maanantai 6. syyskuuta 2021

Ennusteita syyskuulle 2021

Heips!
Nyt olisi viimein aika katsoa läpi, mitä tässä kuussa mahdollisesti loppuu ja mukana on myös yksi satsi loppuneitakin ^_^.

Tässä meikit.
Kuten aiemmin sanoin, niin viime kuukauden vähennyssaaliin takia tässä kuussa ei juurikaan taida meikit vähentyä.
Ripsivärit ovat kuivahtamisen takia tässä, katsotaan josko ovat koko tämän kuun käytössä!
Rajauskynien käyttöprojekti on koko ajan meneillään ja nämä eivät olisi enää kovin kaukana lopustaan!
Meinaa vaan kyllästyminen iskeä, niin täytyy välillä muunlaisiakin meikkejä tehdä ja tietty nyt syksyä kohti mennessä houkuttelee ihan erilainen sävymaailma :D. Onneksi koko luomelle laittaessa nuita kuluu reippaasti eli vaikkei montaa kertaa käyttäisikään, niin kulutusta tulee kivasti!

Sitten kasvojen hoito.
Reipas jos olen, niin aika hyvin suurimman osan saisin käytettyä.
Nuo Lumenen kasvorasvat ovat siinä ja siinä, koska minin aloitin vasta ja muutenkin riippuu keleistä, mitä rasvaa käytän ja mitä iho kaipaa.
Yritän kuitenkin parhaani :D.
Kellarissa en taaskaan käynyt, niin sieltä olisi 1 tuote tullut tähän. Sain sen kuitenkin loppuun jo :D.

Ja kroppatuotteet.
Näidenkin kanssa jos olen kärsivällinen, niin aika lailla kaikki voivat loppua ja itse asiassa aika monta onkin jo loppunut :D!
Myös tähän olisi pitänyt olla kellarista 1 tuote ja sekin ehti jo loppua. Lisäksi unohdin yhden suunnittelemani tuotteen pois kuvasta.

Ja sitten viimeisenä erikseen nämä misellivesi-pullot.
Mukana on viime vuonna tilatut Bottega Verden Ja Jane Iredalen vedet sekä viime LookFantastic-joulukalenterista tullut mini-Rodial.
Miksi nämä erikseen? Noh, koska...

...Mä päätin yhdistää kaikki jämät yhteen pulloon nyt, kun ne mahtui :D.
Vähennyksiä tuli siis:
* 200ml Bottega Verde Peach & Apricot Micellar Water
* 200ml Bottega Verde Green Apple & Kiwi Micellar Water
* 90ml Jane Iredale BeautyPrep Face Cleanser Water
* 100ml mini Rodial Dragon’s Blood Cleansing Water

Kuten oon aiemmin sanonut, niin mulle ei yleensä meikinpuhdistukseen misellivedet toimi, niin käytin ja käytän näitä työaamuisin nopeuttamaan aamuvärkkäämistä. Siinä toimii oikein kivasti!
Rodialin pullon laitoin myös vähennykseksi, mutta se muuttuu minitäyttöpulloksi listoihin. Tykkään tuon pullon pumppusysteemistä, kun tarvii vanua vaan painaa korkissa.
Ihanaa kun hylly, jossa nuo oli, tyhjeni 3 pullolla :D.
Kohta mulla alkaa olla enemmän ja enemmän tyhjiä laatikoita ja hyllyjä kaapeissa eli saa oikeasti alkaa miettimään vähän uusiksi remonttisuunnitelmia eli millaiset säilytysratkaisut ovat lopulta tarpeen keskikerroksen kylppäriin ja yläkerran vessaan :D!
No joo, toivottavasti en liian ajoissa ala juhlia :p.

Mutta tässä kuussa yritän vähentää siis 21 täysikokoista ja 8 minikokoista tuotetta (muo misellit ja ne unohtuneet nyt mukaan luettuna).
Uskoisin, että aika hyvä kuukausi tästäkin on tulossa, sillä plussailua ei olekaan nyt tiedossa!
Se Goodieboxin veloitus ei ollutkaan onnistunut, kun olin korttitiedot poistanut, enkä muistanut sitä, niin laitoin sen nyt vielä 2kk ajaksi tauolle. Aattelin marras-joulukuuksi sen taas sitten ottaa ^_^.
Oon kyllä niin innoissani jo tähän mennessä olevasta nettosaldosta, niin ehkä hyvällä omallatunnolla tilaan myös jonkun joulukalenterinkin itselleni jälleen :D. Ei tosin ole mitään hajua, minkä haluaisin, kun vaihtoehtoja olisi niin monta, mutta ehkä se tässä kirkastuu muutaman viikon aikana!
Hyvä motivaattori myös edelleen saada vähennystä kaappeihin, niin ei sitten joulukuussa olisi niin suuri järkytys se plussan määrä :D.

Tässä nyt siis alustavat suunnitelmat syyskuulle!
Toivottavasti pääsisin sitten myös kirjoittelemaan useammin tänne, mutta töissä on nyt aika monta akuuttia hommaa tulossa ja siten myös pidempiä päiviä, niin tiheämpää postaustahtia en uskalla lupailla :/. Pitää sitten mennä edelleen näissä usemman tuotteen esittelypostauksissa!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit