lauantai 29. helmikuuta 2020

Helmikuun 2020 loppuneet kroppatuotteet

Heissan!
Menipä taas suunnitelmat tältä viikolta uusiksi, mutta tänään aion tehdä 2 postausta peräkkäin, että saan kaikki loppuneet esiteltyä :p.
Halusin nyt jakaa ne, ettei yhteen tule kaikkia dumbattua. Helpompi myös pitää sitten välissä pieni tauko, kun tässä ollaan alettu vähän kämppää taas laittamaan kuosiin hiljalleen (pyykkikone ja astianpesukone pyörii). Mullahan oli eilen viimeinen työkokeilu-päivä! Jonnekin se 3kk tässä katosi :o. Kivaa kyllä oli, vaikka toki raskasta myös.
Aamulla sain muutaman äitin asian hoidettua, mutta muuten on ollut taas sellainen WTF-fiilis, kun mulle soitettiin vuodeosastolta... Alkaa pikkuhiljaa mennä luottamus heidän osaamiseensa siellä, kun eivät esim. olleet saaneet vaihdettua äitille uutta nenämahaletkua useamman hoitajan voimin, vaikka alkukuusta se oli vielä onnistunut... Turhauttaa :(.
Mutta joo, veli on menossa käymään tänään siellä, niin jospa se saisi kunnolla juteltua asiat läpi, kun ei meitä ole ihan hirveän hyvin informoitu edes lääkärin toimesta :(.

Vaan mennään otsikon aiheeseen eli käydään tässä postauksessa läpi muutamat loppuneet kroppatuotteet ja toisessa tulee sitten kasvo- ja hiustuotteet!

Ensiksi loppui jo aivan alkukuusta tämä 60ml minikokoinen The Body Shop Frosted Cranberry Shower Gel suihkugeeli, jonka otin joulukuussa käyttöön.
Kyllä tämä joulunaikaan passasi käytettäväksi, vaikkei tuoksultaan ollutkaan mitenkään mausteinen.
Mukavan raikkaan marjaisa.
Tämä taitaa ehkä olla vielä niitä TBS-joulukalenterien peruja vuodelta 2013 tai 2014... Olikin siis aika saada pois varastosta :D.
Kyllä mä tällaisen minikokoisen voisin uudelleenkin käyttää, jos tulee vielä kausituotteeksi, mutta ei tämä niin huippu ollut, että kiinnostaisi täysikokoisena tai muina tuotteina ostaa.

Toisena suihkugeelinä sain kulutettua kellarin kylppärissä tämän 50ml minikokoisen Rituals… The Ritual of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Harmonizing Foaming Shower Gel suihkarin, joka tuli vuoden 2017 Rituals-kalenterista.
Tämä yllätti tuoksullaan positiivisesti, kun pelkäsin tämän olevan liian ruusuinen. En nimittäin ruusun tuoksua saanut tästä irti, mikä on varmaan ihan hyvä, kun en siitä välitä :D.
Tuoksu ei kuitenkaan jäänyt mitenkään erityisesti mieleen, joten tuskin tulen täysikokoisena ostamaan. Muita mieleenpainuvampia tuoksuja kun kuitenkin merkillä on :).

Sitten suihkin tämän 100ml Avon Encanto Pink Bouquet & Amber Irresistible Body Spray vartalosuihkeenkin loppuun.
Suureksi osaksi käytin tämän vessasuihkeena, mutta varmasti vajaa puolet meni myös kropalle.
Miellyttävän tuoksuinen, eikä liian kukkainen, vaikka sitä mietinkin ensin.
Nämä Encanto-sarjan tuotteet ovat kuitenkin Naturals-sarjaa kalliimpia, niin tätä ainakaan en varmaan tule uudelleen ostamaan. Kaapista löytyy vielä sininen versio ja lisäksi on myyntiin tullut violetti, niin sen violetin voisin vielä tilata jossain vaiheessa kokeiluun.
Otin kuitenkin äitin luota melko monta siellä ollutta kroppasuihke-pulloa, niin ne varmaan täällä esittelen pian plussina ja otan käyttöön, osa menee vain vessatuoksuksi suoraan.

Toinenkin joulutuote loppui, kun kulutin tämän 250ml Avon Senses Winter Magic Apple and Blackberry Daily Hand Wash käsisaippuan pois.
Tämän olen ostanut muistaakseni pari kolme vuotta sitten ihan joulukuuksi käyttöön. Tammikuussa sain jo tämän huuhtelukuntoon, mutta nyt vasta sain huuhdottua tyhjäksi suihkussa.
Tämä oli oikein joulumaisen mausteisen tuoksuinen eli pääsi kyllä oikeaan tunnelmaan!
Muuten ei eronnut muista käsisaippuoista.
Joka vuosi Avonilla on joulun lähellä myynnissä joulusarja, niin voisin kyllä vaikka nyt tulevana jouluna ostaa taas uuden, ellen sitten käytä mun yhtä jouluisempaa kylpyvaahtoa käsisaippuana sitten :p.

Viimeisenä tällä erää sain joitakin päiviä sitten kulutettua piiiiiitkästä aikaa ihan jalkavoiteen!
Kyseessä oli tämä 150ml Avon FootWorks Glyserine and Cocoa Butter Deep Moisture Foot Cream with Massanger jättiläinen :D.
Ja nyt piti peräti saksilla aukoa vielä purkki auki, kun tuonne tuntui jäävän voidetta
Tuubissa oli tosiaan tuossa suuaukossa sellainen nystyräinen hieroja, mutta en osannut sitä käyttää.
Voide itsessään kyllä kivasti pehmensi ja kosteutti jalkapohjia, huomasi aamulla, että jalkapohjat olivat vielä pehmeät.
Tämäkin on jo muutaman vuoden vanha tuubi ja nyt en ole ollut kovin perillä, mitä Avonilla on tällä hetkellä myynnissä. Mulle ei tule edes kuvastoa nyt tiimivetäjältä, kun on mennyt jo yli puoli vuotta, kun olen viimeksi tilannut Avonilta.
Pitää varmaan tässä jossain vaiheessa katsoa, mitä sinne on tullut! Jotain kylpypommeja on ainakin tullut, niitä voisi tilata kokeiluun :D.

Mutta tässä oli tämän postauksen loppuneet!
Nyt lähden laittamaan pyykit kuivumaan ja jatkan sitten illaksi vielä toisen postauksen ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit