sunnuntai 4. joulukuuta 2022

Pikku-ennustukset Joulukuulle 2022

Heissan!
Nyt pitäisi tosiaan katsoa, mitä ehkä tässä kuussa loppuu ja kyllä se saldo taitaa jäädä aika laihaksi :D.

Kroppatuotteita sain kasaan nämä ja mukaan kuvaan laitoin myös ainoan hiustuotteen :D.
Tosin tänään muistin, että unohdin kellarin kylppärissä olevan hiusnaamion, joka saattaa ehkä loppua, jos saunassa käydään viikottain tässä kuussa.
Käsisaippua loppuu varmasti ja otan sen jälkeen täyttöpullon kunnolla käyttöön hetkeksi. Sen takia on useampi suihkugeeli jälleen kuvassa, josko saan ne tyhjäksi. Käytän niitä toki suihkussakin :).
Kroppasuihke menee siinä rajoilla, koska oon ottanut nyt ne joulun tuoksuiset suihkeet myös käyttöön tälle kuulle (jotka on myös vessatuoksuina).

Tässä on kasvotuotteet!
Silmämeikinpoistoainetta käytinköhän viime kuussa kerran :D. Pitää ehkä ottaa nyt asiaksi käyttää tuo jämä vaan pois!
Kasvovoiteet ovat jälleen kysymysmerkkejä näistä ja tuosta Elemiksen purkista en ota selvää, kuinka paljon on jäljellä, kun on niin paksu ulkokuori ja sisäosa erikseen.
Kaikki muut taidan saada nyt loppumaan viimein.
Tonymolyn puhdistusöljyn jämät siirrän varmaan loppukuusta täyttöpulloon kellariin, jos se ei ehdi ennen sitä loppua.

Ja siinäpä ne sitten oli!
Ärsyttävää, mutta toki tämä oli aivan odotettavissa, kun koko ajan on viime kuukausina loppunut tuotteita hyvin.
Eli jos nyt edes nämä 12 täysikokoista ja 4 minikokoista tuotetta loppuisi suurimmaksi osaksi, niin olisin iloinen!

Plussia tulee tälle kuulle, kun juuri tänään tuossa sain Dermosilin-tilauksen käsiini.
Se Clionadh-tilaus on epävarma, mutta se saattaa ainakin lähteä jo liikkeelle ensi viikolla! Tänään oli tullut Instaan ensimmäinen päivitys, missä ovat lähetyksissä menossa ja laskin siitä, että oma tilaus voisi olla tulevalla viikolla tosiaan käsittelyssä. Tietysti nyt on pahin pakettirumba aika, joten luulen, että saan paketin vasta tammikuussa.
Mutta pitää katsoa, käynkö törsäämässä sen mun lahjakortin sitten joulun jälkeen alemyynteihin, toki nekin varmaan tammikuulle jatkuu eli ehtisi senkin vasta sitten :D.
Tuossa myös Beauty Bayn sivuja kattelin, kun etsin toivelistalle sen Inglotin Duralinen, että saisin sillä pelastettua mun Super Shock luomivärit (muitakin mulla on kuivahtanut kuin se Half Light, joka on Deck of Panningissa mukana). Tietysti aattelin jotain muutakin laittaa tilaukseen sitten mukaan, mutta sitä pitää mietiskellä tarkemmin vielä. Täytyy katsoa, sinnittelenkö senkin tilauksen kanssa kuitenkin tammikuulle, kunnes tuo pakettirumba vähän rauhoittuu ja juhlapyhät on ohi.

Eli mä toivon kovasti, että vielä tämä joulukuu menisi miinukselle, niin tulisi vieläkin parempi lopputulos tälle vuodelle :D. En kuitenkaan ota painetta tuosta, koska loistavasti tämä vuosi on jo mennyt!
Mutta seuraavaksi naputtelen tuon Dermosil-tilaus postauksen, kun yllättäen vielä ei ole loppunut mitään :D. Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odotan, mitä nappasit Dermosililta! Olen itse huomannut, että jostain syystä omat tilaukseni sinne painottuvat näin jouluun (ja kesään/kevääseen) :D

    Miulta pitäisi loppua yksi tuoksusuihke ja tässä jo pähkäilen ennakkoon, minkä haluan seuraavaksi :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielläpä on nyt postaus tilauksesta :D.
      Saman oon huomannut, Mr.Insinöörin sisko tekee yleensä keväällä ja sitten joulunaikaan tilaukset, niin lyöttäydyn silloin samaan tilaukseen mukaan :D.
      Edellinen tilaus oli maaliskuun lopussa :).

      Poista

Suositut tekstit