perjantai 8. helmikuuta 2013

Luonnon salaisuudet paljastuivat

No niin, jälleen olisi yksi minulla paljon kuluva tuote loppunut:
Nimittäin käsivoide ja nyt oli loppumisvuorossa töissä käytössä ollut Oriflamen Nature Secrets-sarjan Jojoba & Mango Hand Cream.
Tässä plussana oli mukava, ei liian voimakas mangoinen tuoksu ja sen takia tätä oli miellyttävä käyttää. Kuitenkaan kosteutustehot eivät mulle talviaikaan tässä piisannut yhtään :/. Tämä jätti sellaisen sileän, pehmeän "kalvon" käsiin ja en ole koskaan siitä tunteesta pitänyt käsivoiteissa! Ja varsinkin kynsinauhat jäi edelleen kuiviksi ja koviksi, vaikka tätä yritti miten paljon laittaa. Ehkä kesäaikaan tämä voisi olla teholtaan ok, tosin itselläni kun hautuu kädet päivät pitkät labrahanskojen sisässä ja paljon tulee pestyä käsiä, niin kuivat ne kyllä ovat ympäri vuoden...
En siis tehojen puolesta ostaisi tätä enää uudelleen itselleni, mikä harmittaa kun tuoksu oli kuitenkin tosi kiva!

Tähän loppuun sitten kuvia käyttöön tulleista käsivoiteista. Tämä Dermosilin Pomegranate setin käsivoide on käytössä yökäsivoiteena makuuhuoneessa. Tämä ei tule kovin äkkiä loppumaan kokonsa (240ml) puolesta :). Töihin olen vienyt sen I Love...-sarjan mango&papaya voiteen.

Ja täällä olohuoneessa on käsivoiteena käytössä mun viimeinen 2011 joulun The Body Shopin erikoiserä-voide Candied Ginger.
Näistä tulee sitten juttua aikanaan, kunhan loppuvat :). Näiden lisäksi varastossa ei taida odottaa enää kuin 3-4 käsivoidetta :). Ei siis mikään mahdoton tilanne tällä kulutuksella!

Vaan nyt se on sitten lähempänä, nimittäin elämäni ensimmäinen kesäloma-reissu ulkomaille!!! Nyt on varaus tehty ja varausmaksu maksettu eli näillä näkymin jos ei mitään kauheaa tapahdu, niin minä, Mr.Insinööri, MN ja hänen poikaystävänsä lähdetään viikoksi Turkiin Antalyaan 16.6. täysihoitoon !!!!
Nyt on ainakin jotain kivaa odotettavaa, niin jaksaa tämän kevään tehdä töitä :).
Mutta alan katsoa jälleen Voice of Finlandia, sitten painun suihkuun ja nukkumaan, että huomenna jaksaa herätä, yllätys yllätys, töihin :). Taas jäin viikonlopuksi yksin kattien, niin hyvällä omalla tunnolla voin mennä muutaman tunnin tekemään :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Jopas sattui, mulla on huomiseksi ajastettu postaus jossa tuo Oriflamen Nature Secretsin käsivoide on päässyt esittelyyn =) Kosteutustehot ei tosiaan riitä näin talvella vaikka on tuo kosteuttavampi kuin monet muut voiteet (esim. Yveksellä on joitain liruvoiteita jotka vaan tympii jos erehtyy käyttämään talvella). Pitää käyttää se toinen tuubi plus se vadelma-minttuinen sitten kesällä. Tuoksu siinä oli kyllä hyvä =)

  Oi että, mä kans tahtoisin jonnekin ulkomaille, enhän oo ikinä ollu ees siellä lentokoneessa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, pitääpä yrittää muistaa lukea sun arvio tuosta :) !!
   Musta tuntuu, että mun käsille on paremmat juurikin sellaiset hieman "lirummat"/nestemäisemmät voiteet... Tai siis yleensä niistä ei jää sellaista kalvon tunnetta käsiin, jota en voi tosiaan sietää, niin ehkä sen takia tykkään enempi :).
   Oriflamella on siinä Hand Care sarjassa yksi nestemäisempi voide, josta pidin aika paljon... Pitäisi ostaa uudelleen testiin ja verestää muistoja :D.

   Ai niin kun sä et oo ollut koskaan lentokoneessakaan!!
   Noh, itsellänikin tuo on vasta 4.kerta ja hieman jännittää, miten jaksan vajaa 4 tuntia istua, kun se Kööpenhaminan lentokin (2h) teki tiukkaa :D.
   Mutta aloita lentäminen vaikka Helsingin reissulla, niin se mullakin alkoi :D.

   Poista
 2. Aijaijai :) Määki voisin haluta jonnekkin mutta taidan tyytyä matkustamaan suomen rajojen sisäpuolella ;) On ne kaasoilut ja kaikki niin voi olla rahat aika vähissä. Mutta ihanaa, että pääset! Siitä sitte nautit täysillä :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sullakin sitten ois seuraavana kesänä mahdollisuus päästä ulkomaita katsomaan :).
   Rahaa vaan alkaa säästämään hyvissä ajoin, niin pääsee sitten matkaan :).
   Joo, toivottavasti pystyn nauttimaan lomasta kunnolla, enkä murehdi, miten katit pärjää :D.

   Poista

Suositut tekstit