maanantai 23. helmikuuta 2015

Trooppisia ja Mysteerisiä purkkeja käytetty

Eilinen päivä menikin vain laiskotellessa, lukiessa kirjaa (50 Shades of Grey-trilogia uusintakierroksella, jos leffan ehtisi joskus katsomaan ;D) ja vähän ehdittiin viettää aikaa Mr.Insinöörinkin kanssa sen kouluhommien/tenttiin luvun ohella :).
Lauantai meni tosiaan ensin Combatissa, sitten kaupunnilla rakkaan R:n kanssa ja ilta työkaverin luona. Ihana oli käydä Antellilla herkuttelemassa salaatilla ja leivoksilla ja illalla saatiin sitten herkutella tosiaan työkavereiden kanssa iranilaisen ruuan parissa!
En muistanut kännykästä siirtää kuvia noista herkuista, niin yritän vaikka huomenna laittaa kyseiset kuvat tänne :).
Nyt voisin kuitenkin esitellä parit loppuneet tuotteet!

Tämän Avonin Senses Moonlight Mysterious & Captivating Shover Créme suihku"voiteen" käytin lähinnä käsisaippuana, kun suihkukäyttöön on suihkun puolella aika monta purkkia tällä hetkellä ja ne ovat hieman miellyttävämmän tuoksuisia siihen käyttöön.
Ei tämäkään huonon tuoksuinen ollut, mutta oli kuitenkin sellainen "rauhoittava", varmaan oli ainakin laventelia ja muita "violetteja" tuoksuja mukana, jotka eivät niitä mun lemppareita ole :).
Olomuodoltaan tämä oli enemmän voidemaisempaa kuin geeliä, mutta ei mielestäni kosteuttanut juuri enempää kuin normaali suihkugeeli.
Täyttelin tällä tosiaan sellaista pikkuista 30ml pulloa, jota käytän käsien pesuun töissä. En tykkää niistä "hajuttomista" pesuaineista, joita töissä on ja toisaalta kun noita suihkugeelejä löytyy niin paljon minulta, niin sama sitten käyttää näin niitä vähemmäksi :).
Tämän pullon siis käytin ihan hyvin, mutta täytyy muistaa vastedes jättää nämä "violetit" tuoksut tilaamatta :D.
Onneksi nykyisin taitaa olla nuissa Senses-pulloissa etiketeissä, minkä tuoksuisia ovat tarkalleen ottaen :).

Sitten sain käytettyä jälleen myös kuivashampoota, nyt vuorossa oli Batiste Tropical Coconut & Exotic Dry Shampoo.
Tässä oli tosi kiva tuoksu! Tällaisista hedelmäisistä/trooppisista tuoksuista tosiaan tykkään, joten sen suhteen oli kiva käyttää.
Tämä oli kuitenkin hieman epätasalaatuinen käytössä, kun välillä tämä ruutasi urakalla hiukset valkoiseksi ja sitten taas toisena päivänä tuntui, ettei mitään tule ulos :/. En millään saa päähän, onko muut Batiste-pullot käyttäytyneet samalla tavalla, mutta täytyy tarkkailla tilannetta, kunhan taas otan niitä käyttöön. Varastosta löytyy normikoossa Original-versio ja XXL Volume-versio minikoossa ja normikoossa (jos nyt oikein muistan...).
Mitään isompaa tuuheuttavuutta ei tämä tehnyt, mutta silloin kun pullo toimi, niin hiukset tulivat tarpeeksi puhtaan näköisiksi.
Tuoksun puolesta voisin ostaa uudelleen myös tätä versiota, mutta täytyy tarkkailla tuon jauheen käytöstä muissa versioissa.

Nyt otin kuitenkin käyttöön seuraavaksi tämän Dermosilin suht uuden kuivashampoon, kauaa tätä ei ole ollutkaan myynnissä Dermolla.
Yhden kerran olen tätä nyt ehtinyt käyttää ja sen perusteella mun pitää lisänä käyttää hieman Lushin kuivista sekä Tigin kuivahoitoainetta. Syy tähän menettelyyn selviää sitten tarkemmin, kun pullo loppuu :). Puhtaan näköiseksi hiukset kyllä tulee, mutta pari muuta pientä juttua aiheuttaa noiden muiden tuotteiden käytön (ja saanpahan toisaalta niitäkin vihdoin kulutettua :D).

Tällaista siis tänne tällä erää, ei siis sen kummempaa :). Kirjoittelen siis huomenna taas lisää, jos ei mitään yllättävää tule (ja jos ei laiskuus iske), Mr.Insinöörikin kun on taas pidempään koulussa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit