torstai 1. marraskuuta 2018

Lokakuun Plussia

Heissan!
Kuten toissapäivänä sanoin, niin edelleen lokakuun läpikäynti jatkuu, vaikka kuukausi vaihtuikin jo. Jatketaan tulleista tuotteista!

Sainkin eilen käydä hakemassa tämän syyskuun Bette Boxista puuttuneen pitkäaikaisen tilaajan lahjan, joka oli Affect Colour Attack High Pearl Eyeshadow luomiväri sävyssä P-0017 (saatavilla kosmetiikkapuoti.fi-sivulta, ovh. 11,40e/2,5g) eli tuollainen beige-taupe-kulta. En nyt ollenkaan tiedä, onko tämä sitten sama vaaleampi sävy, mitä muut olivat saaneet (yksi sävy oli sellainen tummempi ruskea), koska monet olivat vaaleanpunertavaksi kuvailleet?
Itse en kyllä tästä omastani hoksannut vaaleanpunaista kuin tietokoneen näytöllä... Liekö osuutensa keltaisella valolla...?
Tänään kokeilin luomille ja siinäkin näytti enemmän kultaan menevän. Kaunis sävy ja pigmenttiä löytyy, vähän siveltimellä käyttäessä varisi.
Katsoin tosiaan Betten sivuilta, mitä boksissa olisi pitänyt syyskuussa olla, niin jos olisin saanut sen ensimmäisen boksini, joka katosi, niin olisin tosiaan tämän luomivärin lisäksi saanut L.A. Girl merkin mini-primerin tai luomiväripaletin. Nyt kun uusi paketti lähetettiin suoraan varastolta, niin se oli ei-pitkäaikaistilaajan boksi eli sieltä löytyi sitten se Eleven Australian minikokoinen hiushoito.
Kyllähän mua vähän harmittaa, etten nyt saanut tuota L.A. Girl tuotetta, primerikin olisi kelvannut kokeiluun hyvin.
Noh, jospa ei enää tulisi boksien lähetysten kanssa ongelmia!

Sitten mähän kävin silloin lokakuun alkupuolella Sokoksen 3+1 Päivillä, enkä todellakaan lähtenyt tyhjin käsin, kun halusin kaiken stressin keskellä ilahduttaa itseäni...
Lisäksi Sokokselta lähtiessäni askeleet veivät myös The Body Shopiin ja piti sieltäkin lähteä kassan kautta :p.

Sokoksella yritin kuitenkin pitää järjen päässä ja ostaa "vain tarpeellista", mikä onnistui kohtuullisen hyvin!
Kuivashampoota menee suuret määrät, niin piti tarjoukset käyttää Batistella hyödyksi, lisäksi huomasin itselleni uuden merkin, CoLab, jolta piti myös ostaa pari kuivista testiin.
Novan blogista luin aikanaan päärynän muotoisesta käsivoidepurkista ja sehän oli nyt tarjouksessa eli pakko oli ostaa testiin, sisältää vain 30ml rasvaa eli kuluu varmasti nopeasti käytössä!
Sitten Bette boksista tuli aikanaan tuo kuoriva shampoo ja nyt kun oli jättikoko tarjouksessa niin halusin ostaa pullon varastoon. Hyvää kamaa!!
Viimeisenä päädyin ostamaan Lumenen kasvoveden. Oon listaan merkinnyt, että mulla pitäisi olla 2 täysikokoista kasvovettä sekä 1 minikoko jäljellä ja mullahan on Pixin jättipullo, mutta sitä toista kasvovettä en ole mistään löytänyt!! En vaan ymmärrä, mielessäni on ollut Oriflamen aloe vera-kasvovesi, jonka olen mielestäni aikanaan tilannut, mutten ole ehtinyt käyttää. Silti en löydä sitä mistään, vaikka kaikki potentiaaliset paikat olen käynyt läpi :(. Piti siis olosuhteiden pakosta ostaa aamuiksi uusi kevyempi kasvovesi.

The Body Shopiin menin tietysti näiden uusien joulusarjojen takia :D.
Ja niin ihania ne olivat tuoksultaan, että oli pakko ostaa suihkugeelit ja käsivoiteet kaikista.
Tuo Vanilla Marshmallow-sarja ei kuitenkaan voittanut Vanilla Chai-sarjaa :D.

Halusin myös muita juttuja ostaa testiin ja onnekseni ne löytyi matkakoossa!
Banaani-suihkuvoide, Banaani-hoitoaine sekä Mansikkaiset shampoo+hoitoaine. Yhden kerran ehdin kaikkia testata tähän mennessä ja hyviltä vaikuttivat!
Kaupan päälle sain näytepussukan kasvonaamiosta.

Tokihan ei näistä olisi mikään ollut sellainen "osta uusi loppuneen tilalle" tuote, mutta mielestäni ihan hyvin maltettu, kun minikokoja oli näinkin paljon!
Hyvin saan uteliaisuuteni ja testailuhaluni tyydytettyä näillä :D.

Seuraavaksi päästään sitten loppuneiden pariin jälleen!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuo päärynä-käsivoide on kyllä huippu, se omena on myös kiva. Miulla ketsi yllättävänkin pitkään, kun on omaan makuun hieman tuhtia.

    Mie nuuhkin tänään Carlsonilla TonyMolyn persikka -huulivoidetta ja voi elämä, miten hyvältä se tuoksui :D Lähdin kuitenkin nopeasti siitä pois, ettei hyppää koriin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada tietää useammalta, että tuo on hyvä käsivoide ^_^.

      Voin uskoa, että se tuoksui ihanalta! Mulla on TonyMolyn persikka-käsivoide ja se on kyllä aivan ihanan tuoksuinen <3.

      Poista

Suositut tekstit