Myös tämä oli Minnan suosikki eli 20ml näyte Sim System 4 Oil Cure Hair Mask hiusnaamio (ovh 14,90-18,90e/215ml).
Ne muutamat tuotteet joita oon testannut Similtä, ovat olleet yllättävän kivoja, joten oikein mielelläni tämänkin testaan, jos tästä olisi apua hilseilevälle päänahalleni. Harmi, että on näin pienikokoinen, mutta jospa tästä pariin kolmeen kokeiluun riittäisi :).

Minikokoisena löytyi tämä FAB-kauneusstudion Hannan ja Kristan suosikkituote eli 50ml Schwarzkopf Osis+ Big Blast Volumising Gel tuuheuttava geeli (ovh 12,90e/200ml).
Näitä muotoilutuotteita on kyllä nyt tullut melko paljon, että saa nähdä milloin saan näitä vähenemään :D.
Kaikki tuuheuttavat jutut on toki tervetulleita, mutta kun en juurikaan föönaa hiuksia, niin tällaisista föönin kanssa käytettävistä tuotteista en hirveästi saa hyötyä irti :/. Juuri ja juuri pystyn suolasuihkeita ja hiuspuuteria käyttämään (CP-vammani takia kun en hirveästi pysty hiuksiani laittamaan), että voin tupeerata tyveä, mutta en tiedä, soveltuuko tämä sellaiseen käyttöön...? Mutta kyllä mä varmaan sen verran uhraan, että föönillä tätä testaan :). Oli kuitenkin hieman plaah-tuote.

Ja viimeisenä tuotteena oli 100ml minikokoinen Cutrin Chooz Super Strong Hairspray hiuskiinne (ovh 15,90e/300ml).
Noh, vähän hymähdin, kun viime boksissakin oli 200ml hiuskiinteenäkin käytettävä tuote :D. Ja tokihan mulla _oli_ hiuskiinne loppumassa silloin, mutta eipä ole enää :D. Ihan mielenkiinnolla kyllä testaan ja käytän tämän, mutta jospa nyt ei taas hetkeen tulisi näitä hiuskiinteitä :D.

Tällainen oli siis tämän kuun boksi!
Kaiken kaikkiaan ihan kiinnostavia tuotteita oli kyllä mukana ja hyvä fiilis jäi, vaikka nuo muutaman huokaukset pääsikin :).
Jos ei nyt tänä vuonna enää hammastahnaa tulisi, okei?! :D
Kyllä mä jatkan tätä tilausta edelleen :).
Mitäs te tykkäsitte?

Seuraavaksi tulee myös lisää plussia, mutta niistä olen 110% täysin fiiliksissä ^_^. Instagramia seuraavat voivat tietääkin jo asiasta :D.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tämän kuun boxi oli meh. Vartaloöljyt ja hiustuotteet ei oikein innosta, kun ei niitä tule käytettyä + vartalotuotteita on muutenkin kaapit täynnä :D

    Lumenea en ole vielä edes aukaissut, sillä pelkään sen olevan saman tympeän tuoksuinen kuin Goshin (en ole varma oliko Gosh, mutta Sokoksella tuoksuttelin ne) ja oli muutenkin kait tuoksuttomia, mutta öljyt toi sitä jotain siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei iskenyt :/.
      Se on kyllä tässä kosmenarkkiudessa huono puoli, kun kaapit on jo ennestään täynnä, niin vaikeaa ilahtua uusista tuotteista :p.

      Tuossa huuliöljyssä oli kyllä vähän turhan esanssinen tuoksu :/.

      Poista

Suositut tekstit