tiistai 17. helmikuuta 2015

Käsivoiteilla läträtty nopeampaa tahtia

Yllätin itseni, että sain näinkin nopeasti seuraavana esittelyssä olevat tuotteet käytettyä!

Eli otin nämä 75ml ja 150ml kokoiset Oriflame Nature Hand & Nail Cream with Revitalising Apricot & White Tea käsivoiteet käyttöön melko pian sen jälkeen, kun sain nämä polttareissani lahjaksi marraskuun puolen välin jälkeen :).
Käytin isompaa töissä ja pienempi asusteli kotona, tosin ymmärrettävästi pikku-tuubi loppui ensin, joten kuljetin jättiläistä sitten kodin ja työpaikan väliä enemmän :).
Päiväys oli näissä jo mennyt aikaa sitten ja en tiedä oliko siinä osasyy, miksi nämä tuntuivat imeytyvän hetkessä käsiin ja piti parikin kertaa lisätä heti perään, ennen kuin kädet tuntuivat kosteutetuilta. Varmaan viinirypäleen verran meni aina kerrallaan rasvaa.
Töissä toki olikin hyvä, että tämä imeytyi nopeasti, eikä jäänyt käsiin pyörimään.
Tuoksu oli ihanan persikkainen, tykkäsin siitä todella paljon!
Tätähän ei ole enää myynnissä, mutta jos olisi, niin töihin voisin ostaa käyttöön kyllä ilomielin :).

Töihin on nyt lähtenyt käyttöön jo kuun alkupuolella tämä Peppy Galoren Nurse Peppy käsivoide. Otin tämän nyt jo käytettäväksi, vaikkei vanhimmasta päästä olekaan. On kuitenkin luonnonkosmetiikkaa, niin säilyvyys on varmasti heikompaa... Täytyy pitää silmällä nyt tarkemmin päivämääriä :).
Saa nähdä, josko saisin tämän kulutettua viimeistään huhtikuuhun mennessä pois :).

Ja täällä kotona on sitten ollut reilun viikon käytössä tämä Kicksin Vanilja-Kookos käsivoide.
Katsotaan, käykö tämänkin kanssa hyvä tuuri ja saisin käytettyä loppuun viimeistään huhtikuussa!!
Kädet tuntuu kyllä imevän nyt tehokkaasti kaikki voiteet, mitä niille antaa...
Toivotaan, että kevät saapuisi pian ja kuivuus alkaisi helpottaa!! Vaikka toisaalta käsivoiteita löytyy kyllä reippaasti kaapista eli ei ole pahaksi niitä kulutella pois ;).
Mulle kyllä kelpaisi tuollainen noin 250ml/3kk kulutustahti oikein mainiosti vastedeskin :D.
Miten paljon teillä kuluu käsivoiteita, vai tarvitseeko edes kuluttaa niitä juurikaan??

Tällä erää siis tällaista täällä päin!
Kirjoittelen ehkä perjantaina seuraavan kerran, kun Mr.Insinööri lähtee taas viikonlopuksi kotikotiinsa isovanhempiensa perään katsomaan.
Hyvää aikaa siis täällä yksin ollessani kirjoitella, paitsi ellei sitten ala nyt urakalla purnukoita loppua, että pitäisi kirjoittaa useammin :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Mulla kuluu ainakin pari käsivoidetta kuukaudessa. Talvella kädet kuivuu sen verran, että imevät voidetta kuin sieni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, mulla ei ihan tuohon tahtiin pääse edes näin talvella, toki riippuuhan se paljon voidetuubin koosta ja koostumuksesta :D.
   Jos laskee nuista käytetyistä, niin aika lailla 3x 75ml tuubia olisi kulunu vajaan 3kk aikana eli tuubi/kk :).
   Tuntuu kyllä, että saisi olla ½h välein rasvaa lisäämässä!
   Ja mulla monesti käy niin, että just kun oon saanut kädet rasvattua, niin esim. iskee sitten vessahätä eli pitää sit kädet pestä ja saa taas olla rasvaamassa käsiä uudestaan :D.
   Äkkiä kyllä kuluvat tuolla tyylillä itsellänikin sitten :p.

   Poista
 2. Talvella käsivoiteita kuluu paljon ja hyvä niin, niitä kun mullaki tuppaa olemaan jemmoissa aivan mahdottomasti...

  Voi että tuo Peppy Galoren pullo onki söpön näköinen =) Niin ja mä oon kans tainnu käyttää tuota Oriflamen käsivoidetta, tehosta en muista, mutta tuoksu oli kyllä muistaakseni kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä näköjään kuluu :D. Hyvä tosiaan vaan, niin saa vaihdettua tuubeja tiheämpään :D.

   Peppy-voide on kyllä suloisessa pullossa ^_^!! Ja kivaa on kyllä sisällyskin!
   Mulla on aika usein toisaalta ollut nuo Oriflamen voiteet tuollaisia nopeasti imeytyviä, joten ehkä vika ei tosiaan ole vain päiväyksessä :).
   Tuoksu oli kyllä yksi piristävämmistä tässä pitkästä aikaa!!

   Poista
 3. No mulla käsivoiteet on just niitä yksiä hitaimmin kuluvia kosmetiikkoja, niitä menee vaan muutama talvessa. Tarttisin käsivoidetta jatkuvasti, koska kädet kuivuu tosi paljon kylmällä kelillä. Tosin nyt on ollut täälläpäin niin paljon plussa-/nollakelejä, että kädet ei oo päässy pahaan kuntoon. Lisäksi mulla on varastossa se 25-30 käsivoidetta, niin voitelu ois ihan suotavaa. :D No miksen sitten rasvaile käsiä? Kun tuntuu, että kädet pitää heti kohta taas kuitenkin pestä, niin en jaksa vaivautua. :D Tai sitten käsillä pitäis heti kuitenkin tehä jotain, missä ei sais olla klähmäkädet. Yritän kuitenkin parantaa tässä asiassa! Käsivoiteitakin on mulla kuitenkin joka paikassa lojumassa, ainakin 6 kpl + 1 näyte käytössä tällä hetkellä.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla monesti käy niin, että kun saan kädet rasvattua, niin kappas, tuleekin yhtäkkiä just sillon vessahätä eli käsien pesua tiedossa :D.
   Mutta rasvaan silti, sillä aina se suojaa kuitenkin sen aikaa ja samoin käsiä pestessä ei välttämättä niin paljoa kuivu.
   En itse vaan kestä enää nykyisin sitä kiristävää tunnetta käsissä yhtään, niin lotraan sitten ennemmin rasvaa useammin :). Ja kun oon niitä kerta tuonne kaappiin ostanu, niin pakko on vaivautua käyttämään, kun en halua roskiinkaan heittää niitä :D.
   Päivisin käytän vaan kevyempiä voiteita, että ne imeytyy tosiaan nopeasti, mutta ennen nukkumaan menoa laitan jotain rasvaisempaa :).
   On toiminut näin mulla oikein hyvin, eikä ole voiteet ehtinyt tästä kategoriasta vanhentua samalla tavalla kuin kroppavoiteet :D.

   Poista

Suositut tekstit