maanantai 9. tammikuuta 2023

Pannu-projekti vuodelle 2023

Helouhelou!
Olinkin eilen niin aikaansaava, että sain päätettyä ja kuvattua tuotteet pannu-projektiini tälle vuodelle.
Eiköhän siis käydä suoraan asiaan :D.

Ensin kuva koko kasasta.
Edelleen on mukana tuttuja tuotteita, mutta tietysti jälleen myös uusia!

Näköjään Paese-pannu unohtui yhteiskuvasta, mutta se siis on totuttuun tapaan mukana, kun saan noita vaaleita mattasävyjä eri paleteista siihen kulutettua hyvin ^_^.
Katsotaan, montako kertaa pitää lisäillä täyteen, viime vuonna tuli 2 täyttökertaa. Piakkoin täytyy tehdä jo ensimmäinen täyttö :D.

Ja tänä vuonna päädyin jo 2 kynsilakkaan :D.
Katsotaan, olisiko nyt parempi lakkailu-mieli ja saisin nämä äitin jäämistössä olleet lakat kulutettua. Ehkä pitää Deck of Panningiin ottaa mukaan, jos osuu kortit kohdilleen :D.
Toki tuossa projektissa on ollut kiva käyttää muitakin lakkoja, että tulee enemmän vajoamia pulloihin. Katsotaan, innostuisinko nyt kunnolla lakkailusta, ettei käy jälleen niin, että tyyliin 5 kertaa käytän koko vuonna :D.

Kulmatuotteet.
Nämä on ainoat viralliset jäljellä olevat värit, sitten on se Lumenen kirkas kulmageeli ja ABH:n kynä-primer.
Nyt haluaisin nuo kulmakynät pois kokoelmastani, niin täysillä voisi tuohon palettiin keskittyä.
On kuitenkin kiva päästä seuraamaan kunnolla tuon paletin käyttöä, kun merkitsen kaikkien sävyjen molemmat puolet erikseen.
Nyt alkuvuosi menee varmasti noiden lämpimien ja punertavien sävyjen kanssa, kun on tämä kupari-pää. Täytyy yrittää saada hyvin kulumaa niihin sävyihin, kun sitten värin haalistuttua kunnolla tulee käytettyä lähes pelkästään muita viileämpiä ja vaaleampia sävyjä.
Ja toivottavasti saan kunnon kulumaa, ehkä jopa jonkun pannun näkyviin. Toki tuostakaan kuvasta ei kovin selvää saa, mutta on sitä täytetty tässä vuosien varrella ihan kivasti :D.

Nyt otin vähemmän kasvotuotteita käytettäväksi, kun tuntuu tuohon Deck of Panning -projektiin tulevan aina mukaan näitä :D.
Too Facedin Sweet Peach Glow on tuttu viime vuodelta ja päätin jatkaa vielä tämän vuoden.
Aattelin, josko saisin bronzerin kulutettua loppuun tänä vuonna ja lisäksi haluan viimein kunnon pannut poskipunaan ja korostuspuuteriin. Pannut ei varmasti enää ole kovin kaukana!
Bronzerin varmaan uudelleen pannutan seuraavalla Fixy-leikkikerralla, joten katsotaan, onko käyttö sen jälkeen nopeampaa!

Uutena mukaan tuli minikokoinen Natasha Denona Blush Glow Duo, joka tuli 2020 LookFantastic-kalenterista.
Olisi kiva tässäkin nähdä molemmissa pannut, joten katsotaan, miten käy!

Tänä vuonna haluan panostaa muutamaan yksittäiseen luomiväriin, jos saisin käytettyä aivan loppuun asti jo niitä.
Mukana on tuo sekalainen magneettipaletti ja siinä varsinkin tuo merkitty Avonin nelikosta uudelleen pannutettu violetti, jonka käytön merkkaan tarkkaan. Toivon tosiaan sen saavani käytettyä loppuun tänä vuonna.

Toinen yrityksessä mukana oleva on IKIVANHA L'Oreal Color Appeal Mono Eyeshadow, 21 Golden Beige. Tuo toimii iästään huolimatta oikein mallikkaasti, mutta juurikin ikänsä takia olisi aika saada pikkuhiljaa pois kokoelmasta. Vastaavia sävyjä multa kyllä löytyy nykyään :D.
Mutta se on kyllä loistava sävy varsinkin kulmaluulle! Ehkä täytyy alkaa käyttämään nyt myös korostuspuuterina lisäksi, niin kuluu nopeampaa (ihan kuin korostuspuutereita ei olisi tarpeeksi...) :p.

Totuttuun tapaan otan mukaan jälleen 3 palettia, johon haluan erityisesti keskittyä.
Tämä ABH Prism paletti on aiemminkin ollut mukana, mutta nyt halusin tämän takaisin, jos saisin noiden 5 pannun seuraksi lisää pannuja näkyviin ja josko jopa jonkun sävyn loppuun asti käytettyä?! Olisi kyllä aika unelma!
Mustaa rajausta tulee varmaan näkyviin enemmän tänä vuonna meikeissä :D. Parallel on myös mukana "A to Z Roulette" 10 uses-projektissa, tosin 7 kertaa jo käytettynä :D.
Toivottavasti tämä olisi todella käytetyn näköinen loppuyhteenvedon aikaan!

Ja noh, halusin myös tämän toisen omistamani ABH Riviera paletin mukaan, kun en käyttänyt kuin 4 kertaa viime vuonna.
Ehdottomasti haluan enemmän käytön jälkeä tähänkin ja toivottavasti edes noihin reunimmaisiin vaaleisiin sävyihin tulisi pannut näkyviin!
Tavoitteena olisi kiva saada edes nämä 2 palettia pois kokoelmasta jossain vaiheessa, mutta siihen taitaa vielä mennä muuan vuosi aikaa :D.

Ja koska mulla on ollut joka vuosi mukana Too Facedin paletti, niin tänä vuonna lähti viimeinen omistamani paletti eli Life's A Festival mukaan :D.
En tätäkään ehtinyt käyttää kuin muutaman kerran viime vuonna, niin josko nyt tämäkin saa lisää käytön jälkeä tuon Unicorn Tears pannun lisäksi.
Realistiset pannu-tavoitteet voisi olla Mystic Rain- ja Artist Pass-sävyihin.

Tämä paletti-kokoelma on kyllä nyt aika kivasti valikoitunut, joten uskon että tulee paljon värikkäitä meikkejä tänä vuonna. Myös nopeat "arki"meikit ovat näillä helppoja ja mattaruskeita voisin käyttää hyvin kulmiin ^_^.

Tällaiselta näyttää siis vuoden 2023 pannu-projekti! Väriä lisää elämään vaikka sitten edes luomiväreillä :D.
Tietysti jälleen kokonaispyrkimys on päästä myös tänä vuonna miinukselle purkkien kanssa, mutta tuntuu, että luomiväreissä alkaa nyt vähitellen näkyä entistä enemmän pannuja, kun käyttöä tulee, eikä uudet ostokset ole houkuttelemassa (okei Clionadh poisluettuna).
Kaikkien mun palettien kanssa en valitettavasti pääse siihen 5-10 käyttökertaan, niin kuin jo viime vuonna tuli selväksi, mutta kaikkia on mahdollista käyttää edes sen muutaman kerran, etteivät pääse unohtumaan laatikkoon!
Nyt tuli mieleen, että se 168-paletti unohtui tästä projektista täysin, mutta mun täytyy sille pähkäillä joku oma projekti, kun se on päässyt unohtumaan täysin. Ehkä joku "kerran viikossa/kuussa" käyttö vähintään :D. Tuolla tavalla se pääsisi takaisin mun muistiin, eikä unohtuisi.
Täytyypä melkein katsoa siitä vaikka edes niitä ihonsävyisiä sävyjä tuohon Paese-pannuun mukaan, siitähän se lähtisi hyvin liikkeelle!

Vaan tässäpä tämä, onko teillä pannu-projekti meneillään? Kiva olisi kuulla suunnitelmista ^_^.
Seuraavaksi tulee varmaan loppuneiden esittelyä, kun nyt edes jotain alkaisi loppua... Vasta 2 loppunut tähän mennessä :/. Niin kuin sanoin, niin aika surkea kuukausi taitaa olla tulossa...
Eli kirjoittelen, kun tulee taas kirjoiteltavaa, saattaa nyt pieni paussi tulla pakostakin. Mistä vetoa, niin loppu kuusta oon taas paniikki päällä :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit