keskiviikko 23. elokuuta 2023

Fiksuruoka-tilauksen kosmetiikat, Elokuu 2023

Heissan!
Tässä aikani kuluksi päätin tehdä pikkupostauksen, kun odottelen Mr.Insinööriä kotiin!
Pitäisi sitten lähteä hakemaan mun Sydney Grace-tilauskin postista :D.
Mulla taas tulee laahaamaan nämä luomiväritilaukset jäljessä, kun en ole esitellyt sitä keväistä TerraMoons-tilaustakaan vielä...
Saattaa siis olla, että jätän Clionadhin ja Sydney Gracen tilaukset tältä kuulta esittelemättä ja esittelen ne tosiaan järjestyksessä. Kyllähän ne nimet kuitenkin näkyy yhteenvedossa sitten ^_^.
Yritin meikkikuvia saada siirrettyä koneelle kännykästä nuita postauksia varten, mutta jostain syystä siirto ei nyt pelitä :/.

Joten katsotaan tähän väliin, mitä kosmetiikkaa mä tilasin Fiksuruualta, kun -20% alekoodi siihen houkutti!

Siellä oli itselleni uusi merkki, Faith in Nature, niin otin kokeiluun kookos-käsisaippuan ja mustikkashampoon (molemmat 400ml).
Method-käsisaippuaa löytyi vielä, niin otin seuraavan tuoksun kokeiluun.
Ja niin kuin puhuin, niin Lumenen tuttu meikkipuuteri oli nyt mun käyttämässä sävyssä 10,90e hintaan (ja siitä vielä pois -20%), niin tilasin niitä 3kpl.
Valitettavasti kävi niin, että Lumenea löytyi laatikosta vain 2kpl ja lisäksi tilaamiani energiajuomia puuttui myös 2kpl.
Tein reklamaation ja varmaan unohdus tullut pakatessa. Sain kuitenkin 17e alekoodin, mutta vaihtoehtona olisi ollut 12,90e laskuhyvitys. Alekoodi on parempi mulle, koska isompi hyvitys ja tilaan tuolta kuitenkin tasaisin väliajoin, koodi on vielä voimassa vuoden loppuun :D.
Nuo kosmetiikat tuli maksamaan kaikkiaan 27,81e alennusten jälkeen.

Nuo Lumenet tulee aina tarpeeseen, sillä:

Yksi Lumene Blur Longwear Powder Foundation SPF15, 1 Classic Beige / Kultahiekka puuteri on taas käytetty!
Itseasiassa pilkoin tuon juuri ennen postauksen naputtelua :D.
Tästä ei siis ole uutta kerrottavaa, vaikka pakkaus on uudistunut (taisin tämän ostaa jostain 13,90e alesta), nuissa Fiksuruuan puutereissa on vanha pakkaus, mutta siksi ne onkin siellä, että hävikki vähenisi ^_^.
Mulle tämä siis toimii ihan tarpeeksi hyvin arkiaamuisin, toki välillä yritän kuluttaa nestemäisiäkin vähemmäksi :p. Se on hidasta, kun saa sekoitella monia meikkivoiteita keskenään, että saa suhteellisen sopivan sävyn...
Laitan ristin seinään sitten, kun jokin niistä käyttämistäni pulloista/tuubeista loppuu, sitä saa tosin hetken vielä odottaa :D.

Vaan eipä mulla tämän kummempaa, sainpahan taas jotain esiteltyä pois, ennen kuin kuukausi loppuu :D.
Palataan toivottavasti pian jälleen asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Faith In Naturea ei kyllä kovin usein tule napattua testiin, en muista olenko itse käyttänyt tuotteita ollenkaan (olen ostanut vaan arvontaan).

    Aika reilut vaihtoehdot antoivat puuttuneille tuotteille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ei kovin tuttu merkki ollut itselle, kiva nyt testata ^_^.
      Ja joo, hyvin näköjään toimii reklamaatio tuolla Fiksuruualla. Täytyy katsoa, missä välissä alekoodin käytän :D.

      Poista

Suositut tekstit