torstai 5. tammikuuta 2023

Loppuvien Purkkien Ennustukset, Tammikuu 2023

Hellou!
Nyt päästään viimein katsomaan kuluvan kuukauden ennustukset!
Olisin jo eilen naputellut tämän, mutta Mr.Insinöörillä oli palaveri, niin en viitsinyt tulla istumaan koneelle...
Onkin alkanut tulla enemmän tässä mieleen, että pitäisikö viimein siirtää mun tietokonepöytä koneineen tuonne mun omaan huoneeseen... Sitten ei tuota miestä näkisi toisaalta enää senkään vertaa :p.
Täytyy pohdiskella asiaa!

Mutta siihen kosmetiikkaan!
Täytyy kyllä sanoa, että aika umpisurkea kuukausi taitaa olla tulossa, ellei mitään yllätyksiä tapahdu...

Nämä onnettomat sain kasaan kroppatuotteista...
Tuon Dermosilin pumppu-suihkugeelin päädyin ottamaan käsisaippuaksi, ehkä noin puolet (500ml pullo) on vielä jäljellä. En tiedä, olisinko täyttöpumpulla saanut enemmän suihkugeelejä loppumaan tässä kuussa :p. Noh, mini-suihkugeeli loppuu aika suurella varmuudella, ehkä myös muut, jos innostun kunnolla käyttämään.
Jalkavoide-käytössä mulla on se 100ml laventelin tuoksuinen voide, mutta pähkäillessäni seuraavaa käsivoidetta töihin huomasin ikäväkseni (mutta ei ole toisaalta yllätys), että 2 voidetta oli alkanut nähdä viimeisiä päiviään, joten ne siirsin tuolta varastosta käyttökaappiin jalkavoiteiksi. Käyttelen niitä sitten sekalaisesti ja vuorotellen, joten kulutus taitaa olla hitaampaa niiden kanssa. Tender Care-voiteitakin oon tosiaan jalkavoiteiksi päätynyt laittamaan, mutta täytyy nyt katsoa läpi nuo käsivoiteet ensin.
Onpahan tällä tavalla sekin katastrofi taltutettu ehkä jopa tämän vuoden aikana :D.

Ja tässä on sitten kasvotuotteet, jotka sain kerättyä...
Suurin osa tuttuja edellisiltä kuukausilta, mutta nyt on saanut alkaa kunnolla ravistelemaan ja hakkaamaan tuubeja :D. Ehkä ne nyt alkaa viimein loppua!
Avonin seerumi on epävarma, mutta oon pullon pohjasta katsonut kulutusta, kun se on läpinäkyvä ja pullossa on "hissi" eli pohja nousee ylöspäin käytön myötä. Mä tykkään noista "hissi"pulloista todella paljon, kun silloin saat varmasti pullon täysin tyhjäksi.
Vaikka hieman hankalaa onkin arvioida, missä pohja on menossa, niin mielestäni se on jo reipaasti yli puolen välin. Toivo siis elää!

Ja siinäpä ne sitten oli!
Hoksasin tosin tavaroita paikalleen viedessä, että kellarissa oleva Hairfood-naamio saattaa ehkä loppua, jos käydään viikottain saunassa ja jos saisin käytyä kylvyssä kerran kuukauden aikana.
Myös nyt tässä lomalla meikkaillessa olen hoksannut, että ehkä yksi luomivärikynä sekä rajaus saattaisivat loppua, jos yhtä ahkerasti niitä käytän tämän kuun aikana. Mutta ne lasken yllätyksiksi, jos loppuvat.
Eli yritän nyt saada ainakin 11 täysikokoista ja 2 minikokoista purkkia loppumaan...
Mua kyllä hieman masentaa tuo määrä, varsinkin kun tietää, ettei koskaan nuo kaikki ennusteet toteudu.
Toki jokainen loppunut on aina eteenpäin ja varmaan täytyy alkaa tähän tilanteeseen tottumaan, kun varastot ei enää pursuile purkkeja :p.
Niin joo muuten, nyt on tuolla Kosmetiikkavarastoni-sivulla laskettu purkit uudelleen, vaikka sekaisin taisin joidenkin osalta taas mennä :D. Onpahan nyt suunnilleen päivitetty!

Mutta niin, täytyy vaan olla shoppailematta ja tilailematta liikoja, niin sittenhän se tasapaino säilyisi!
Seuraava postaus onkin plussa-postaus, kun kävin sitten sen pienen lahjakortin törsäämässä. Siinäkin toisaalta tuli pieni positiivinen yllätys itselleni, mutta rupatellaan siitä lisää sitten postauksessa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit