sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Ennusteita Heinäkuulle

Heissan!
Sainkin muokattua tämän postauksen kuvat, kun ei kellarin vessan seinien putsaus taaskaan mennyt ihan kuin strömssössä... Jostain syystä tummien laattojen saumoista lähti väriä ihan hulluna, vaikka ne on tehty jo useampi viikko sitten... Tätä ongelmaa ei ollut kylppärin puolella aikanaan, niin tuli hieman hämmentynyt fiilis... Pitää siis odottaa Mr.Insinööri kotiin, niin saa sen sitten katsoa, ettei vaaleat saumat mene lopullisesti pilalle (tosin hieman pilalle ne ehti kyllä mennä jo silloin saumausvaiheessa)...
Jälleen kerran voi todeta, että tuo remppa on yks s**tanan työmaa xD.
Mutta sitten ennusteisiin!

Kellarin kylppäristä otin nämä.
Katsotaan, miten käy, kun nyt ei ole pariin viikkoon siellä käyty suihkussa (ei siis saunassakaan).
Jos hellekelit tulee takaisin, niin silloin tuolla kellarin kylppärissä voisi kivasti viihtyä :D.

Kroppatuotteita kuvasin nämä.
Helteiden aikaan ei tullut isommin rasvailtua, kun hikoilu oli niin runsasta. Jälleen jos helteet saapuu takaisin, niin tuo kropparasva ei tule kovin paljoa hupenemaan, vaikka suihkussa asuisikin.
Ehkä mini-suihkareita kuluisi sitten senkin edestä, kuvasin nyt vaan tuon 1 pullon, vaikka 3 muutakin oon ottanut käyttöä odottamaan.
Jalkakuorinta loppuu varmasti, samoin käsisaippua ja ehkä roll-on dödö.
Naturals-multibalmin otin tuohon, että jos tulee rasvattua sillä, mutta oon käyttänyt nyt kesällä viilentävää geelimäistä jalkavoidetta enemmän.
Lisäksi en muistanut kuvata Lushin kuorintapalaa, joka myös tulee loppumaan varmasti.

Hiustuotteita otin vain nämä nyt.
Kaikki loppuvat varmasti, kun pulloissa on enää 1-2 käyttöön tavaraa jäljellä.

Naaman hoitotuotteita.
Jos en ihan loppumaan saa, niin ainakin erittäin vähiin varmasti!
Iroisien päivävoide ja spf30-voide on aivan lopuillaan eli ne on varmat tapaukset kuitenkin.

Viimeisenä sitten vähän meikkejä.
Uusi pohjustusvoide (Tonymoly), muut vanhoja tuttuja.
Noihin 3 rajauskynään taidan nyt keskittyä täysin arkena! Ovat todella vähissä.
Samoin mini-ripsari alkaa tuntua aika kuivalta jo tässä vaiheessa kuuta.

Lähden siis yrittämään ainakin 17 täysikokoista ja 12 minikokoista tuotetta.
Näiden lisäksi mulla on loppunut jo 5 purkkia tähän mennessä (eivät ole kuvissa mukana)!
Jospa tosiaan saisin tänne enemmän kirjoiteltua, niin pystyy purkkien pohjista luopumaan :p.
Plussaa on kuitenkin taas tulossa Goodieboxista, Avonin kesäkuun tilauksesta ja mahdollisesti Clionadh Cosmeticsin tilauksesta eli miinusta olisi hyvä myös tulla tasapainottamaan tilannetta!

Tuo Clionadhin tilaus on siis lähtenyt jo 18.6. tulemaan, mutta 19.6. jälkeen ei ole seurantapäivityksiä näkynyt... Ilmeisesti Suomen päässä on postilla paljon paketteja jumissa jossain?  Toivon siis kovasti, että viivästys johtuu vain korona-ruuhkista eikä siitä, että paketti olisi kadonnut... Tahdon mun luomivärit!!
Avonin tilauskin on lähtenyt toissapäivänä eteenpäin, joten katsotaan, tulisiko se jo tulevan viikon aikana.

Sitten oon tässä viime aikoina seurannut hieman enemmän kosmetiikkamaailmassa pyöriviä draamoja, niin siihen liittyen löysin Instagramissa muun muassa hastägin projectcancelled, jota pohdin, että pitäisikö itsekin aloittaa se...
Kyseessä on siis loppuvuoteen asti (tai miten kukin haluaa tehdä) kestävä projekti, jossa valitaan muutama itselle syystä tai toisesta ongelmallisten kosmetiikkamerkkien tuotteita, jotka haluaa kuluttaa pois omista kaapeista ja joita ei halua enää omilla rahoilla tukea niin kauan, kuin merkeillä ei muutosta parempaan tapahdu.
Voitte lukea tarkemmin asiasta, kun laitatte Instassa hakuun tuon hashtägin. Itsellä avautunut silmät aika uudella tavalla ja oon alkanut miettiä, pitääkö kosmetiikat alkaa ostamaan vain indie-merkeiltä...
Itselläni on siis pohdinnassa nyt tähän projektiin Jeffree Star (onneksi on vain Blue Blood paletti, joka on ollut mulla muutenkin ongelmallinen käytössä), ABH ja sitten Too Faced näin aluksi.
Haluaisin irrottaa alkuperäisistä luomiväripaleteista pannut, mutta mun pitäisi magneettipaletteja hommata lisää sitä varten. Tätä pitää siis suunnitella vielä, vaikka ei toki tuotteiden käyttöä estä tässä välissä :).

Tällaisia suunnitelmia siis täällä!
Ootteko te löytäneet uusia varastojen vähentämiskeinoja? Tai miten teillä projektit sujuu?
Ootteko te seuranneet kosmetiikkapuolen ikävämpiä juttuja?
Seuraavaksi saankin varmaan alkaa esitellä loppuneita! Toivottavasti tämä postaustahti pysyisi nyt vähän runsaampana jälleen pitkästä aikaa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mie en ole noihin draamoihin perehtynyt yhtään :D Niitä joskus tulee ohimainintana videoissa vastaan, mutta onneksi nekin vain sivuutetaan (toki, jokainen osaa halutessaan löytää tiedot itse) ja keskittyvät omiin videoihin, eikä muiden soppiin :D

    Mie siivoilin vaatekaappia ja onneksi sieltä sain muutaman vaatteen eteenpäin, osa vielä etsii kotia. Samalla meni muutama kosmetiikkajuttukin eteenpäin. W7 huulikuorinnan kanssa mietin mitä teen, kun se on muuten hyvä, mutta siitä jää hieman sävyä huuliin, vaikka pesee kuorinnan pois hyvin huulilta :S Pyyhkeet on aina sitten täynnä oransseja tahroja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en videoita katsele, mutta nyt on Instassa tullut joitakin juttuja melko paljon vastaan (varsinkin tämän BLM-liikkeen myötä) ja lisäksi aloin seuraamaan yhtä juoru-tiliä :D.
      En itsekään aiemmin ole draamoja seurannut, mutta nyt en vaan pystynyt noiden muutaman merkin jutuilta sulkemaan enää silmiä :/.

      Kiva, että sullakin on jotain vähennyksiä tullut ^_^.
      Onpa jännä tuo kuorinta :o. Pitääkö se vaan kropalle käyttää sitten? Pystyy sentään suihkugeelillä hinkkaamaan pois...

      Poista
  2. Nuo kosmedraamakanavat ja niiden kommentointiin erikoistuneet kanavat Youtubessa on minunkin salainen paheeni... Niitä kuunnellessa tajuaa yleensä oman elämän ehkä sittenkin olevan ihan siedettävästi raiteillaan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D. Ite en oo (vielä...) Youtubeen menny niitä kuuntelemaan, vaan oon tuolla Instassa pysytelly toistaiseksi (hereforthetea2 on seurannassa siellä...) :D.
      Noh, itellä nyt elämä ei oo tosiaan ollut ihan niin vakaata viime aikoina kuin haluaisin, mutta sen takia oonkin Instaa selaillu enemmän, että saa hetkeksi unohtaa omat ongelmat..
      Mutta on tää draamahomma ollutkin hyvä mahdollisuus tukea nuita pikkuyrityksiä, heillä kun on todella loistavia tuotteita ja mahtava asiakaspalvelu <3

      Poista

Suositut tekstit