lauantai 22. tammikuuta 2022

Loppuneita The Body Shop-tuotteita, Tammikuu 2022

Heissan!
Niinpä sitä taas viikko vierähti huomaamatta :D. Noh, ei anneta sen häiritä, vaan käydään taas asiaan!
Tällä kertaa aattelin esitellä muutaman The Body Shopilta loppuneen tuotteen, kun niitä nyt yllättäen loppui useampi samassa kuussa :D.

Ensin loppui tämä "vähän uudempi" 250ml The Body Shop Frosted Berries Exfoliating Sugar Body Scrub vartalonkuorinta. Tämän taisin ostaan 3-4 vuotta sitten joulun jälkeisestä alesta.
Tämä oli siis sokerikuorinta ja kyllä edelleen huomasin, että nämä TBS:n sokeriversiot eivät ole niin tehokkaita itselleni kuin haluaisin. Melko nopeasti tuo sokeri sulaa eli todella ripea saa olla, jos haluaa enemmän tehoja.
Kivan tuoksuinen oli tämä versio, tunnisti marjojen vivahteen.
Suihkugeeli löytyy vielä tästä tuoksusta, jonka käyttelen mielelläni pois.
Jospa tämäkin tuoksu tulisi joskus jouluksi takaisin, mikä ettei voisin ostaa sitten uudelleen, mutta suihkugeelinä.

Nyt on keskikerroksen suihkuun lähtenyt seuraava kuorinta ja jonossa oli tämä Dermosil, joka taisi olla joulutuotteena 2-3 vuotta sitten. Varastossa on enää odottamassa muistaakseni 3 purkkikuorintaa ja sitten 1 Lushin palasokerikuorinta.
Kellarissa on käytössä edelleen Dermosilin kosteuttava kuorinta. Täytyy katsoa, siirränkö nämä kuitenkin päittäin jossain vaiheessa.

Sitten loput kaksi tuotetta ovatkin ikivanhoja tapauksia, sillä ovat tulleet 2013 tai 2014 TBS-joulu-kalentereista :D...
Ensiksi loppui tämä 10ml The Body Shop Born Lippy Strawberry Lip Balm purkkihuulivoide.
Tämä oli mulla olohuoneen pöydällä käytössä.
Tämä oli sellainen pikkuisen kiiltoa ja sävyä antava voide, mutta ei tämä pitänyt huulia kosteutettuna juurikaan (toki iälläkin voi olla jotain tekemistä asiaan).
Selasin blogia, niin olin ottanut tämän käyttöön lokakuussa 2019, pitkään näköjään kesti :'D.
Ei näitä enää enää taida myynnissä olla eli en osta, enkä ostaisi uudelleen...

...sillä käyttöön lähti vielä toinen samanlainen, mutta vadelma-versio :D.
Jos menee yhtä pitkään käyttää kuin tuo mansikka-versio, niin tämä loppuu sitten joskus 2024 keväällä (jos ollaan silloin vielä hengissä käyttämässä :p).

Ja viimeisenä porukasta loppunsa kohtasi tämä vanha The Body Shop Smoky Black Eye Definer rajauskynä, joka on samoista joulukalenteista tullut :p.
En saanut enempää teroitettua tuota, joten loppuun on käytetty.
Oli ihan perusmusta rajaus, käytin vesirajaan, mutta siinä ei kestänyt pitkään (siihen pitäisi ilmeisesti kajal olla) ja sitten käytin ihan luomille rajauksena tai kokoluomelle muille luomiväreille pohjaksi. Tuolla lailla olenkin nyt yrittänyt nuita mun kaikkia rajauskyniä käyttää, että ne saisi käytettyä vähän nopeampaa.
Kun ne joskus saan käytettyä, niin en varmaan tule enää kyniä ostamaan, kun saan haluamani rajaukset luomiväreillä tehtyä :). Tai noh, mustan kajalin pidän varmaan käytössä juurikin sisärajauksiin.
Mustia rajauskyniä on tullut useampi juurikin eri joulukalentereissa, joten ihan heti eivät ole loppumassa :D. Muistaakseni 4 perusmustaa, sitten 1 on hopealla glitterillä ja lisäksi pari luomivärikynääkin löytyy...
Onneksi nuo kynät ovat nyt hitaasti, mutta tasaisesti alkaneet vähentyä, kun tajusin tuon "pohjustus"käytön! Multichrome-sävyt varsinkin ovat upeita erivärisillä pohjilla ja myös muut shimmer/duochrome-sävyt näyttää ihan eriltä riippuen pohjasävystä.

No niin, tässäpä tämä "ei päätä eikä häntää" -postaus!
Katsotaan, tuleeko huomenna postausta, parempi olla lupaamatta liikoja :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Itse asiassa, samaisia huulivoiteita on vielä TBS:llä myynnissä, kannen kuvakin on aikalailla sama, purkki hieman muuttunut :'D Nimittäin siitä edullisemmasta kalenterista tuli viime vuonna yksi Born Lippy, vesimelonin tuoksussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho :D.
      Kiitokset tiedosta! Katsotaan sitten, jos joskus oon saanut mun huulirasvavaraston tyhjäksi, niin voisi vaikka tuoreeltaan kokeilla näitä :D. Tosin voi olla että siinä vaiheessa on ehkä jo myynti loppunut tai sitten muuttunut täysin :D.

      Poista

Suositut tekstit