perjantai 18. kesäkuuta 2021

Mini-repsahdus: Sokos 3+1 Päivät Kesäkuu 2021

Hellou!
Nyt tulee pikainen minipostaus ennen kuin pitää lähteä pieneen illan viettoon pitkästä aikaa ystävien kanssa ^_^.
On tiukka työviikko takana, niin en ole enempää uskaltanut hartioita rasittaa. Nyt viikonloppuna voisi yrittää taas näitä pikkupostauksia tehdä ^_^.

Niin kuin otsikkokin jo antaa osviittaa, niin ehdinkin käydä viime viikolla vielä Sokoksella 3+1 Päivillä.
Äänestämässä käynti oli hyvä tekosyy piipahtaa ihan keskustaan asti (ja kun oli pakko käydä apteekissa kuitenkin).
Kiersin Sokoksen kosme-puolen ehkä vartissa läpi ja aluksi en aikonut ostaa mitään, mutta sitten huomasin "20% lisäale 3+1 tuotteista"-kyltin, jonka rohkaisemana päädyin kuitenkin pari tuotetta (hammastahnan, vanun ym. lisäksi) ostamaan :D.

Ei kovin paha repsahdus :D.
Tuota Lancômen kosteuttavaa Tonique Confort Re-hydrating Comforting Toner kasvovettä olen jo vuosia katsonut, että pitäisi kokeilla, mutta aina on tullut jotain muuta ostettua. Nyt sitten nappasin sen, kun hintaa jäi lisäalen jälkeen rapiat 25e.
Mulla kyllä on edelleen melko täysi M.A.C.in Prep+Prime Fix+, jonka tilasin viimeksi Hullareilta, mutta kun sitä on yllättäen tullut ihan kohtuullisen paljon käytettyä ja hintaa jäi nyt tuolle rapiat 13e, niin aattelin ostaa pullon varastoon. Nyt ei tarvitse pitkään aikaan ostaa meikinkiinnittäjää lisää :D. Tosin tuota on tullut käytettyä paljon luomivärien kanssa, toimii kyllä kivasti siinä!

Toivon mukaan en nyt enää tässä kuussa repsahtele kosmetiikkaan, mutta ehkä heinäkuussa pitää katsoa, mitä löytyy ale-myynneistä!
Mun pitäisi oikeasti nyt ensi alkuun silmälasit uusia, sillä huomasin toisesta linssistä lähteneen jo pinnoitettakin pois! Onneksi on huonommassa oikeassa silmässä, eikä heti näköalueella, mutta jos tietyssä asennossa katsoo, niin näkyy vähän sumeammin :p.
Kiva vaan, kun eilen olisi ollut ale-ilta keskustassa ja Silmäasemalla ja Instrussa olisi ollut silmälasit -40% ja -50%... Harmittaa kun silmälasien ostossa tuollaiset aleprossat tarkoittaa satasten säästöä...
Noh, jospa nuita aleja tulisi vielä tässä kesällä!

Tällaista tänne tällä kertaa!
Palaillaan siis ehkä huomenna asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit