sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Vuoden 2021 Viimeinen Kristallipallo-katsaus Joulukuulle

Heissan!
Pikkuisista kaveriporukan pikkujouluista selvitty ja hitsi, mikä väsymys :D. Nukuin puoleen päivään, vaikkei tullut edes juotua kuin pari lasia vähän terästettyä glögiä. On sitä ilmeisesti entisestään oma luonne erakoitunut tässä, kun vaikka onkin todella ihanaa ystäviä nähdä, niin tuollaiset isommat porukkatapaamiset vie selvästi voimia. Nyt oon tässä luukuttanut musaa (Bullet For My Valentine \m/) samalla, kun tätä postausta olen värkkäillyt :D. Ihan parasta!

Katsotaan siis tämän vuoden viimeiset (mihin tämä vuosi on mennyt?!?!??) purkkiennustukset! Toiveikkaana niitä sain kerättyä ihan kohtuullisen määrän :D.

Tosiaankin, toiveikkaana löysin hiustuotteita nämä 4 purkkia.
Hiuslakat ovat kyllä todella vähissä, Osis varsinkin. Tigiä pitää vielä hieman suihkia, että on samalla "tasolla" Osiksen kanssa, mutta jos vaan ahkerasti muistan niitä käyttää, niin molemmat kyllä loppuvat!
Herbina ja Avonin suihke ovat hartaana toiveena, mutta katsotaan, miten sitten muita tuotteita käytän :D.
Ai niin, onhan mulla myös se jättiläis-Maria Nila hoitoaine! Silläkin on suuret mahdollisuudet loppua vihdoin!

Tässä on kerätyt kroppatuotteet.
Käsisaippuoiden kanssa on se tilanne, että Gingerbreadin otin nyt joulukuuksi käyttöön ja uskoisin sen loppuvan, kun on vain 250ml.
Toisaalta harmittaa tuon Gunryn takia, koska sen olisin saanut varmasti loppumaan, mutta se ei varmasti lopu nyt, jos jatkan käyttöä Gingerbreadin loppumisen jälkeen... Toki onpahan tammikuulle jotain loppuvia sitten :D.
Sama juttu Aloha Monoi-suihkeen kanssa. Otin ne tilaamani Avonin jouluiset suihkeet niin vessatuoksu- kuin kroppasuihke-käyttöön ja jos käytän nyt vain niitä, niin tuo Monoi ei lopu, mutta muuten saisin tuon varmasti loppumaan.
Ristiriitaiset fiilikset, kun en osaa päättää miten tekisin. Tuota Monoita ei kyllä ole moneen käyttöön jäljellä eli ehtisin kyllä hyvin nauttia joulutuoksuistakin tässä kuussa :D.
Löwengrip on rajatapaus, mutta toivon parasta!
Muut loppuvat 100% varmasti.

Kasvoille tarkoitettuja purkkeja keräsin toiveikkaana nämä ja suurin osa meneekin "toivotaan toivotaan"-listalle.
Kuten aiemmin oon vihjaillut, niin nuo huulikuorinnat oli liian hentoja omaan makuun eli aattelin käyttää ne kropalle kroppakuorinnan seassa antamaan kosteuttavuutta. Siinä nuo varmasti loppuvat.
Tender Care on toiveena saada loppuun, jos käytän jalkapohjille. Oon vaan noita kroppavoiteita innostunut käyttämään siinä (että saan niitä nopeammin vähenemään), niin nyt on nuo Tender Care-purkit jääneet enemmän huulirasva- ja kynsinauhavoidekäyttöön.
Niasinamidi-seerumi loppuu varmasti, mutta oon nyt yrittänyt tuota Mudmaskya käyttää saadakseni senkin loppumaan :D.
Originsin Essence ei suurella todennäköisyydellä lopu vielä, mutta ainahan sitä voi yrittää!

Ja viimeisenä muutama meikkituote-toivokin!
Näistä en mene todellakaan takuuseen, mutta ovat nuo kaikki kyllä todella hyvällä mallilla eli ei mikään mahdottomuus ainakaan olisi saada todella vähiin tai loppumaan!
Töihin käytän päivittäin nuita kuitenkin, niin katsotaan, kuinka käy!

Lähden siis yrittämään 20 täysikokoista ja 3 minikokoista tuotetta.
Olisipa upea saldo vuoden viimeiselle kuukaudelle, jos saisin kaikki loppumaan :D.
Tuskin tapahtuu, mutta erittäin suuri todennäköisyys miinuskuukaudelle on, koska kuten sanoin eilen, niin tässä kuussa ei ole tiedossa plussapurkkeja!
Tosin koska en ostanut joulukalenteria, eikä se Goodieboxin veloitus onnistunut, niin ehkä voisin tehdä nyt viimein Lushille aletuote-tilauksen hyvällä omalla tunnolla joulun jälkeen, kun parina vuonna se on jäänyt aikomuksista huolimatta tekemättä :D.
Ja se mun Clionadh Cosmetics-luomiväritilaus tulee varmasti vasta tammikuussa, en todellakaan usko, että ehtisi enää tälle vuodelle, kun heille oli niin jäätävä määrä tullut tilauksia ja ovat tällä hetkellä käsittelemässä vasta tilausnumeroita 11000-12000. Mun numero oli vasta pitkälle yli 13000 :D.
Pitää nyt tosiaan katsoa, tuleeko jotain aleshoppailu-himoja vai malttaisinko kuitenkin hillitä itseni, kun oon päässyt näin hyvään vauhtiin vihdoin tässä vähennysurakassa :D.
Vaan miltä teidän joulukuun kosmetiikkasuunnitelmat näyttää?? Pystyttekö ennustamaan jo oman vuotenne saldon?

Mutta mä kirjoittelen, kun tulee kirjoiteltavaa. Vielä ei ole mitään loppunut, niin mietin tässä, yritänkö noita muutamaa luonnos-postausta saada taas edistettyä (muun muassa se vuoden 2020 Sydney Grace luomiväritilaus-postaus...) :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Joulukuussa mulla taitaa loppua vähemmän, kun tavallisesti. Mutta muutama ikuisuus hiustuote loppuu. Ostin pari kalenteria, kun olivat Kicksistä puoleen hintaan. Benefitin ja Cliniquen. Eli saan purkkia jemmaan lisää. Teetkö vuoden lopussa kokoelma postausta? Se olis kiinnostava😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää joulukuu tulee tosiaan olemaan vähän hiljaisempi loppuneiden osalta, mulla on nyt loppunut vasta 3 tuotetta :D. Saa nähdä, alkaako niitä tulla piakkoin lisää, mutta hitaasti on käynnistynyt :D.

      Mua ehkä ihan vähän harmittaa, etten hommannut kalenteria, mutta hyvä motivaattori ollut tämä kokoelman vähentyminen :D. Ensi vuonna sitten voi ostaa hyvällä omalla tunnolla, jos varastot olisi paremmalla mallilla!

      Jos tarkoitat kokoelma-postauksella tuota "Varastotilanne"-tägin alla olevaa, niin en varmaan ehdi enää tälle vuodelle sellaista kuvata, mutta voisin kyllä pian ensi vuoden alkupuolella taas yrittää tehdä sellaisen pitkästä aikaa!
      On vähän nuo säilytysratkaisut eläneet täällä tasaisin väliajoin, niin ei oikein pysty vertailua tekemään samalla tavalla, mitä vanhassa kämpässä pystyi :/.

      Yritän saada päivitettyä edes numerosaldon tuonne "Kosmetiikkavarastoni" sivulle, mutta toisaalta mun pitäisi kyllä ihan nuo excel-numerotkin jälleen laskea uudelleen käsin. Luomivärien osalta ei yhtään pidä enää numerot paikkaansa, kun oon niin paljon tehnyt uusia pannuja ja siirrellyt magneettipaleteista toiseen.
      Ja se kesäinen Kaarna Finlandille lähetetty "declutter"-paketti sotki statistiikkaa entisestään :D.

      Joulukuun yhteenvedon yhteyteen teen tietysti perinteisesti koko vuoden yhteenvedon, johon laitan kuvan excelistä, missä on koko vuoden aikana loppuneet/tulleet/saadut/roskiin tai eteenpäin menneet määrät sekä myös kuukausittain kulutetut euromäärät (ja linkitän myös samaan edellisen vuoden postaukseen, jolloin voi vähän vertailua tehdä) ^_^.

      Pitää katsoa, miten aikaa ja jaksamista riittää töiden ja hampaan hoidon ohessa, että kuinka pitkiä postauksia pystyn tekemään. Täytyy taas tasapainoa tässä hakea :D.
      En edes tiedä vielä, miten pidän oman joululoman, kun mulla on uuden työhomman opettelua ja muistelua ollut tässä tällä viikolla, enkä oikein malttaisi sen takia ylimääräistä vapaata pitää :D. Ihan pian saatan päästä ihan "hands on" niitä hommia kokeilemaan, niin oon niin jännittynyt ja innostunut samaan aikaan :D.
      Mutta huomenna yritän päivittää taas blogia!

      Poista

Suositut tekstit