keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Bette Box Lokakuu 2019

Hellou!
Kävi kuin kävikin niin kuin toivoin eilen eli Bette Box oli tänään haettavissa pakettiautomaatista!
Päätinkin ottaa heti kuvat ja muokata ne, ettei jää roikkumaan, joten tässä tulisi Lokakuun Bette Boxin sisältö!

Teemana oli tällä kertaa itseensä keskittyminen ja tuotteet keskittyivät ihoon ja hiuksiin.

Ihme kyllä en ehtinyt spoilata itseäni muiden postauksilla tällä kertaa!
Paketti painoi yllättävän paljon ja pakettitarrassa lukenut paino oli melkein 700g!
Sisältö olikin mukavan runsas ja sieltä löytyi 3 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä extroiksi/näytteiksi laskemiani tuotteita 6kpl.

Katsotaan ensin ne extrat:
* 7ml Ziaja Goat’s Milk Moisturising Body Lotion
(ovh. 8,90e/400ml)
* 1ml Givenchy L’Interdit Eau de Toilette
(ovh. 64,90e/30ml)
* 10g Coffee Pixels Kahvipatukka
* 20g Fazer Kaura Lakritsi, Puolukka-Karpalo
* 10ml Four Reasons Nature Moisture Shampoo
(ovh. 16,90e/250ml)
* 10ml Four Reasons Nature Moisture Conditioner
(ovh. 16,90e/250ml)

Tuon kahvipatukan kohdalla luki, että "Onnetar suosi sinua" eli ilmeisesti niitä löytyy satunnaisista bokseista? Mielenkiintoinen tapaus kyllä ja pitää syödä huomenna aamulla, espresson verran ilmeisesti on kofeiinia yhdessä patukassa. Saatavilla esim. valituissa Prismoissa ja Life-kaupoissa sekä coffeepixels.com-nettikaupassa.
Kaura-lakun ehdin syödä jo! Oli ihan hyvää, mutta valitettavasti tarttui hampaisiin turhan jämäkästi. Sen takia ei varmaan tule ostettua uudelleen tai ainakaan syötyä julkisella paikalla :D.
Givenchyn tuoksusta innostuin todella paljon! Aiemmin on boksista tullut EdP-versio, johon rakastuin, joten toivon myös tämän EdT-version olevan kiva :D. Lähtee testiin huomenna!
Muutkin näytteet vaikuttivat kivoilta ja tulee varmasti aikanaan käytettyä. Yritän kuitenkin ensin saada tällä hetkellä vajaana olevat pullot käytettyä pois pyörimästä, varsinkin hoitoaineista :).

Ensimmäisenä kolmesta täysikokoisesta löytyi Ziaja Goat’s Milk Strengthening Hair Conditioner with Keratin hoitoaine (ovh. 4,90e/200ml, saatavuus esim. Prisma, Stoorla-nettikauppa).
Ensin kun näin tämän pullon ja etiketti oli väärin päin, aattelin että voi ei, vartalorasvaa apua!!
Helpotuksen huokaus pääsi, kun käänsin etiketin ja näin pullon olevan hoitoaine :D.
Vaikka mulla on tällä hetkellä hoitsikoita käytössä ja viime kuussa ostin sen litran pönikän Maria Nilaa, niin innostuin kyllä tästäkin aika paljon, koska en ole Ziajalta päässyt kokeilemaan vielä hiustuotteita :). Ja toki toivon, että saisin myös tämän kuun aikana 2-3 hoitsikkaa kulutettua pois, niin siksi tämän mukaan tulo ei ahdistanut :D. Testaan varmaan jo tänä iltana tätä!

Toisena täysikokoisena löytyi Herbina Kosteuttava Silmänympärysvoide (ovh. 5,20e/15ml, saatavuus: päivittäistavarakaupat).
Tämä sai nauramaan, koska jälleen kävi se perinteinen: sain vasta tilattua jättikokoisen 30g sy-voiteen ja 30ml seerumin, niin tietysti Bettestä tulee pian sen jälkeen sy-voidetta :D. Onneksi varastossa ei ole muita voiteita odottamassa, tosin tämä joutuu nyt hetkeksi sinne :p.
Mulla on tällä hetkellä käytössä yhdessä The Ordinaryn kofeiini-seerumin kanssa aamuisin Bettestä tullut Lumenen sy-voide ja iltaisin se 30g G9 Skinin jättiläinen. Lumene on jo puolessa välissä, joten toivottavasti saan tämän Herbinan käyttöön ensi vuoden aikana :).
Tämä kyllä kiinnostaisi todella paljon ottaa jo nyt käyttöön, mutta pitää malttaa vielä :D.

Viimeisenä täysikokoisena oli Sweety Signature Aloe Vera and Orange Facial Toner kasvovesi (ovh 8,90e/100ml, saatavuus Sweety-nettikauppa).
Tämä merkki on siis suomalainen ja Sotkamossa valmistettu.
Täytyy sanoa, että tämän nähdessäni pääsi iloinen "jeesssss" huudahdus, sillä oon muutaman bloggaajan nähnyt Instassa kehuvan ja käyttävän tätä ja niiden perusteella jäänyt fiilis, että voi kun pääsisin kokeilemaan! No nyt pääsen!!
Toki taas pääsin vähän aikaa sitten täyttämään varastot kasvovedestä, mutta ei se mitään, pitkä talvi tulossa, niin kaikki kosteutus kasvoille on tervetullutta :D. Uskoisin tämän olevan tosi kosteuttava, sillä inci sisälsi ainoastaan 4 ainesosaa !! Eikä mukana ollut edes vettä :o !! Ekana oli Aloe vera lehden mehu ja toisena appelsiinikukan kukkaisvesi. Loput kaksi olivat natriumbentsoaatti ja kaliumsorbaatti.
Lähtee siis illalla käyttöön!

Minikokoisista ensimmäinen oli 50ml Schwarzkopf Mad About Lengths Root to Tip Cleanser Shampoo (ovh 18,90e/300ml, saatavuus: Schwarzkopfia myyvät parturi-kampaamot).
Shampoita löytyy melko monta käytöstä ja melko usein Bettestä on tullutkin niitä. Nyt ei kuitenkaan jostain syystä tullut itselleni sitä "ei taaaas"-tunnetta, vaan ensimmäinen ajatus oli, että onpa söpö vaaleanpunainen pullo, joka sopii Roosa Nauha-teemaan. Itse asiassa vähän harmi, ettei ole moneen vuoteen ollut lokakuussa mitään Roosa Nauhaan liittyvää!
Mutta joo, olin kuitenkin iloinen, että shampoo oli minikoko ja hoitoaine täysikokoinen, kun hoitoaine mulla kyllä kuluu paljon nopeammin loppuun.
Voisinpa tätäkin kokeilla heti illalla suihkussa käydessäni!

Viimeisenä tuotteena löytyi 40ml RFSU Intim Daily Wash intiimipesuneste (ovh 4,90e/150ml, saatavuus: esim. perus päivittäistavarakaupat).
Intiimipesunestettä kyllä kuluu mulla ja kyllä tämäkin tulee käytettyä, mutta tämä oli boksin plaah-tuote oltuaan myös aiemmin jo mukana.



EDIT EDIT !!
Yksi tuote unohtuikin jostain syystä esitellä ja seuraavana aamuna hampaita pestessä tämä tuli yhtäkkiä mieleen * Facepalm *
Eli mukana oli vielä 1 kpl Sweety Signature Scrunchie hiusdonitsi (ovh. 6,90e/2kpl).
Voi lapsuus ja 90-luku <3. Silloin näitä tehtiin jopa itse kaiken kirjavista kankaista :D.
Tämä on mustaa samettikangasta eli periaatteessa voisi käyttää julkisestikin, kun ei pistä silmään. Todennäköisesti tulee käytettyä kuitenkin kotosalla :).

Tällaiselta näytti tällä kertaa sisältö! Mitä piditte?
Mä pidin nyt kyllä todella paljon, kun tuli jo sitä iloista hihkumistakin pitkästä aikaa :D.
Osasyy voi hyvin olla myös se, että kun nyt ei ole varaa ostaa yhtään ylimääräistä (jälleen ne Clionadh Cosmeticsin luomivärit pois luettuna), niin osaa ehkä taas iloita tämänkin sisällöstä ihan eri tavalla :).
Mä päädyinkin ottamaan seuraavat 2 boksia pisteillä, kun pisteitä vielä oli niihin eli säästän nyt sen 13,90e/kk myös. Jospa tuleva vuosi näyttäisi valoisammalta taloudellisesti...

Tässä olikin varmaan ainoat plussat tälle kuulle!
Kosahti se aiemmin miettimäni Lushin mini-tilauskin, kun seuraavana päivänä postin mukana tuli talon maanvuokran toinen puolisko maksettavaksi -.-
Eli kulutellaan nyt vaan rauhassa purkkeja vähemmäksi ja odotellaan Clionadhin restock-päivää!
Tässä kuussa taitaa tulla vielä kaiken lisäksi jopa 3 yllätysloppujaa, jotka eivät olleet kuun ennustuksissa mukana!
On kyllä ihme, jos en tänä vuonna pääse nettona edes lähelle +-0 tilannetta purkkien kanssa :D.
Vaan seuraavaksi varmaan laittelen loppuneita tänne, vai haluatteko lisää varastoesittelyjä vielä tähän väliin :)?
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit