sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Pannu-projekti 2020 Lopputulos

Hellou!
Aattelin kirjoitella nyt tähän väliin viime vuoden pannu-projektin tuloksen.
Täältä näette alkutilanteen viime maaliskuulta.
Nyt en laita vielä tämän vuoden pannu-projektin suunnitelmaa, sillä mulla ei ole siitä vielä harmainta haisua ja havaintoa, mitä alkaisin pannuttaa :D. Joudun siis vielä miettimään asiaa pääni puhki :p.
Katsotaan siis, miten viime vuosi meni!

Nämä pakkaukset ovat jäljellä.

Oriflamen ikivanhan kulmatrion sain siis kulutettua loppuun ja aika hyvin sain "aloitettua" jo tätä Dermosilin kulmatrioa myös! Sivupannut jo 2/3 sävyssä ^_^. Tämä nyt ainakin lähtee mukaan myös kuluvan vuoden projektiin.

Sain myös Paesen luomivärin kulutettua, mutta säästin pakkauksen seuraavia vastaavia sävyjä varten. Tässä on nyt siis frankenshadow-luomiväri käytössä, johon yhdistin Avonin ja Sephoran rikkinäiset luomivärit. Käytän tätä siis silmien alusille.
Tulevaisuudessa, kun tämä on käytetty, niin pressaan muista luomiväripaleteista vastaavia sävyjä tähän pannuun käytettäväksi :).
Tämäkin varmaan lähtee taas tulevaan projektiin mukaan.

Poskipunat ja korostuspuuterit.
Colourpopiin sain kivan pannun näkyviin ja käytin sitä projektin aikana (1.3.20-9.1.21) 26 kertaa.
Enemmänkin olisi voinut tulla käyttökertoja, mutta tämä taitaa olla ongelma, kun omistaa liikaa korostussävyjä, pitäisi saada kaikille käyttöä...

Essencen palettia käytin projektin aikana 45 kertaa. Sain kuin sainkin tuohon punaiseen sävyyn kunnon pannun ^_^. Tuo sävy pelasti monet työaamut, kun se oli poskipuna+korostus samassa eli tulee varmasti käytettyä edelleen tänä vuonna ainakin nyt alkuvuoden pätkällä.
Muitakin sävyjä paletista tuli onneksi käytettyä, vaikken saanutkaan tuohon vaaleanpunaiseen pannua näkyviin, niin kuin toivoin. Ehkä sekin voisi olla tavoite tälle vuodelle?

Manna Kadar Paradise Blush poskipunan sain todella vähiin, mutta sitten hajotin reunat (pakkauskin oli jo hajalla). Päädyin sitten yhdistämään jämät Avonin Luxe-poskipunan kanssa uuteen pannuun, että on helpompi käyttää.
Kuvassa näkyy myös seuraava tuote uudelleen pressattuna, jonka tein eilen:

Eli Avonin ikivanha Marimekko All-over Face Palette.
Ulkonäkö ei hirveästi ehtinyt muuttua projektin aikana ja käyttöä tuli vain 25 kertaa.
Todella ohut kerros oli enää tuossa vasemmalla puolella olevassa pikkuisessa tummemmassa kohdassa. Huomasin sen, kun aloin "tuhoamaan" palettia:

Olipa tämä tuhoamisprosessi kyllä hauskaa :D.
Erittäin terapeuttista!
Siinä samalla tuli mieleen, että yhdistetäänpä samoin tein tämän Manna Kadarin duon poskipuna myös uuteen pannuun, että saisin paremman käytettävyyden sillekin.
Vaaleanruskea shimmer-sävy yhdistyi myös toiseen pannuun, mutta siitä enemmän toisessa postauksessa.

Tässä välikuvaa prosessista.
Tuo Fixy Repair Kit on kyllä ollut pelastus <3.
Peseminen toki on hieman aikaa vievää, mutta ei se ole haitannut itseäni, kun oon käyttänyt tätä vain muutaman kerran kuukaudessa.

Tässä sitten yhdistetty seos ja valmis pressattu lopputulos.
Katsotaan, otanko tämän(kin) taas tämän vuoden projektiin mukaan, en ole vielä päättänyt :).

Sitten luomiväripaletit.
Too Faced oli mukana, että saisi enemmän huomiota. Käytin palettia projektin aikana 17 kertaa ja hyvin usein se oli nuo isot sävyt vain :p...
Onhan tuokin tyhjää parempi, mutta ei nämä neutraalit paletit ole ollut oikein mun suosiossa, kun tykkään väreistä.
Tuon vaalean mattasävyn uudelleen pannutan varmasti siihen Paese-pannuun jossain vaiheessa ja ruskeat mattasävyt lähtee varmaan jossain vaiheessa kulmaväreiksi käyttöön.

UD Naked 3 oli mukana pannutusta varten ja käytin sitä projektin aikana 18 kertaa.
Yksi pannu tuli näkyviin (Strange), mutta ei Limit ja Nooner jääneet myöskään enää kovin kauaksi. Muutaman yksittäiset käyttökerrat varmaan saa pannut näkyviin niistäkin :).

Viimeisenä sitten tämä J* Blue Blood, joka oli mukana, että saisi enemmän käyttöä.
Noh, 17 kertaa tuli tällekin käyttöä, joista monesti vain tuo Cullinan oli käytössä...
En edelleenkään löytänyt sitä rakkautta tätä kohtaan ja jouduin edelleen hieman pakottamaan itseni käyttämään tätä.
Cullinan on edelleen ihana sävy, se ei muuttunut ja opin kuitenkin tykkäämään myös Untouchable-sävystä. Eli ehkä mä pikku hiljaa ja sävy kerrallaan opin näitäkin käyttämään. Kyllähän noihin tuli jo pikkuisia dippejä moneenkin sävyyn eli pitää varmaan tänäkin vuonna pitää tämä paletti silmien ulottuvilla, että tartun tähän useammin ja yritän oppia käyttämään sävyjä lisää.
Wealthy-sävyn varmasti myös uudelleen pannutan joskus siihen Paese-pannuun.

Tällaiselta näytti lopputulos!
Nämä pannu-projektit ovat kyllä kivoja ja opettavaisia ja aion kyllä tälle vuodelle tehdä samanlaisen. Pohdin asiaa vielä jonkin aikaa, mitä kaikkia juttuja ottaisin mukaan ja mille luomiväripaleteille yrittäisin antaa enemmän huomiota tällä kertaa. Saatte antaa vapaasti mulle myös ehdotuksia!
Tuota käyttökertojen laskentaa voisin kyllä edelleen harrastaa enemmänkin, sen huomasin olevan myös todella kivaa ^_^.
Luulen, että Goodienbox-tilauksen päätyttyä yleinen tilailu ja ostosten teko varmaan myös vähenee tai harkintaa (toivottavasti) tulisi lisää luomivärienkin osalta. Haluaisin kyllä tänä vuonna nähdä enemmän pannuja mun jo olemassa olevissa luomiväreissä, joten pidetään peukkuja, että se ajatus auttaisi mua pysymään tiukkana uutuuksien ja himotusten edessä :D.
Eipä mulla nyt tämän enempää tähän ole tunnustettavaa, niin jatketaan taas seuraavassa postauksessa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit