maanantai 29. tammikuuta 2018

Suihkuun pesuaineita

Kylläpä tämä kirjoittelu nyt takkuaa ihan urakalla!
Taitaa osa loppuneiden esittelyistä mennä helmikuun puolelle jo, mutta ei kait se haittaa. Mennään nyt tällä rytmillä mikä on ja katsotaan, miten edistyy. Toivottavasti se Joikin kalenteri hieman piristäisi tätä touhua :D.

Suihkutuotteita oon taas saanut käyteltyä vähemmäksi.
Ensin loppui tämä Joulukuun Bette Boxista tullut 10ml Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil puhdistusöljy näyte.
Käytin tämän tosiaan suihkussa kropan puhdistukseen, kun laatikossa luki, että voi myös kylpyveteen käyttää. Lisäksi normaalikoko on Bette Boxin lapun mukaan 400ml, niin mulla ei ainakaan kärsivällisyys riittäisi käyttämään pelkille kasvoille tuota määrää :D. Toki onhan mulla Lancômen puhdistusmaito jättikokona eli vannomatta toki paras.
Mutta joo, toimi kropalle ihan ok ja jätti vähän pehmeämmäksi ihon. En tosiaan kasvoille kokeillut, miten puhdistaisi esim. meikit.
Ei tästä yhden käytön perusteella voi ihmeitä sanoa :D.

Tämän Avon Senses Cooling Tropics Invigorating Passion Fruit & Kiwi Shower Gel suihkugeelin tyhjensin suihkuun Fruttinin roikkuvaan täyttöpulloon.
Tämän sisältö ei siis vielä loppunut, mutta onpahan yksi pullo vähemmän kaapissa :D.
Makean raikas, trooppinen tuoksu, minun tuoksumakuni mukainen siis täysin! Muuten on ihan perussuihkugeeli. Kunhan joskus nuo suihkugeelivarastot pienenee, niin voisin kyllä ostaa uudelleenkin! On yksi suosikkini Senses-tuoksuista!

Viimeisenä loppui tämä Avon Milk & Honey Bath Moments Bath Milk kylpyvaahto.
Ehdin käyttää suihkun puolella jonkin verran, mutta sitten kun ne mun nestemäiset käsisaippuat loppui hetkeksi varastosta, niin päädyin siirtämään tämän pullon siihen käyttöön.
Sellainen pehmeä maitomaisen hunajainen tuoksu tässä oli, eikä siinä ollut mitään vikaa. Oli vaan vielä paremman tuoksuisia suihkukäyttöön, niin tämän sitten "uhrasin" :).
Kylpyammetta siis odotellessa edelleen :D. Vähän nopeammin varmaan silloin kuluu pullot ja voin näin ollen ostaa useammin uusia tilalle :p.

Ei siis kovin iso saldo ollut tässä kuussa suihkugeelien suhteen, mutta eteenpäin ne on nämäkin!
Katsotaan, josko huomenna saan jälleen kirjoiteltua!
Tänään käyn suihkussa, niin siitä riippuu paljon, mitä tulen seuraavaksi postaamaan noista loppuneista :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Milloin tuo Avonin Senses on tehty? En ole koskaan nähnytkään :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öööäääähh, älä kysy noin vaikeita, vuonna miekka ja nakki :D.
   Eiku tarkistin, niin pohjaan oli jäänyt himmeästi valmistuspäivä, joka oli 06/2012 xD.
   Katsoin sitten kyseisen vuoden kesän kuvastoja, niin en äkkiseltään hoksannut tuota, mutta Stimulating-nimellä oli silloin perusvalikoimassa tuo tuoksu!
   Muistelen, että tuo cooling-versio on ollut joku erikoiserä, joka oli vain hetken ajan myynnissä...

   Poista
  2. No ei ihme, että ei ole sattunut vastaan. En ole tainnut silloin olla vielä edes konsultti :'D

   Poista
  3. Aivan :D.
   Mä kun oon ollut 2011 kesästä asti konsultti (ja sitä ennen kaverin kautta tilannut), niin taitaapa olla aika paljon tuotteita vielä sieltäkin asti... :D

   Poista

Suositut tekstit