torstai 18. toukokuuta 2023

Ennusteet, Toukokuu 2023

Heissan!
Joooh, tämä ennuste-postaus "hieman" nyt pääsi venähtämään... Mutta toisaalta mitään ei ole menetetty, koska tämä kuukausi on purkkien osalta todella surkea :D.
Katsotaan ensin ennen pidempää valitusta, mitä sain kuviin kasaan...

Hiustuotteet... Yhtä purkkia en ottanut kuvaan, kun oli niin märkä, mutta se on loppu!
Alkukuusta olin toiveikas noiden hiuslakkojen suhteen, mutta nyt tuntuu, että ne kestää ja kestää ikuisesti :p.
Onhan tässä vielä kuukautta hetki jäljellä, joten ehkä edelleen on pieni toivon hippunen jäljellä :D.

Kasvotuotteet...
T'ämä osio on ihan hyvällä mallilla tällä hetkellä.
Tuo Colourpopin huulivoide oli epätoivoinen lisäys, että edes jotain saisi kuviin :D. Yritän senkin kanssa parhaani kuitenkin.

Ja viimeisenä kroppatuotteet...
Tämäkin on aika hyvällä mallilla tällä hetkellä, mutta onhan tämä kyllä naurettavaa :D. En ole edes tuosta suihkugeelistä täysin varma loppumisen osalta :D.

Eli lähdin siis yrittämään edes 8 täysikokoista ja 5 minikokoista tuotetta...
Selkeästi tähän mennessä vuoden surkein kuukausi :D.
Toisaalta mun pitää näihin kuukausiin alkaa vähitellen tottua, koska näitä tulee olemaan kun purkit vähenee... Mitään kieltämättä tulee olemaan tämä sopeutuminen tilanteeseen aika vaikeaa :D.

No plussien suhteen on niin, että pari tuotetta odottaa esittelyään ja sitten mä sain nyt viimein Goodieboxin veloituksen toimimaan, kun uusi kortti tuli!
Just katsoin, että huomenna saattaa olla haettavissa!
Aion siis yrittää niitä pisteitä kerätä vielä, että saan sen yhden ilmaisen boksin, muistaakseni reilut 150 pistettä pitäisi vielä saada, joten muutaman boksin siis nyt tilaan ja sitten lopetan tuon ainakin joksikin aikaa.
Ja nyt huomasin, että siellä oli 2 eri boksivaihtoehtoa! Se alkuperäinen kalliimpi 24,90e ja sitten oli 19,90e maksava pienempi boksi "The Cute one" nimellä. Vaihdoin nyt tuohon pienempään, joten katsotaan, miten sen kanssa menee :).
Itse asiassa odotan hyvillä mielin boksia, kun hauska saada jotain uusia merkkejä taas kokeiluun, toivottavasti!
Ja voi olla, että vaihdan siihen kalliimpaan, jos tuo pienempi ei tulekaan niissä jämäköissä bokseissa. Ne boksit on lähtenyt tehokkaasti käyttöön Mr.Insinöörillä aiemmin, joten niitä olisi kiva saada lisää :D.

Niin ja nyt myös pähkäilen tilausta Clionadh Cosmeticsille, kun ovat toissa päivänä julkaisseet uuden multichrome-paletin ja mini-kynsilakkasetin (4ml pullot)!
Nuo minikynsilakat olisi nyt loistava mahdollisuus päästä testaamaan heidän lakkoja :D.
Noh, tämä on tosiaan vielä pähkäilyssä ja näköjään nuo kynsilakat ovat nyt pre-order statuksella eli aikaisintaan heinäkuussa saisi paketin :).
Tuo paletti kyllä houkuttaisi todella paljon ja nyt siihen tuli myös se himoitsemani versio musta-punaisesta multichromesta, jonka omistan Lethalilta (Dark Matter) ja Terramoonsilta (Blood Moon).
Ai niin, tuo TerraMoons-tilauskin pitäisi esitellä vielä :D.

Eli joo, nyt varmaan alkaa plussia tulla enemmän tuon boksin takia, mutta toivon myös, että seuraavat kuukaudet ovat parempia loppuneiden osalta :D.
Katsotaan, saisinko tällä viikolla vielä postauksia tänne 1-2kpl, kun tässä on taas pidennetty viikonloppu!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit