tiistai 10. helmikuuta 2015

Intensiivistä Hoitoa ja Kynsien Korjausta

Mulla varmaan on tällä hetkellä jotain kevät-alakuloa meneillään, kun tuntuu, ettei jaksaisi repiä itsestäni edes sen vertaa irti, että postailisi tänne loppuneita tuotteita :/.
Tänään ja eilen myös avauduin siitä työkavereille, että harkitsen mun Fressi-jäsenyyden lopettamista, kun oon vaan nyt viimeisen vuoden ollut niin laiskap*ska, ettei vaan saa itseä sinne jumpalle revittyä... Tämähän tosiaan alkoi jo vuosi sitten tammikuussa, kun tuo tukkoisuus ilmaantui yhtäkkiä, eikä se siis edelleenkään ole häipynyt, tosin enpä enää muista millainen se olo on ollut "normaalina"...
Kun tietäisi ja osaisi nyt vaan päättää, irtisanonko vai mitä teen tuon jäsenyyden kanssa... Kyllä mulla olisi sille reilulle 60e muutakin käyttöä kuin tyhjästä maksaa, mutta silti tuntuu niin kauhealta lopettaa se...
Toisaalta joku muukin tässä mun olossa mättää, kun ei mua normaali pyöräilykään ole tänä talvena kiinnostanut samaan tapaan kuin viime talvena, totaalista pakkopullaa tuntunut sekin olevan ja ennemmin olen mennyt Mr.Insinöörin kyydillä tai bussilla töihin :(.
Ja se hieronta-ajan varaaminenkin on täysin unohtunut, nyt taas tuli se mieleen... Olen siis laiminlyönyt kroppaani ihan urakalla viime kuukaudet, enkä tajua mistä tämä äkillinen muutos johtuu. Okei, ehkä yksi syy on varmaan 5-7h yöunetkin ehkä ja kun viikonloppunakaan ei saa univelkoja pois nukuttua...

Miten mä saisin itsestäni sen pysyvän niska-perse-otteen jälleen?!? Ei vaan tunnu saavan mistään kunnon iloa tällä hetkellä, kosmetiikkakin meinaa ahdistaa välillä ihan kunnolla... Auttaisikohan jokin överi purkkitilaus tähän?
Cosmeryaan toisaalta jo klikkailin ostoskoriin 10 tuotetta, joita olisi mielenkiintoista testata, sieltä kun saisi 15% alen kaikista tuotteista nyt 15.2. asti... Vielä en tilaus-nappia painanut :p.

Noh, kun tässä kirjoittamaan viimein aloin, niin laitetaan tähän samaan syssyyn esittelyt parista loppuneesta!
Päätin nyt heivata mäkeen tämän Trind Nail Repair kynnenvahvistajan, joka on tullut Lokakuun 2013 Livboxista.
En kylläkään käyttänyt ohjeen mukaan joka päivä, vaan silloin kun muistin (eli keskimäärin kerran viikossa) ja yleensä aina edellisen kerroksen päälle :p.
Ja aika lailla tämä päivässä lähti lohkeamaan ja kulumaan pois mun kynsistä.
En mä suoraan sanottuna tiedä, auttaako nämä mun kynsiin mitenkään, mutta yleensä aina pyrin suojaksi laittamaan edes näitä hoitolakkoja, jos en värillisen kynsilakan kanssa jaksa alkaa vekslaamaan.
Tuotetta olisi vielä ollut, mutta alkoi mennä jo sen verran jankiksi, että ajattelin nyt olevan hyvä sauma luopua tästä.
Tuosta siveltimen korkista iso plussa, pystyin suht hyvin lakkaamaan myös mun oikealla kädellä, kun oli littana tuo pidike :).
Korkin takia voisin ostaa uudelleen, mutta tuotteen takia jatkan kuitenkin uusiin seikkailuihin.

Nyt otin varastosta pöydälle tulevaan käyttöön tämän Avonin kynsihoidon.
Saapa nähdä, kuinka kauan menee aikaa tämän kanssa :p.

Toiseksi loppuneeksi päätin ottaa tämän 8ml viime maaliskuussa käyttöön ottamani Oriflame Visions V* Bootylicious Intense Care Lip balm huulivoiteen sävyssä Pink.
Laitoin tätä aina aamuisin hampaiden pesun jälkeen eli mulla on siis peilikaapissa myös aina oma huulirasva :).
Tämä oli ihan kelpo voide siinä käytössä, mutta lisäilemässä olisi saanut olla puolen tunnin päästä edellisestä laitosta. Tosin kyllähän tällä ikääkin alkaa jo olla :p.
Ei ole enää myynnissä, mutta en ostaisikaan tätä enää. 2 tuubia käytin, joten se saa riittää :).

Nyt on peilikaappiin tullut käyttöön myös melko vanha tuote Avonilta, tämä taitaa olla ainakin 2 vuoden takaa myynnissä ollut sarja :p. Tälläkin hetkellä tosin on myynnissä SOS Relief-nimellä oleva sarja, joten kovin kauas ei heitä kuitenkaan.
Mutta tästäpä juttua varmaan sitten ensi vuonna tai aikaisintaan vuoden lopussa :p. On kuitenkin 2ml isompi tuubi kuin tuo edellinen ja aika jankkia ainetta!

Nyt mulla ei montaa loppunutta jäänyt tuonne kuva-kansioon odottamaan eli aika niihkeää on edelleen loppumisten osalta...
Mutta Livbox ja Avonin tilaus on toivottavasti tuloillaan, niin josko sitä piristystä niiden muodossa tulisi ja saisin postauksia tänne tehtyä :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mulla on tähän mennessä helmikuussa loppunu muistaakseni 2-3 tuotetta vasta. :D

  Ai sä löysit Cosmeryalta noinkin monta tuotetta jo. :D Asiaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin... Täälläki mennään vasta 5 täysikokoisessa tällä hetkellä :p.

   Jep ja tilaus tuli sitten tässä alkuillasta viimein laitettua... :p

   Poista

Suositut tekstit