torstai 29. joulukuuta 2022

Vuoden 2022 Viimeiset Loppuneet Tuotteet

Heissan!
Mä päätinkin, että tänään on loppunut viimeiset tuotteet tänä vuonna ja esittelen ne nyt kaikki kerralla, kun en tiedä, miten jaksan koneelle :p.
Pitää toki yhteenveto-postauskin suunnitella tässä ja Deck of Panning-päivitys pitää saada heti vuoden alkuun myös.
Joten katsotaan nämä loppuneet pois alta!

Pari hiustuotetta loppui tässä kuussa, joista ensimmäinen oli tämä 400ml jättikokoinen Batiste Floral & Flirty Blush Dry Shampoo kuivashampoo.
En ottanut enää hiuksista kuvaa tämän kanssa, kun näitä pulloja on tullut niin paljon käytettyä tässä vuosien varrella :D.
Toimii edelleen niin kuin pitää mun hiuksissa ja aion ostaa edelleen aina, kun tarvetta tulee.

Tässä on sitten varastoissani jäljellä olevat kuivashampoot, kaikki on 200ml.
Käyttöön päätyi nyt tuo vasemmalla oleva Pink Pineapple.
Todennäköisesti täytyy varmaan keväällä taas alesta ostaa kuivashampoota, kun nyt tätä on alkanut mennä taas entiseen tapaan saatuani sen vartalopuuterin kulutettua pois :D.

Toinen hiustuote oli sitten tämä 150ml Dermosil 2 Minute Miracle Hair Mask hiusnaamio.
Tätäkin oon tainnut jo pari tuubia käyttää ennestään.
Ihan hyvin tämä saunassa ainakin pelittää, mutta ei ihan samalla tavalla silota takkuja kuin Maria Nilan Heal-hoitis. Yllättävän hyvin kuitenkin siihen verrattuna, että saunassa pesen hiukset monesti Dermosilin suolashampoolla, joka takuttaa aika tehokkaasti hiukset.
Uusi tuubi lähti käyttöön ja lisää ostan varmasti taas seuraavalla tilauskerralla :). Oikein kelpo tuote!

Loput tuotteet ovat vähän sekalaisessa järjestyksessä.
Tämä 190ml TonyMoly Floria Nutra Energy Cleansing Oil puhdistusöljy loppui aika lailla millilleen. Viimeiset pisarat, joita ei enää saanut pumpattua ulos, valutin kellarin täyttöpumppuun.
Oli oikein kiva puhdistusöljy, hyvin puhdisti myös silmämeikit pois. Ihan muutamina yksittäisinä kertoina pikkuisen saattoi "ärsyttää" silmiä, mutta ei kirvellyt samalla lailla kuin jotkut toiset puhdistusöljyt on saattanut tehdä.
Siksi mikä ettei voisin myös uudelleen tätä ostaa!
Oon näköjään Syksyn 2021 Hullareilta tilannut tämän :D.
Eipä ole enää kovin montaa tuotetta tuosta tilauksesta käytössä/varastossa!

Toisenkin samaisen merkin tuotteen sain kulutettua ja se oli tämä 30g minikokoinen  TonyMoly Panda’s Dream White Hand Cream käsivoide, joka oli mulla töissä käytössä.
Otin tämän mukaani kotiin, kun katsoin, ettei tässä ollut enää moneen käyttöön jäljellä ja kiva viedä loman jälkeen uusi voide käyttöön sinne :).
Tätä ei ole tämän isommassa pakkauksessa myynnissä, mutta listaan kaikki noin 30ml käsivoiteet minikokoisiksi, kun yleensä normikoko on sitä 50-75ml.
Tämä oli yllättävän jankkia, voimaista koostumukseltaan, mikä oli vain kiva työpäivän jälkeen, kun kädet kiristää kuivuuttaan kaiken käsien pesun ja hanskoissa hautomisen jälkeen.
On siis talveksi aika passeli voide, toki runsaasti käytettynä loppuu nopeasti.
Mikä ettei voisin ostaa taas joskus uudelleen, mutta käsivoide-varasto on nyt siinä katastrofi-tilanteessa tällä hetkellä, että käsivoiteiden ostaminen on vielä jonkin aikaa kiellettyä itseltäni :D.
Vielä en ole ehtinyt päättää seuraavaa voidetta töihin, mutta yksi tällainen purkkimainen vielä löytyy, joka voisi olla se seuraava käytettävä sinne. Täytyy katsoa tuota varastoa kuitenkin!

Ja viimein sain käytettyä pois tämän 125ml Bottega Verde Rasberry and Blueberry Eye Make-up Remover silmämeikin poistoaineen, jonka oon tilannut kesällä 2020 Oriolalta, kun mopo hieman karkasi käsistä :p.
Vaan niin ne on tuonkin tilauksen tuotteet yksi toisensa jälkeen loppunut, eikä kovin montaa enää ole käytössä!
Glitterit ja siveltimet toki ja sitten tuo NYXin jumbokynä, jonka ostin varastoon, niin on avaamatta, kun edellinen kynä voi vieläkin oikein hyvin :p. Ei ole tullut niin paljoa nyt käytettyä, kun niitä rajauskyniä olen eka yrittänyt kuluttaa pois :D. Banaani-puuterikin alkaa näyttää loppumisen merkkejä vähitellen, mutta kylpyvaahdot voivat myös erittäin hyvin edelleen.
Mutta niin, tämä silmämeikin poistoaine runsaasti käytettynä kyllä poisti ihan ok:sti ripsivärit, mutta vähän pettynyt olin lopulta tehoon, kun hieman enemmän joutui hankaamaan ja muhittelemaan.
Nykyään kun puhdistusöljyä käytän ekana vaiheena, niin se jo puhdistaa erinomaisesti silmämeikit, niin ei näillä erillisillä putsareilla ole mulla juurikaan käyttöä.
Vedenkestävän ripsarin tosin muhittelen aluksi, mutta loput sitten lähtee öljyllä.
En ihan heti ole ostamassa uutta ja mahdollisille matkoille mulla on vielä Lancômen pieni 20ml täyttöpullo, jossa on jotain 2-faasista silmämeikin poistoainetta. Lisäksi löytyy silmämeikin poistolappuja, joihin pitää ehkä seuraavana keskittyä ja sitten Dermosilin pumpattavassa pullossa on runsaasti jäljellä jotain ei-vedenkestävälle meikille tarkoitettua putsaria. Sillä oon mahdollisia rippeitä poistanut pienen vanulappu-palan avulla.
Pitkään tulevat tällä nykyisellä käytöllä kestämään :D.
 
Ihon hoidosta sain käytettyä tämän 10ml minikokoisen Avon Anew Renewal Power Serum kasvoseerumin.
Oli kiva, kun tätä oli pienemmässä koossa myynnissä, että voi ensin soveltuvuutta testata ennen täysikokoisen ostamista. Tosin muutamassa jaksossa on ollut tämän hinta sen verran halpa, että halvemmaksi olisi tullut ostaa 3 näitä pientä tuubia kuin normi 30ml versio :D.
Ovat nyt tosin tämän "bugin" tainneet korjata :D.
Ulkonäöltä tämä oli kyllä todella kaunis seerumi ja kyllä tämä mielestäni ihan pätevästi kosteutti yhdessä muiden tuotteiden kanssa ihoa.
Kaiken kaikkiaan harkinnassa on hommata täysikokoisena uudelleen, kun joskus taas Avonille tilausta teen ja sattuu olemaan tarjouksessa. Nämä Anew-sarjan tuotteet kun ovat tyyriimpiä.

Aaah, vihdoin tämä 30ml Figs & Rouge Satin Soft Blurring Primer pohjustusaine otti ja loppui!
Bette Boxista tullut aikanaan.
Tätä en viitsinyt muulloin käyttää kuin vapaapäivinä ja viikonloppuisin, sillä tämä lähti rullaamaan täysin pois meikkiä levittäessä.
Oli kyllä todella tuskastuttava käytettävä sen takia ja en todellakaan aio ostaa lisää, ei vaan toiminut yhtään mulla!
Tämän enempää ei ole sanottavaa, oli täysi pettymys :/.

Yllättäen täysin itsenikin sain käytettyä loppuun tämän 3.7g Sandstone Lipglace Lip Gloss, Summer Fling huulikiillon muutama päivä sitten!
Tämä on tullut Goodieboxista aikanaan eli ei ollut edes hirmuvanhakaan tapaus :D.
Tuolla aplikaattorilla sai käytettyä vain tiettyyn pisteeseen ja loput kaivelin huulisiveltimellä :D.

Tässä näkee sävyä vähän huulilla reilummin laitettuna eli se oli kyllä oikein kiva. Pikkuisen tahmean oloinen oli koostumukseltaan, mutta ei toki mennyt lähellekään sitä ysäri-huulikiiltojen tahmeutta :D.
Oli oikein kiva kiilto kaiken kaikkiaan omaan käyttööni (tykkään vaan nopeasti sipaista jotain huulille kosteuttamaan vähän).
Mikä ettei, jos tämä olisi helposti saatavilla, niin voisin ostaa uudelleen, mutta huulikiiltovarastot ei anna vielä myöten :p.

Ja viimeisenä tänään loppui tämä Deck of Panning-projektissakin mukana ollut 9g Avon Mark Magix HD Finishing Powder irtopuuteri.
Käyttökertoja tuli projektissa 7 ja Mr.Insinööri auttoi saamaan "sirottimen" irti, josta purkki hieman kärsi, mutta saipahan kaikki rippeet suunnilleen käytettyä :p.
Muistaakseni ostin aikanaan kokeiluun, kun olin NYXiltä käyttänyt vastaavan irtopuuterin ja mun mielestä ehkä se NYXin versio on hieman parempi. Sen kummemmin en osaa perustella, on vaan sellainen fiilis :D. Kyllä siis tämäkin pelitti ja käytössä oli myös M.A.C.:ilta vastaavanlainen puuteri kiinteänä (ja on edelleen).
Ehkä myös tuo sirottimen hankala irrotus vähän lässäytti fiilistä tämän kanssa, kun haluan tietenkin saada käytettyä kaikki mahdollisimman tyhjäksi.
En varmaankaan osta uudelleen tätä, tosin en nyt äkkiseltään muista, onko tätä enää saatavillakaan :D. Ehkä sitä NYXiä tulee ostettua tai sitten kokeilen jotain muuta merkkiä jälleen ^_^.

Puuuhhh, tulipa tästä taas pidemmänpuoleinen!
Noh, enää en tosiaan aio yrittää saada mitään loppumaan, vähän alkaa taas pelottaa tammikuun puolesta, että loppuuko sitten yhtään mitään :p.
Aion varmaan käydä Sokoksella katsomassa ja törsäämässä synttärilahjaksi Mr.Insinööriltä saamani pienen lahjakortin, niin täytyy mietiskellä hyvin, mitä ostan :D.
En ole muuten vieläkään kunnolla aloittanut päivityslaskelmaa listoille :D. Luomivärit toki tuli laskettua, mutta muut on vielä täysin alkutekijöissään... Nooh kyllä sen tässä vielä ehtii vaikka tammikuussakin, ei sillä onneksi ole mikään hirveä kiire!
Vaan mä katson, mitä tässä tapahtuu viikonloppuna, josko saisin edes sen yhteenvetopostauksen kuitenkin tänne.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulla muistaakseni on tuo Avonin seerumi odottamassa käyttöään, hyvä tietää, että ei nyt ihan susi ole :D

    Mie olen pitänyt tammikuun alusta asti listaa, mihin olen kirjoittanut kaikki loppuneet tuotteet ja nyt ensi vuoden puolella saa itse ja muutkin nähdä vähän tilastoja blogin puolella, että minkä verran tuli mistäkin kategoriasta tuotteita kulutettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ainakin mun iholle tuo seerumi sopi ja sopi myös meikin alle, kun ei lähtenyt rullaamaan mikään :).

      Oiii, listaukset on kyllä niin kivoja seurata :D.

      Poista

Suositut tekstit