lauantai 7. lokakuuta 2023

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro14, Lokakuu 2023

Heissan!
Eipä puutyö-suunnitelmat toteutuneet, kun räntää tulee taivaan täydeltä...
Eipä se mitään, mä postaan nyt vihdoin tämän Deck of Panning-päivityksen sitten sen sijaan :D.
Tuttuun tapaan Täällä Intro-postaus ja Täällä Päivitys nro 13. Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Syyskuun pelialustasta, joka oli tullut saataville kuun puolessa välissä.

Tavoitteita toteutui jälleen 4kpl eli ennustus onnistui :D.

Kaikki muut tavoitteet tuli täyteen, paitsi (yllätys yllätys) kynsilakka, jota en ehtinyt sitten käyttää kertaakaan sekä tuo 100 käyttökerran kultainen Colourpop, sitä ehdin käyttää 11 kertaa kuukauden aikana.
Sain myös 2 pannua näkyviin. Ne tulivat NARS:in monoluomiväriin (ei näy kuvassa hyvin) ja sitten Too Faced Paletin Almond Truffle-sävyyn.

Tässä lähikuvaa vielä paletista.
Mattaruskeita tuli käytettyä kivasti kulmissa ja yleisesti kaikkia sävyjä käytin vähintään kerran.

Mullahan oli suunnitelmissa palata 5 tuotteeseen eli nostin aluksi 3 korttia, mutta koska ekat 3 korttia oli mitä oli, niin nostin sitten 4...

En vaan tajua, miksi mulla tulee aina samat kortit :D. 
Taas tuli Risti Kuningatar, joka tarkoitti isoa käyttömäärää tai pidempi aikaista tuotetta. Tämän takia sitten nostin 4.kortin, että tulisi paremmin vaihtuvuutta kuukausittain.
Oon alkanut vakavasti miettiä, että käyttäisin Tiny Decisions-sovellusta ja ottaisin sitten kuvat kissa-korteilla :D. En näköjään osaa sekoittaa kortteja kunnolla :p.
Noh, tässä kuussa jatkaa siis edelleen Golden Rose-kynsilakka ja Colourpopin Telepathy.

Ensimmäisenä korttina tuli Hertta Jätkä eli "Random Letter".
Tiny Decisions antoi kirjaimeksi G ja pitkällisen mietinnän jälkeen otin mukaan vanhan Colourpop x Sonya Esman Gemini by Night nelikko-paletin ja käyttömääräksi tutun 10 kertaa.
Saan samalla kivasti käyttöä noille muillekin nelikoille.
Tuolle on helppo saada käyttökerrat täyteen, kun mattaruskeat on taas kulma-käytössä :p.

Noh, seuraavaksi tuli esiin se toinen pahamaineinen kortti (jokerin lisäksi) eli Risti Kuningatar, joka siis on "In It For The Long Haul"...
Taas kauan pähkäilin asiaa ja päädyin ottamaan mukaan toisen Colourpopin Super Shock Shadow-sävyn, Weenie, joka siis on mun ensimmäinen SSS Erotic-sävyn kanssa.
Ehkä olisi vähitellen aika saada tämäkin kulutettua loppuun, vaikka tämä kyllä toimii täydellisesti edelleen eli ei ole yhtään kuivunut!
Kuitenkin näitä ruusukultaisia sävyjä löytyy kokoelmasta monta, niin pitää nyt vanhimmasta päästä saada vähennettyä.
Laitoin tälle käyttömääräksi kuitenkin vain 50 kertaa, katsotaan, mikä on tilanne sen jälkeen tällä.

Kolmanneksi kortiksi tuli Pata 6, joka oli "Vacation / Travel" eli "Reminds you of vacation, travel friendly, bought on holiday".
Koska syksy, päätin ottaa käyttöön Sydney Grace Autumn's Reign paletin. Mä teoriassa tilasin tämän lomalla, koska taisin olla silloin kesälomalla :D.
Eli ensimmäisen kerran tilasin heidän "Christmas in July" alesta vuonna 2020.
Käyttömääräksi tuttu 10 kertaa.
Nyt on siis aika ruskea-kulta-painotteista nämä mun luomivärit :p.

4.korttina tuli Risti 6, joka oli "Fragrance".
Tästä kortista olin iloinen :D.
Päädyin taas ottamaan mukaan vanhan miniatyyri-tuoksun eli Escada Island Kiss EdT ja käyttömääräksi 10 kertaa.
Tuo käyttömäärä saattaa tehdä tiukkaa, koska arkena käytän töissä eri tuoksua, joten tätä käytän vain vapaapäivinä. Pohdin, että tässä tapauksessa saatan laskea mukaan myös "täydennys"kerrat eli aina jos lisään tuoksua, se on 1 käyttökerta.
Haluan ensi kuussa taas nostaa kortteja, niin siksi tämä ratkaisu :D.

Melkoinen porukka on mukana nyt tässä kuussa...
Kyllä mä nuo paletit saan käytettyä, mutta toivon jälleen, että ryhdistäytyisin kynsilakan kanssa ja saisin sen 4 kertaa käytettyä, jotta sen saisi vaihdettua :p.
Tuoksun 10 käyttöä myös saattaa olla mahdollista, vaikka tiukalle menee...
Mä kyllä kaikesta huolimatta edelleen tykkään tosi paljon tästä projektista, vaikka samat kortit ärsyttää :D. Eipä sille mahda mitään, kun se on täysin tuurista kiinni!

Mutta nyt voisin itseasiassa lakata nuo kynnet, niin saan taas yhden käytön Golden Roselle.
Sitten katsellaan vähän aikaa Netflixiä Mr.Insinöörin kanssa ja illaksi ystävän synttäreille pitää alkaa pähkäillä meikkiä, kun teemana on "80s Halloween". Ei sinne tietty ole mikään pukeutumis- tai laittautumispakko, mutta aattelin, jos edes glitterit laittaisi naamaan ja on mulla myös pääkallo-toppi, niin ne menee edes halloweenistä :D.
Seuraavaksi tänne tulee tämän kuukauden ennustukset ja onneksi on jo jotain loppunutkin :p. Ja 3+1-ostokset myös odottaa esittelyä!
Palataas siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit