sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Kristallipallokatsaus, Lokakuu 2023

Heipsheips!
Jälleen vuorossa perinteinen viikonloppu-postaus :p.
Nyt pitää katsoa nämä ennustukset vihdoin pois alta, kun ihan kiitettävästi on alkanut purkkeja jo loppua (tänään tyhjeni 3!).
Ei kuitenkaan ole mitään isoa määrää valitettavasti, mutta kaikki lasketaan!

Tässä on kroppatuotteet ja 1 hiustuote :p.
Tähän olisi kuulunut vielä yksi tuote, mutta se oli niin sotkuinen, etten halunnut sotkea sillä tuota paperialustaa. Se on jo loppunut, samoin kuin kuvastakin on useampi purkki kokenut loppunsa.
Pari tuotetta tässä on "toivotaan toivotaan"-osastossa, mutta ei sitä koskaan tiedä, mitä yllätyksiä tapahtuu.
Niin ja otin myös kellarin kylppäristä yhden purkin tehokäyttöön vähän yllättäen, niin sekin uupuu kuvasta.

Tässä on sitten kasvotuotteet ja tästäkin puuttuu vahingossa 1 tuote ja tarkoituksella 2 tuotetta :D.
Ja jälleen on myös 1 tuote loppunut yllättäen (ei siis kuvassa mukana)!
Lisäksi kuvan tuotteita on muutama loppunut jo.

Eli kaikkien lisäjuttujen jälkeen tässä kuussa yritän vähentää ainakin 16 täysikokoista ja 8 minikokoista tuotetta.
Loppuvia saisikin tosiaan nyt tulla reippaasti, kun nuo alepäivät nyt teki pientä tuhoa varastoille :D.
Tämä toki oli odotettavissa ja ei tämä mun pikaisten laskujen mukaan edelleenkään tuhoa vuoden mittakaavassa vähennyksiä :D. Onneksi on vuottakin vielä pari kuukautta jäljellä, niin hyvin ehtii taas tasoittamaan.
Nyt oli kuitenkin hyvä tehdä taas varastotäydennyksiä, että pärjää pitkälle ensi vuoteen.
Saa jälleen tulevat kuukaudet kuluttaa rahaa remppaan ja ylimääräisiin lainanlyhennyksiin.

Eilen meni jo mukava summa remppaan, kun halusin tilata valmiiksi omaan huoneeseeni kattopaneelit (tulee samaa kuin kellarin takkahuoneeseen, Siparila Usva Helmiäishopea), että saan ne varmasti, eikä ehdi lopettaa myyntiä. Tuota kun ei googlen mukaan saa enää muualta kuin K-raudasta tilaustuotteena, ei edes Siparilan omilla sivuilla ole näkyvissä :/.
On jo niin monta kertaa käynyt huono tuuri, että haluamani jutut on ehtinyt tässä vuosien varrella loppua, niin tämän kanssa en halunnut ottaa riskiä.
Muita juttuja en aio suunnitella, niin ei tule pettymyksiä :p. Yhteen laattaan ehdin taas ihastua (pitäisi keksiä vessaan laatat), kun käytiin ne kiertämässä K-raudassa, niin sielläpä oli sitten merkintä, että poistumassa, eikä ollut edes hintaa :p. Parempi siis katsoa nuita vasta ensi vuoden puolella.
Nyt on muutenkin alkamassa vasta eristevillojen laitto kattoon ja seiniin tulevalla viikolla, kun saa tilaukseen ja toimitukseen (niihinkin menee sitten kivat 4500e...), niin ehtii niitä "sisätila" suunnitelmia tehdä myöhemminkin :p.

Tällaista tänne tällä erää!
Seuraavaksi tulee ne ale-shoppailut esittelyyn jossain vaiheessa viikkoa.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ei ole kyllä remppaaminen mitenkään halpaa lystiä :S
    Meillä oli taloyhtiössä putkiremppa tänä kesänä, putket vedettiin uusista kohdista. Jos olisi omistettu tämä asunto, olisi maksettava summa ollut noin 10 000 € (onneksi ollaan vuokralla). Pienemmissä asunnoissa summa olisi ollut pari tonnia pienempi.

    Ja seuraava mahdollinen remppa (jos tulee) on sitten ikkunoiden vaihto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ole halpaa :/. En kyllä tiiä, missä vaiheessa on vara rempata tämä keskikerros, kun tulee iso kylppäri-kodinhoitotila ja keittiön täysi siirto... Täytyy toivoa, että siinä vaiheessa olisi alennuksia saatavilla...
      Sen oon tosin jo sanonut, että talvea vasten ei todellakaan enää aloiteta remppaa, vaan se aloitetaan alkukeväästä, kun valoa on enemmän ja ehkä jopa lämpöäkin auringosta. Pörssisähkökin on silloin jo paljon halvempaa :p.
      Tää on nyt kyllä taas yhtä h*lvettiä palella koko ajan ja kun valoa ei ole iltaisin enää yhtään...

      Mr.Insinöörilläkin teki 10te, kun edellisessä kämpässä (omisti sen kämpän, 60m2 kaksio 3.krs) ja taloyhtiössä oli täysi lvis-saneeraus 2009-2010, johon kuului 2kpl 5krs-taloa.
      Asuttiin 5kk evakossa vuokralla sellasessa kellariloukossa, josta tuli juttua lehteen pari vuotta sitten, kun oli tullut tutkinta ja se oli todettu laittomaksi asunnoksi :D. Se oli erään aika "kuuluisan" oululaisen vuokranantajan kämppä, mutta onneksi ei tullut mitään ongelmia siitä.
      Meille kuitenkin silloin vältti se, kun oli halpa vuokra (piti kuitenkin vastikettakin maksaa siitä omasta kämpästä samaan aikaan) ja tuli vettä :D.
      Olihan sekin omanlaisensa kokemus kyllä :D.

      Poista

Suositut tekstit