perjantai 5. joulukuuta 2014

Herkkuja

Eilinen menikin osittain taas hääjuttuihin ja kyläilyyn.

Tässäpä ensin eilisen päivän TBS:n luukun sisältö eli 60ml minikokoinen Frosted Cranberry Shower Gel suihkugeeli.
Todella kivan tuoksuinen, joten tämä jää itselleni käyttöön :).
Ja kun jälleen kissa-apuri löytyy kuvasta, niin muutama sana myös kateista :).
Eilen käytettiin ne eläinlääkärillä ja mä olinkin käsittänyt väärin silloin aikaa varatessa, kun se ajanvarauksessa ollut tyttö sanoi juteltuaan lääkärin kanssa, että pystyy ottamaan verikokeen varmistaakseen että onko Siirillä epilepsia vai ei. Luulin, että se oli joku eri verikoe, mutta se olikin tarkoittanut samaisia testejä, mitkä otettiin jo heinäkuussa.
Sitten tietysti olisi vielä mahdollisuus mennä Helsinkiin kuvauttamaan pää, mutta niin... :p Ehkä me nyt katsotaan, josko tuo kohtaustiheys ei suurenisi tuosta nykyisestä 1krt/2kk. Lääkityskin on aika turha myös tuon takia, joten jospa me nyt kestettäisiin tämä nykyinen tilanne ja toivotaan, ettei tilanne muuttuisi huonompaan vielä pitkään aikaan!
Molemmat katit sai sitten vain rokotteet ja kaikki jutut, joista olin aiemmin huolissani, on noilla normaalia :D. Saan siis huokaista :p.

Mutta eilen saatiin hakea myös meijän hääkakku-vaihtoehtojen maisteluversiotkin Huovisen Leipomosta!
Normaalisti ne maisteluversiot ovat 6hlön pikkukakkuja, mutta nyt tuo joulun läheisyys oli tehnyt sen, etteivät olleet kerenneet vajaassa viikossa tehdä niitä, niin saatiin sitten palaset isommasta kakusta leikattuna. Tämä toki sopi meille varsin mainiosti, ei olisi kyllä onnistunut syödä kolmea kakkua, kun noista palasistakin jäi vielä toinen jäljelle, vaikka maisteltiin neljästään Mr.Insinöörin, hänen siskonsa MN:n ja miehensä kanssa :D.

Mutta tuossa kuvassa on Mariannekakku.
Luulin tämän olevan erittäin makea ja "raskas" syötävä, mutta yllättäen tämä ei sellainen ollutkaan :o. Tuo päällinen oli tehty varmaan todella tummasta suklaasta, sillä se ei kovin makea ollut, täyttävä kyllä oli!. "Sisältö" oli sitten Mariannen makuista moussea eli todella ilmavaa syötävää, mutta ei myöskään kovin makeaa.
Hyvin petollinen kakku :D. Tämä oli MN:n miehen suosikki, näyttää eniten juhlalliselta :D

Tässä on sitten Minttusuklaa-kakku.
Tämä oli enemmän perinteisempi kakku välikerroksineen.
Tässä oli varmaankin mansikkaa sen minttusuklaa-täytteen lisäksi.
Tämä oli hieman makeampi, muttei loppupeleissä kuitenkaan sellainen peruskakkumaisen makea. Omasta mielestäni olisi voinut olla enemmänkin minttuista makua, mutta kyllä se sieltä erottui nytkin.
Tämä oli Mr.Insinöörin ja MN:n suosikki.

Tämä kolmas oli sitten nyt joulun ajaksi tullut Suklaa-viikunapilvi, jota mietin jos saisi suklaa-mansikkana.
Tässä oli kakkupohja ja sitten tuossa päällä kaksi moussekerrosta ja viikunahilloa.
Tämäkään ei ollut kovin makea ja MN:n mies hotkaisi ensimmäisen satsin ilman sen kummempaa maistelua :D.
Ai niin, tämä oli oikeastaan se hänen suosikkinsa muuten, mutta on juurikin sellaista petollista syötävää, joka menee huomaamatta alas :D.
Tämä oli mun suosikki juurikin sen "keveyden" takia, mutta voi olla, että tämä menisi liiankin nopeasti alas vierailla :D.
Aivan ihania oli kaikki vaihtoehdot, mutta päädytään todennäköisesti sitten tuohon Minttusuklaa-kakkuun, ei tarvitse aivan ähkyyn vetää sitten, kun pieni makeus pitää siitä huolen, että suhteellisen kohtuudessa pysyy syöminen (ehkä) :D.
Koristelu pitää sitten miettiä tarkemmin, kun käydään tekemässä tilaus :). Kuvassahan oli Huovisen sivuilla päällä mansikkaviipaleita, mutta se taitaa olla mahdollista vain silloin, kun tuoreena saa... Mutta pitää kysyä :).

Tästäpä tuli pitkä teksti ja aioin vielä esitellä sen BeautyBay:n tilauksen :D.
Taidan jättää sen kuitenkin suosiolla huomiseen... Mulla meinaa olla tuo vasen puoli niskasta ja kädestä ihan tuskassa, jumittuivat varmaan, kun eilen kannoin Siirin koppaa... Sen siitä saa, kun ei ole pitkään aikaan rasittanut kunnolla käsiä :p.

Tässä nyt vielä loppuun kuitenkin tämän päiväinen luukku TBS:n kalenterista, sieltä paljastui nyt 60ml minikokoinen Frosted Cranberry Shimmer Lotion kropparasva.
Näyttää aika hauskalta tuo shimmerisyys, mutta pitää vielä testata iholle, kuinka glitterinen tästä tulee :D.
Hmmmm.... Ehkä voisi hääpäivänä levittää tätä dekoltee-alueelle, olkapäille ym. sitten :D. Voisin hohtaa sitten kilpaa puvun strassien kanssa :p.

No niin, tälläista tällä erää :D.
Kokeillaan huomenna sitä tilaus-postausta :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Kivasti alkoi nyt tälleen puol kolmelta yöllä tehdä mieli kakkua :'D Mun mielestä tuo minttusuklaakakku on kauneimman näköinenkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, löysitkö mitään herkkua jääkaapista tyydyttämään kakkuhaluja? :D
      Tuosta Minttusuklaa-kakusta saa varmasti todella kauniin näköisen ^_^.

      Poista
  2. Ihania kakkuja, voi kun pääsisi maistamaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huovisen Leipomon kakut (ja kaikki muutkin leipomukset) on herkkuja <3.

      Poista
  3. No just! Kiva kiitti moi näistä kakkukuvista ja -kuvailuista! :D Vähänkö rupes mullakin tekemään mieli!!! :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit