lauantai 20. joulukuuta 2014

Edes jotain tässä hääkiireissä loppunutkin...

Nyt pystyy taas tämän illan ja huomisen päivän hengähtämään, kun kriittisemmät hääjutut on tehty :).
Eilen piti juhlapaikkaa varten laittaa  "lopulliset" jutut maililla, että mitä halutaan ja mitä tulee.
Tänään sitten oli papin tapaaminen, joka meni onneksi hyvin! Pariin kertaan käytiin vihkikaava läpi (ihan niin kuin enää hermostuksissani muistaisin H-hetkellä mitään :p) ja sitten oli papin kanssa keskustelu. Eikä minun tarvinnutkaan olla yksin, ilmeisesti Mr.Insinööri oli käsittänyt puhelimessa väärin sen, että minun kanssa haluaisi pappi kahdestaan puhua (vaikka minä kait se pälätin suurimmaksi osaksi, kun Mr.Insinööri ei muutenkaan isompia puhu :D). Kjäh kjäh, saapahan ainakin sitten sormuslupauksen lausua sen "tahdon"-sanan lisäksi :p.
Kirkolta suunnattiin sitten kyläilemään hetkeksi äitini luokse, sieltä sitten Zeppeliniin hakemaan kassillinen Nelituulia-konvehteja ja käytiin myös Crecianissa syömässä :).
Zeppelinistä suunnattiin veljeni luokse, kun hän kyseli ilotulitus-budjettia ja päätettiin hänelle sitten viedä raha suoraan. Se budjetti meni sitten taas vaihteeksi yli, vaikka hitusen olin sitä vastaan... Mut Mr.Insinööri sanoi, että tuskin sillä mun ajattelemalla summalla isompia saa ja velikin sit sanoi, että jos pystytte hiukan vielä venymään, niin päästään paremmin alkuun. Niinpä Mr.Insinööri löi eurot käteen ja veli sanoi lisäksi, että aikoo lisätä hommaan vielä oman budjettinsa, jonka aikoi poikiensa raketteihin käyttää ja ehkä äitikin kuulemma aikoi pienellä summalla osallistua...
Ilotulitus tulee siis menemään täysin överiksi veljeni tuntien, mutta kun hän sanoi WhatsApp-viestissään "Häät ovat toivottavasti kerran elämässä ni tehdään mahd näyttävää... annetaan vieraille mallia :D", niin menköön nyt sitten tämän kerran kunnolla överiksi :p.
Mehän ei Mr.Insinöörin kanssa normaalisti koskaan osteta ilotulitteita uutena vuotena ja mä itse tosiaan aattelin, että jos me ostetaan joku pieni pata häiden kunniaksi, niin se saa riittää ja vieraat voivat halutessaan ampua omia rakettejaan lisäksi :D...
Noh, katsotaan mitä tuosta tulee, Maikkulan Kartanon lähistöllä voi siis ainakin odottaa kunnon paukutusta uuden vuoden aattona alkuillasta ;D.

Mutta nyt kaikkien näiden plussailuiden keskellä pitää esitellä yksi tuttu loppunut (kyllä, mulla on myös loppunut jotain, vaikkei se päätä huimaa...).
Sain käytettyä tämän Sim Sensitive System 4 Bio Botanical Shampoon, jota olen jo pikkuisen tuubin käyttänyt aiemmin.
Ei taaskaan ole aiempaan tekstiin lisättävää, oikein mielelläni tätä käytin ja kiva shampoo oli edelleen! Voisin kyllä edelleen ostaa lisää päänahkaani rauhoittamaan, mutta nyt ei tarvitse hetkeen ostaa, kun olen ehtinyt ostaa sen Kératasen jättipullon :p.
Ehkä sitten kun tuo jättiläinen loppuu :).

Tässäpä taas loppuun joulukalenterin sisällöt muutamalta päivältä.
18.päivän luukusta tuli vaihteeksi muuta kuin purkkeja, nimittäin pesukukka.
Tämä oli vähän plääh, sillä mulla on nyt viime vuonna tullut pesusieni käytössä ja kaapissa odottaa ennestään 2 käyttämätöntä kukkaa...
Noh, ehkä tämä tulee jossain vaiheessa käyttöön :).

Eilen luukusta ilmestyi viime vuoden tapaan taas Honeymania Lip Balm.
Myös tämä on plääh, kun niitä huulivoiteita löytyy... Ja viime vuoden voiteen taisin laittaa arvontaan :D... Noh, laitoin tämän tuonne varastoon, mutta katsotaan annanko tämän jollekin, vai pistänkö arvontaa taas jossain vaiheessa pystyyn :).

Tänään tuli sitten taas kropparasvaa, tällä erää Wild Argan Oil Body Lotion.
Tuoksu oli ihan jees, en kyllä rakastunut, mutta ehkä tämä lähtee testiin sitten jossain vaiheessa, kun tähän kohtaan pääsen rasvojeni kanssa :D.
Sitä päivää odotellessa :p.

Tällaista siis tänne tällä erää!
Jospa ehtisin taas huomenna kirjoitella, kun ei pitäisi mitään isompaa tosiaan olla :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit