lauantai 20. tammikuuta 2018

Pari loppunutta ja pitkästä aikaa Avonin tilausta

Eipä sitten taaskaan kirjoitussuunnitelmat menneet putkeen... Sain sitten seuraavana päivänä pitkästä aikaa huimauskohtauksen ilahduttamaan iltaani, joten se menikin sitten kirjoittelun sijaan lattiatasossa -.-
Tuon jälkeen on koko tämän viikon hartiat olleet kireällä ja päässä heittänyt päivittäin, joten en ole sitten kovin kauaa koneella uskaltanut enää työpäivän jälkeen istua :/. Eilen sain kuitenkin kuvat muokattua tähän postaukseen ja tänään iltapäivä vierähti lapioidessa soraa kellariin :D. Alkuviikosta oli ilmestynyt noin 15000kg kasa soraa etupihalle :'D. Saatiin ihanien naapureiden eli Mr.Insinöörin kaverin + tyttöystävänsä avulla sorakerros kaikkialle muualle paitsi tulevaan kattilahuoneeseen, sieltä pitää vielä maata ensin poistaa, se saattaa olla huomenna vuorossa :).

Mutta niin, aattelin nyt pikaisesti esitellä parit loppuneet, jotka on meikkipuolelta.
Tämä Avon Glazewear Sparkle Lip Gloss, Sugar Cane oli vähän kuin "yllätys". Oli töissä käytössä, eikä jäljelle enää onneksi kovin paljoa jäänyt, mutta haju muuttui kummalliseksi, niin päätin, että on aika luopua.
Toooodella vanha tapaushan tämä on, että onneksi ehdin ainakin sen 3/4 jo käyttää. Huulista en muistanut ottaa kuvaa, mutta tämä Sparkle-sarja on nimensä mukaan todella glitterinen ja kimaltava, sävyä itsessään ei tästä juurikaan tullut huulille, vain kimallusta (ja sitä oli sitten myos muuallakin pitkin naamaa :p).
Ei jää ikävä ja aktiiviseen käyttöön on lähtenyt saman sarjan kultainen versio. Vielä siis saan jonkun aikaa nauttia tästä glitter-naamasta :D.

Vihdoin myös tämä 25ml Monu Skin BB Cream Illuminating Primer SPF15 pohjustusvoide loppui!!!
Tämä tuli vuoden 2016 LookFantastic-kalenterista ja oli kyllä pirun riittoisa tapaus ainakin minun käytöllä :D.
Tästäkään en hoksannut itse tökötistä ottaa kuvaa, kädet jäi levittämisen jälkeen sellaisiksi hohtaviksi, oli aika veikeä :D. Kosteutti myös mielestäni vähän ihoa.
Oli ihan kiva kokemus, mutta kaipaan ehkä enemmän mattapintaistavaa primeria.
Oon laskenut tämän täysikokoisena listoihini, vaikka tämä onkin 50ml oikeasti. Monet kasvopohjustajat kun on usein 30ml paikkeilla ja tämä kuitenkin kesti ihan järkyttävän kauan :D.

Sain viikolla hakea myös seuraavan tilaukseni, joka oli:
Pitkästä aikaa Avonia eli 1.jakson tilaus.
Hyvin maltoin mieleni, kun suunnittelin ensin yli 50e tilausta :D. Nämä + shampoo Mr.Insinöörille teki alle 18e postareineen :p.
Päädyin siis tilaamaan:
* 4kpl/6e tarjouksesta kroppasuihkeet (vanilja-santelipuu, mansikka-valkosuklaa, granaattiomena-mango ja greippi-minttu)
* Demona 250ml Senses Happiness nestesaippua
* Demona 500ml Vanilla Caramel kylpyvaahto
Nyt on siis täksi vuodeksi kroppasuihke-varasto täydennetty ja käsisaippuaakin on nyt yhteensä pulloa :D.
Tuota kylpyvaahtoa en nyt voinut vastustaa :p. Toivon, että loppuvuodesta pienenee kylpyvaahto-pullojen määrä, jos saadaan kellari hyvissä ajoin valmiiksi ja kylpyamme käyttöön ;).
Huulipuna-näyte tuli ilmaiseksi.

Melko maltillinen tilaus siis suunnitelmista huolimatta :D.
Lushin tilaus edelleen odottaa, saa nähdä, tuleeko sitä tehtyäkään :D.
Mutta nyt lähden valmistautumaan saunaa varten, kun päästään naapuriin ^_^. Pääsee taas purkkeja kuluttamaan!
Katsotaan, miten lähtee taas kroppa reagoimaan, jos saan hieman useammin tulevalla viikolla postailtua! Toivotaan parasta!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit