sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Lokakuussa mahdollisesti vielä loppuvat

Heissan!
Kuten eilen lupasin, niin katsastetaan kristallipallo siitä huolimatta, että kuukausi onkin jo yli puolen välin :D.
Saan itse asiassa jo nyt esitellä parit tuotteet samoin tein!

Hiustuotteista löysin nämä.
Huomasin myöhemmin, etten muistanut kellarissa käydä, sielläkin olisi ollut joitain mahdollisia loppujia...
Nooh, ehkä marraskuussa sitten!
Toki taas riippuu mielialasta ja siitä, kummassa kerroksessa käyn loppukuun aikana suihkussa, että mitä mahdollisesti loppuu.
Nämä ovat kuitenkin jo aika vähissä.
Hiuslakkaa on mennyt arkena tasaisesti, mutta vielä riittää!

Kroppatuotteista laitoin kuviin nämä.
Kylpyvaahto on käsisaippuana keskikerroksessa ja Rexonaa oon nyt muutaman kerran peräkkäisinä suihkukertoina käyttänyt, mikä on vaihtelunhaluni takia harvinaista.
Käsirasvaa on mennyt nyt kiitettävästi, pikku-Avon loppuu, jos istun koneen ääressä tarpeeksi usein vielä loppukuun aikana :p. En tiedä, pitäisikö se viedä töihin, sielläkin tullut nyt runsaammin rasvattua käsiä!

Sain sitten suoraan käytettyä tämän 50ml minikokoisen Femfresh Daily Intimate Wash intiimipesuaineen, joka on tullut Joulukuussa 2018 Bette Boxista.
Muutaman kerran ehdin matkoilla käyttää, oli siihen loistavan kokoinen!
Muuten ihan perus, teki mitä piti, eikä ärsyttänyt herkkää ihoaluetta.
Päädyin nyt tämän tyhjentämään kellarissa olevaan pumppupulloon, kun mitään matkustelua ei tule varmasti lähivuosina harrastettua nykytilanteen takia sekä sen, että meillä ei ole enää mahdollista kissavahtia.
Säästin vielä toistaiseksi Libressen minikoon, jos tulee vaikka saunailloissa käytyä kavereilla tai vastaavaa, siihenkin nuo minikoot on huippuja!

Toinen, minkä päädyin tyhjentämään kellarin pumppupulloon oli tämä 300ml Avon Simply Delicate Refreshing Feminine Wash intiimipesu.
Nämä Avonin intiimipesut ovat olleet luottotuotteita jo pitkään, ei valittamista. Jatkan ostamista aina, kun teen Avonille tilauksia.

Kasvotuotteista optimaaliset loppujat vielä tässä vajaan parin viikon aikana voisi olla nämä.
Taas rajauskynä, tällä kertaa Oriflamen :D. Oon nyt arkiaamuina ahkeroinut tätä, sillä huomasin kynän olevan rikki. Pään muoviosa lähtee irti muusta hylsystä herkästi, niin kynää on todella hankala käyttää.
Haluan siis tämän pois varastostani. Sävyssä (sellainen lämpimään menevä taupe) ei ole mitään vikaa.
Originsia tyhjennän pumppupulloon aina käyttöön. Katsotaan, saanko tuon alkuperäisen pullon tyhjäksi vielä tässä tulevien päivien aikana.
UDPP on sitkeä tapaus, vaikka nyt tulee meikattua joka arkipäivä :D.

Noh, sain tämän Bette Boxista Toukokuussa 2019 tulleen 10g Affect Smooth Finish Pressed Powder, D-0005 puuterin tyhjennettyä.
Alkoi käydä haastavaksi käyttää tuolta reunoilta, niin tyhjensin irtopuuteriksi rasiaan, johon oon muitakin jämiä aina tyhjentänyt, siitä käytän puuteria yleensä aina bakingiin esim. silmänalusille.
Muuten tämä oli aika perushyvä puuteri. Kansi rikkoutui aika aikaisessa vaiheessa eli se ei ollut kovin laadukas. En tiedä, tuleeko ostettua uudelleen, mutta tällä tavalla oli kiva kokeilla!

Tästä viimeisestä osiosta olen innoissani!!!
Ne, jotka Instassa seuraa ovat jo vähän eilen vinkkiä nähneetkin, mutta palaan tähän heti seuraavassa postauksessa tarkemmin!
Nämä eivät tule sinällään loppumaan, mutta pakkaukset saan toivottavasti pois pyörimästä laatikosta eli tilaa tulee lisää ^_^.

Onkohan tämä liian kunnianhimoinen tavoite näille lokakuun lopuille 13 päivälle? :D
Hyvään vauhtiin oon sentään jo päässyt!
Lisäksi odottaa vielä 1 jo alkukuusta loppunut tuote esittelyään.
En siis nollilla jää tässäkään kuussa :).
Toki mulle on jo vähän plussaakin ehtinyt tulla, mutta katsotaan, mikä nettosaldo tulee olemaan. Olen varovaisen toiveikas!
Millainen teidän kuukausi on tähän mennessä ollut?

Mutta oon tosi innoissani noista meikeistä ja taidankin nyt lähteä leikkimään lisää niiden kanssa!
Palaillaan siis niiden kanssa seuraavassa postauksessa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit