maanantai 22. joulukuuta 2014

Hirviö Muuttumassa Morsiameksi

Heissan!
Pyhitettiinkin eilinen Mr.Insinöörin kanssa täysin toisillemme, niin päivittäminen jäi toiseksi :D.
Mutta nyt ajattelin esitellä tämänpäiväisen koekampauksen ja -meikin tuloksia, mitä suunniteltiin WellHottarilla.

Tähän ensin kuitenkin taas parin luukun sisällöt:
Eilen luukusta paljastui sivellin, samanlainen kuin viime vuoden kalenterista.
On ollut omaan käyttööni ihan kiva, joten eiköhän tämäkin tule jossain vaiheessa käyttöön :).

Ja tänään luukusta tuli taas viime vuodelta tuttu tuote, minikokoinen 60ml Shea Shower Cream suihkuvoide.
Tämä tuli käytettyä viimeksikin, joten enköhän saa kulutettua tämän nytkin, kun ei ollut kuitenkaan huonon tuoksuinen :).
Olisi tosin mun puolesta voinut olla eri tuote kuin viime vuonna... Alkaa hieman mietityttää, josko ensi vuonna jättäisi tämän kalenterin väliin, kun tuotteet toistuu melko paljon... Noh, katsotaan :).

Mutta nyt tämän päivän juttuihin!
Tässäpä on lähtötilanne pärstästäni, otin kuvan salamalla vessassa juuri ennen lähtöä. Kasvoilla ei ole muuta kuin Bernard Cassiere mustikka-seerumi ja Vichy Idealia-päivävoide sekä Clinique-silmänympärysvoide.
Ja silmänaluset ovat oikeasti tummat, kun Marjokin (joka kampauksen ja meikin teki) siitä sanoi :p.
Tässä tulee ensin kuvia hiuksista, kuvat otettu mun kännykän kameralla:

Takaapäin näyttää tältä.

Vasemmalta päin näyttää tältä.

Oikealta päin on tämän näköinen.

Ja edestä päin näytän tältä.

Tässä meikki vielä samoissa olosuhteissa otettuna eli kotona vessassa ja salamalla.
Ehdittiin kiertää vajaa pari tuntia kaupungilla ennen kotiin tuloa ja täytyy ehkä meikkiä varten ottaa hieman omia juttuja mukaan...
Pohjustus on tehty Jane Iredale-mineraalimeikeillä ja selvästi ei passaa minun iholle, kun kahdessa tunnissa jo otsa kiiltelee ja leuasta alkaa punoitus näkyä :/.
En siis ehtisi edes kuvia ottamaan ilman puuterin laittoa välissä.
Jotain mattaavaa voidetta kyllä laitettiin, mutta ei ilmeisesti vaan mulla toimi :/.
En vaan tiedä, onko omatkaan meikkivoiteeni yhtään tämän parempia, kun en koskaan ehdi niitä työpäivän aikana seurata, miten reagoivat...
Täytyy siis nyt ottaa asiaksi meikata omilla meikkivoiteillani ja katsoa, pysyykö mikään tätä pidempään. Tosin mulla löytyy se Livboxista tullut Dermalogican primer, joten ehkä senkin voisi ottaa mukaan...
Lisäksi haluan enemmän hohdetta luomille (tässä kyllä salamalla näkyy, mutta ilman salamaa ei hirveästi), niin Marjo aikoi katsoa, löytääkö jonkun paletin, missä olisi hohtavampi/metallisempi sininen. Jos hän ei löydä sitä, niin otan sitten mukaani iki-ihanan 168-palettini, siinä on ainakin hohtavia ja pigmenttisiä sävyjä <3.
Ja lisäksi otan silmämeikin pohjustajaksi oman UDPP:ni, tuntuu, että se parantaa myös luomivärien pigmenttiä pysyvyyden lisäksi. Nyt kun laitettiin jotain puuterimaista pohjustetta, niin minusta nuo värit ehtivät tuossa muutamassa tunnissa jo jonkin verran haalentua :/.
Värimaailma sinänsä on ihana, samoin rajaus, mutta hivenen vielä hohtoa ja pigmenttiä lisää, niin siitä tulee enemmän minun näköiseni :).
Täytyy myös pyytää laittamaan enemmän mömmöjä hiuksiin, kun nuo kasvoja ympäröivät suortuvat ehtivät myös suoristua aika nopeasti.
Nyt on siis testattu, että tämä kampaus ei tällaisenaan kohtuullista tuulta (ja Oulussa tuulee aina) ja pientä lumisadetta ihan täydellisesti kestänyt eli tököttejä pitää tosiaan lisätä. Samoin kiinnitykset pitää olla tiukemmalla, kun alkoi alkuillasta jo kampaus purkautua.
Tosin onneksi hiukset värjätään edellisenä päivänä, niin ehkä sekin auttaa asiassa... Ellei mun hiukset sitten ole vaan sellaiset, ettei niitä saa mitenkään pysymään hyvänä pidempää aikaa...

Hitto, että tämä on vaan todella vaikeaa, kun on itse tottunut tiettyihin juttuihin ja kun eri merkit on sitten käytössä ammattilaisilla, niin ei vaan pysty sanomaan, mikä sopii ja mikä ei...
Noh, mutta tällä on nyt mentävä ja toivoa, että edes potrettikuvat saisi otettua ennen vihkimistä niin, että meikki ja kampaus pysyvät sen ajan kuosissa :p!

Käytiin alkuillasta vielä valokuvaajamme Janica Karastin luona palaverissa ja saatiin sovittua aika hyvin, missä kuvataan, mitä ja milloin. Soitellaan vielä edellisenä päivänä, kun tiedetään varmasti, millaista säätä lupaa, että muutetaanko suunnitelmia vai pysytäänkö niissä. Ja Janica lupasi olla myös terapeuttina, jos silloin ahdistaa ihan hirveästi, saan sitten oksentaa kaikki huolet sille puhelimessa ;D.

Nyt saa alkaa jännittämään sitten huomista, miten menee ripsien laitto ja kynsien geelaus... Täytyy toivoa, ettei ripsistä (tai siitä liimasta) tule mitään reaktiota silmiin... Hieman kyllä jännittää!!
Mutta tällaista tänne tällä erää, täytyy huomenna laittaa sitten ripsistä ja kynsistä kuvaa :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Vautsi mikä kampaus, toivottavasti saatte sen pysymään hääpäivänä :). Suosittelen ehdottomasti sitä Dermalogican primeriä, mulle käytettiin sitä ja vaikka kuvat otettiin vasta hikoiluttavan kirkkoseremonian jälkeen, ei kiiltoa näy missään vaikka yleensä iho kiiltää kilpaa peilin kans vajaan tunnin kuluttua meikkauksesta. Meikki kesti aamukasista yli puoleen yöhön täysin moitteettomana ja luulen että oli sen primerin ansiota.

  -Warjotar-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kampauksen ulkonäössä ei tosiaan ole mitään vikaa, se on todella kaunis!
   Tosiaan kun saisi sitten myös päivän pysymäänkin :).

   Täytyy tosiaan ottaa tuo primer mukaan sinne sitten, mutta nyt aamulla hoksasin että osasyyllinen saattaa kiiltoon olla myös tuo seerumi+päivävoide-yhdistelmä!
   Otinkin nyt varastosta esiin Livboxista tulleen Acon Face Young mattapintaistavan päivävoiteen, niin taidan testailla nyt seuraavat päivät sitä, josko siihen vaihto auttaisi myös :).

   Poista
 2. Voi että se on kyllä kauniina.. ^.^ ♥

  VastaaPoista

Suositut tekstit