perjantai 26. joulukuuta 2014

Polttarit 15.11.2014

Heissan!
Joko siellä ollaan kinkusta ja muista jouluruuista ihan ähkyssä? :D
Itsellä meni suht hyvin noiden syömisten suhteen, tosin kyllä se yllättäen aina ähky tulee, vaikka kuinka vähän yrittää lautaselle ruokaa laittaa :).
Suklaata en syönyt ( \o/ ), mutta yhden tiikerikakku-palan, vaaleanpiparin, tumman piparin ja äidin tekemän (erittäin rasvaisen ja kaakaota sisältävän...) kääretortun palan söin ja anoppilassa kettu-karkin sekä pienen palan rahkahyydykekakkua. Ja yksi finni löytyy jo nenän varresta -.-
Jäätävä suklaanhimo ollut nyt pari päivää, sitä lieventämään söin sitten yhden vihreän kuulan Mr.Insinööriltä :D. Tämä on ihan hirveetä, oikeesti :D. En mä oikeasti voisi koskaan luopua täysin suklaasta, ihan mahdoton ajatus tämän kuukauden perusteella :p.

Muuutta, nyt mä istun tässä tyrni-mehumuki (tätä kirjoittaessa ehdin myös kaakaon juoda...) edessäni, perkeleen flunssa yrittää nyt todella päälle, mä vaan niin arvasin tämän!
Saatiin eilen anoppilassa, kun MP:kin oli siellä, niin tehtyä pöytäkortit ja leikattua paikkalaput. Kortit pitää vielä leikata ja taittaa ja paikkalaput samoin taitella. Mulla ei oo oikeasti mitään tekemistä enää ennen tiistaita (silloin on vielä kampaaja ja pöytien koristelu)!!! Tavaratkin on pakattuina kasseihin valmiiksi, tosin niitäkin voisi tietty tiivistää... Mutta niin, mulla ei ole enää mitään asioita joita stressata, joten nyt tämä flunssa sitten hyökkäsi :(. Täytyy nyt vetää yliannosta vitamiini-tabletteja nämä muutamat päivät, josko se menisi ohi... Laitoin nyt jopa meijän monta vuotta vanhan Fisherman's Shot-pullon pakkaseen kylmenemään, että saa ottaa parit kulaukset sitä kurkulle :D.
Kaikki muutkin flunssan karkotusvinkit ovat kyllä tervetulleita!

Mutta nyt otsikon aiheeseen eli viimein tulisi nyt muutama kuva mun polttareista!!
Mr.Insinööri käytiin tuossa alkuillasta hakemassa extempore omiinsa, niin sain sitten päähäni, että nythän mulla on loistavasti aikaa alkaa muistelemaan omaa aivan ihanaa päivääni :).
Kuvat ovat sitten mun vanhalla pokkarilla sekä kännykällä otettuja, en ole saanut vielä JH:lta sen kamerasta kuvia, joten täytyy nyt näillä pärjätä :D.

Päivä alkoi klo 9 Rotuaarin pallolla, jossa (kaaso nro1) R oli mua vastassa. Olin saanut ohjeiksi ottaa mukaan mm. jumppavaatteet, illaksi bile-vaatteet, ehostus-välineet ja piti myös pukeutua tummaan lähtiessäni :).
Rotuaarilta sitten lähdettiin kävelemään ja päädyttiin Otto Karhin puistossa olevaan suht uuteen kahvila Makiaan.
Odoteltiin paikalle vielä (kaaso nro2) JH ja ystäväni HS ja sitten mentiin tekemään aamupalatilaus.
Sain myös tuon hienon prinsessa-tiaran, jota mun piti sitten pitää päässä koko ajan :D.

Ja todella kiva aamupala siellä oli tarjolla!! Lisäksi hintaan kuului isot munakkaat 2 täytteellä (otin tonnikalan ja parmesan-juuston), joita ei jaksanut edes kokonaan syödä :D.
Ja alettiin hurjiksi jo heti aamusta ja tytöt osti vielä kuoharipullonkin :p.
Hieman myöhemmin paikalle tuli myös ystäväni Sina ja (kaaso nro3) MP :).

Olin saanut R:ltä myös tehtäväksi ottaa mukaan kirjekuori, jossa on tai johon mahtuu 5 asiaa, joita tarvitsee avioliitossa.
En sitten muuta keksinyt, niin kirjoitin vain lapuille ne asiat :D.
Esittelin ne myös tytöille siinä.
Sitten tytöt oli keränneet muutaman tavaran, joista mun piti päätellä, keneltä se oli ja mikä juttu siihen tavaraan liittyy.
Mulla ei niistä kuvia ole, ovat varmaan JH:n kamerassa :D.
Mutta jos nyt muistan oikein, niin löytyi se "Kissatäti nro1"-ruusuke, Backstreet Boys-Tpaita (en saanu omaksi :p) jaaa... Apua, pari muutakin juttua siellä varmaan oli, mutta en yhtään enää muista mitä!!!
Noh, muistoja tuli kyllä mieleen ja sitten lisäksi sain muutamat kirjeet henkilöiltä, jotka ei paikalle päässeet. Ne luin vasta seuraavana päivänä yksinäni, mulla olisi muuten mennyt täysin vetistelyksi :p.
Ja vanhoja valokuviakin oli mukana!! Todella muistorikas aamu oli <3.

Ennen lähtöä piti vielä pullo tyhjentää, niin herätin sitten pahennusta ulkona ohikulkevissa mummoissa (eivät näy tästä kulmasta), kun join tuosta pullosta (ja vielä klo 11 aikaan) :D.
Sitten suunnattiin Citybussi-pysäkille, josta matka jatkui...

...jumppaamaan Etu-lyöttyyn :D.
Tosin nyt olikin luvassa yksityinen putkirullaus-tunti eli ei päässyt isompi hiki tulemaan. Ohjaajana oli tuttu Piia, joka on Fressillä pitänyt jumppia, mutta on siirtynyt nyt tuonne uuteen paikkaan. Luulin oikeasti, kun näin Piian, että apua, mikähän rääkki tulee olemaan :D. Pelko oli kuitenkin turha :p.
Mutta kyllä tuo oli paikoin aikamoista kidutusta!! Tuolla rullalla rullataan (eli hierotaan) jokainen lihasryhmä erikseen, kuvassa oli vuorossa sisäreidet.
TO-DEL-LA tehokasta ja oon suunnitellut, että ostan meille kotiin tuon rullan myös! Käy todella hyvänä ensiapuna, jos ei hierontaan ehdi!
Oli kyllä aivan huippu päästä kokeilemaan tuota, tykkäsin tosi paljon!!

Tuolta sitten lähdettiin bussipysäkille ja takaisin keskustaan.
R ja HS jäivät minun seuraan, kun JH ja MP lähtivät tavaroiden kanssa "jonnekin" :D.
Me sitten suunnattiin...
Valveelle, jossa oli suklaamaistelut, kun oli ympäri Oulua tuolloin ravintola-päivä!
Tarviiko selittää enempää, että oli ihan mieluinen visiitti :D.
Huomasin itse aiemmin tuon tapahtuman Facebookissa, niin laitoin sitten tytöille vienon toiveen, että jos ei päivää ole täysin täyteen buukattu, niin olisi kiva päästä käymään pikaisesti tuolla :D.

Sitten tuolta lähtiessä aikaa oli kuulemma hyvin, niin päätettiin juoda yhdet lonkerot ja käytiin samalla käveleskelemässä torinrannassa.
Ja tietysti piti ottaa perinteinen poseeraus-kuva Toripolliisin kanssa :p.
Ja taas mä herätin pahennusta ohikulkevissa mummoissa lonkeroni kanssa :D.
Jatkettiin sitten matkaa ja R:n oli tarkoitus soittaa Sinalle, että missä päin on, mutta Sina kävelikin meitä vastaan.
Sitten lähdettiin seuraavaan päämäärään, joka oli...
Pizzeria Da Max (jossa käydään melko usein Mr.Insinöörin kanssa)!
Siellä MP ja JH jo odotteli ja seuraan liittyi pian myös Mr.Insinöörin ja MP:n serkku MV.
Siinä sitten juomatilausten jälkeen tarjoilija tuli yhtäkkiä siihen pöytäämme, että tarvittaisiin tuolla keittiön puolella apua, että olisiko täällä vapaaehtoista...
Voitte jo varmaan arvata, kuka sinne sitten joutui :p.
Noh, sain essun ja hatun (tämäkin kuva on ilmeisesti JH:n kamerassa...) ja tehtäväksi tehdä pizza sulhaseni lempitäytteillä ja jonka itse sitten syön :D.
Pizzanpaistaja näytti ensin mallia, miten se taikinapohja pyöritellään ja venytellään ja miten täytteet lisätään ja miten se pizza sinne uuniin laitetaan.Sitten mun piti tehdä sama perässä :p.
Tästä on varmaan JH:n kamerassa video, mutta sitä ei tulla täällä kyllä näkemään :D.

Tällaisen räpellyksen sain aikaiseksi :D. Se pizzanpaistaja sanoi tuota lastenpizzaksi :D :D.
Ja täytteiksi laitoin kinkun, kebabin, salamin, ananaksen ja päälle Maxin majoneesin.
Syötävää tuli ja jäi tuosta kuitenkin vielä seuraavaksi päiväksikin syödä. Mr.Insinöörikin söi, eikä sairastunut :D.
Täytyy sanoa, ettei se kovin helppoa ollut näin äkkiseltään mennä tekemään tuota, mutta oli kyllä hauska kokemus :D.
Siinä vielä ennen syömään alkamista tytöt lauloi mulle myös "Paljon onnea vaan", kun synttärit oli sitten seuraavalla viikolla, samaan syssyyn nekin siis juhlittiin ^_^.

Syönnin jälkeen suunta oli Stockmann ja siellä sain kouraani 5e ja aikaa 20minuuttia etsiä 3 asiaa, joita tarvitaan avioliitossa. Mä olin, että voi jee, 5e ja Stockmann, eihän siellä mikään maksa alle 5e :D.
Noh, löysin sitten mittasarjan (ruuanlaiton avuksi), Mr.Insinöörille Aakkos-karkkipussin (toista pitää muistaa pienillä yllätyksillä) ja itselleni Kismet-patukan (ei sitä itseään sovi unohtaa myöskaan avioliitossa) :D. Aikaa ja jopa rahaakin jäi reippaasti!

Sitten oli aika taas suunnata seuraavaan paikkaan ja lähdettiin kulkemaan torinrantaan päin. Tytöt siinä vitsaili, että takaisin syömään, kun käveltiin kohti Da Maxia :D.
No, ohi käveltiin kuitenkin ja mentiinkin...
Cafe Kulumaan! Aaah, mun lemppari istuskelupaikka <3.
Ja mikä huipuinta, sain vihdoin maistaa Rammstein-drinkkiä, ihan kaksin kappalein <3.
Tämä drinkki tehdään Kulumassa Rammsteinin musiikin tahtiin ja siinä on tulensyöksentää ym. vastaavaa :). Siitä ei ole kuvia, kun en tajunnut ottaa, mutta tässä on tosiaan drinksuista kuitenkin puhelinkuva :D.
Oli hyvää! Ainakin mansikkaa ja kanelia tuossa oli, muusta en tiedä enkä muista :D.
Juomat juotuamme oli taas aika jatkaa matkaa seuraavaan paikkaan ja porukka oli nyt pienentynyt neljään plus minuun, mutta eikös sitä sanota, että kun porukka vähenee, niin pidot paranee :D.

Seuraava ja viimeinen etappi olikin sitten Scandic-hotellin Junior-sviitti!!!
Siellä oli pieni olohuone, makuuhuone, ISO terassi (varmasti kesällä upea ja näköalat kivat, 6.kerros!) ja sauna.
Tämä oli aivan mieletön yllätys kyllä ja noh, kyllä koko päiväkin oli aivan mieletön <3.
Täällä sitten pääsi sokka irti (no ei nyt kovin rajusti ;D), sain tosiaan sen ison aiemmin esittelemäni satsin kosmetiikka-lahjoja ja sitten oli ihana morsiussaunakin.
Sain istua havujen päällä ja selkä pestiin suolalla, jauhoilla ja kananmunalla. MV oli myös saunassa ollessamme piilottanut mun käsilaukun ja vaatteita, suhtautuminen tuollaiseen kertoo, millainen on sitten avioliitossa :).
Saatoin ehkä pikkuisen uhkailla peruvani hääkutsuja, jos ei kassi ala löytyä ;D. Se oli todella vaikeassa piilossa :p.
Ensi alkuun luulin, että olin itse jättänyt sen kassin johonkin, mutta kun sitä ei alkanut löytyä, niin alkoi kellot kilkattamaan jo hieman humaltuneessa päässäni :D. Kaikki löytyi kuitenkin lopuksi :).

Sain myös hiusten laitoin MP:ltä, mutta itse kuitenkin meikkasin :).
Ja tuon puseron sain lahjaksi MP:ltä! Ihastuin siihen jo muutama vuosi takaperin, kun MP oli ostanut tuon Miamin reissulla, lainasinkin sitä kerran, kun lähdettiin yhdessä baariin :D. Nyt hän päätti siitä luopua ja antaa mulle, kun hänellä ei ole tullut muutamaan vuoteen sitä käytettyä :D. Mä otin sen kyllä mieli hyvin vastaan :D.
Sitten puolen yön aikaan suunnattiin baariin ja päätettiin, että mennään siihen tien toisella puolella olevaan Gloriaan.
Jonoa oli jo siihen aikaan ja porukkaa tupa täysi.
Saatiin kuitenkin istuskella, ottaa muutama kuva, rupatella ja tanssia tarpeeksi :).

Jälleen alkoi porukka uhkaavasti vähentyä ja aattelin paniikissa, että yksinkö mun pitää sitten siellä sviitissä yöpyä...
Pyysin sitten JH:n ja MV:n saattamaan minut huoneelle ja oli niillä tavaraa jäänytkin sinne.
Sitä ihmettelin, kun valoja en saanut syttymään ja huomasin että siinä pidikkeessä oli huonekortti jo. "Fiksuna" (enkä suinkaan yhtään humalassa...) otin sen sitten pois ja laitoin oman korttini paikalleen, mitään ei tapahtunut, vaikka mielestäni oltiin valot laitettu kiinni lähtiessä.
Noh, katkaisijasta ne saatiin sitten lopulta päälle ja painuin olohuoneen puolelle ottamaan kenkiä pois, kun jalat huusi armoa.
MV sitten yhtäkkiä sanoi, että täällä naulakossa on jotkut vaatteet. Menin katsomaan ajatellen, että tytöillä oli sinne jotain varmaan jäänyt, mutta...
Sielläpä olikin sitten Mr.Insinöörin takki :D <3.
Siellä se sitten oli makkarissa nukkumassa ja puoliunessa naureskeli peiton alla <3.
Tytöt siinä sitten lähti kotia kohti ja me jäätiin sitten Mr.Insinöörin kanssa sinne ^_^.
Aamupalakin oli tosiaan tarjolla, mutta en muistanut silloin yöllä ottaa särkylääkkeitä, niin mulla oli aivan jäätävä krapula, ettei kovin paljoa pystynyt aamupalasta nauttimaan :D.
Mutta olihan aivan ihana huipennus kaikelle tuo yllätys <3.

Tämä oli kyllä ihan mieletön päivä ja hymy tulee aina kasvoille, kun muistelen kaikkea...
Ihan liikaa kyllä olivat tytöt juttuja tehneet, vähempikin olisi varmasti riittänyt :D <3.
Ja toiveenahan mulla oli, että kunhan porukalla syömään päästäisiin ja joku lähtisi mun kanssa sitten baariin tanssimaan, niin sekin olisi aivan huippua!
On mulla kyllä parhaimmat ystävät <3. Kiitos murut vielä kerran ja kiitos myös teille, jotka ette paikalle päässeet, mutta kirjeen jätitte! Ihania ootte <3.

Nyt lähden kuuumaan suihkuun ja otan ne parit fisu-shotit, jos tuo kurkun karheus antautuisi!
Palaillaan ehkä huomenissa taas kosmetiikan pariin ^_^.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus :D
    Innolla odotin, että mitä tapahtuu seuraavaksi! Siulla H-hetki lähenee päivä päivältä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit ^_^.
      Tuli kyllä vähän tönkköistä tekstiä, kun ei ajatus täysin pelittänyt, mutta jospa tuosta sen verran selvän saa :D.
      Joo, "parasta ennen"-päivä sen kun uhkaavasti lähestyy :o :D

      Poista
  2. Voi vitsi niin ihanalle kuulosti sun polttarit! ♥ Harmittaa niiiiin paljon etten päässy paikalle! Mut olit (ja olet) kyllä ajatuksissa. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ Kirje oli ihana ♥
      Ja ymmärrän hyvin kyllä, ettet paikalle päässyt :). Rannekoru tulee olemaan ranteessa sitten H-hetkenä ♥

      Poista
  3. Oi, kuulostipa ihanalta nuo polttarit! :) Tsemppiä flunssan nitistämiseen ja häihin valmistautumissen!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli ihan huippu ♥
      Kiitos, flunssa tuntuu nyt vaan pahenevan, mutta jospa tuo pahin ehtisi mennä ohi sitten ennen suurta päivää!!

      Poista
  4. Olipas mukavan oloinen päivä! Ihania ystäviä sinulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan täydellinen päivä oli ja mulla on kyllä ihan parhaat ystävät <3.

      Poista

Suositut tekstit