lauantai 4. heinäkuuta 2020

Kesäkuun 2020 viimeiset loppuneet tuotteet

Hellou!
Jooh, mun ei pitäisi töitä ahnehtia niin paljon, kun se näköjään kostautuu kropalle, enkä siten kotona uskalla enää koneen ääreen istua iltaisin...
Toissapäivänä sai istua koneella myös töissä, kun piti tulokset kirjata ja seuraavien tekemisten suunnittelut tehtyä.
Eilen sitten päädyin tekemään 10,5h työpäivän, kun otin 10 seuraavaa näytepleittiä sulamaan ja aattelin tehdä ne kaikki, ettei tarvitse edestakaisin sulattaa ja pakastaa niitä... Tuli tehtyä kepeät 20 PCR:ää (näytteitä nuissa yhteensä siis 960x2 kpl)... Note to self: vastaisuudessa riittää 12, max 14 PCR:ää päivässä, että pääsee ajoissa kotiin ja on myös yllättäville sattumuksille (esim. reagenssit loppuu kesken tai ei ole koneet omassa käytössä pelkästään) aikaa :p.
Oon siis todella paljon nauttinut hommista, vaikka onhan tämä ollut surun hukuttamistakin tarkoituksella, myönnän sen täysin...
Vaan pitää kai alkaa järkevöittämään tätä, kun ei kroppa kestä pidemmän päälle ja kun ei mun tarvitse oikeasti tuota kiirehtiä ihan noin paljoa. Työkaverini laski, että ei tarvisi kuin 130 näytettä tehdä päivässä (kaikki 5 tarvittavaa analyysiä), niin ehtisin kaikki jäljellä olevat näytteet tehdä elokuun loppuun mennessä. Toki odotteluaikojakin tuohon sisältyy esim. 2h ja 4h eli ihan tuohon aikatauluun ei realistisesti pääse kuitenkaan ilman ylitöitä. Ehkä voisi joku päivä ihan vaan huviksi ja urheiluksi kokeilla kuitenkin tehdä kaikki analyysit parille näytepleitille ja katsoa, kuinka kauan menee :D.

No joo, tällaisia kuulumia täällä, seuraavaksi kosmetiikkaa!
Nyt siis esittelen vihdoin kesäkuun viimeiset loppuneet ja kirjoitan heti perään myös kesäkuun yhteenvedon, kun sain nyt aikaiseksi aukaista läppärin. Pääsee sitten sen jälkeen heinäkuun kimppuun, kun oon jo muutamat purkit tyhjennellyt!

Meikkituotteita sain muutaman käytettyä \o/.
Ensin loppui tämä, myös pannu-projektissa mukana ollut, ikivanha Oriflame Beauty Eyebrow Kit kulma-paletti.
Tässä oli siis vaalea ja tumma sävy sekä kulmavaha. Vahaa en käyttänyt enää, kun meni tuollaiseen sotkuun jossain vaiheessa.
Nykyään tämä on edelleen myynnissä Oriflamella, mutta sarjan nimi taitaa olla The One... Korjatkaa, jos oon väärässä! On saattanut siitäkin nimi vielä muuttua :D.
Oikein perushyvä paletti oli ja sain itse tehtyä kulmilleni sen, minkä halusin ja sävyn sai hyvin sekoitettua noista kahdesta. Vaaleampi mulla kului nopeampaa, kun sitä tuli vähän enemmän sudittua.
Voisin teoriassa ostaa uudelleenkin, mutta koska mulla on vielä Beauty Bayn kautta ostettu Anastasia Beverly Hillsin 11 väriduon paletti ja pannu-projektissa oleva Dermosilin trio-paletti, niin en taida hetkeen ainakaan itse ostaa mitään kulmatuotteita :p.

Sain käytettyä vihdoin myös tämän Vichy DermaBlend SOS Cover Stick, 15 Opal peitevärin, joka tuli Bette Boxista viime vuoden elokuussa.
Tässä oli heti aukaistessa jotenkin tympeä tuoksu ja ulkonäössä oli niitä sellaisia "vahapatteja" tai mitä ne nyt onkaan... En tiedä, oliko viallinen erä tai mennyt huonoksi :/. Päädyin tuon takia käyttämään koko kasvoille meikkivoiteen alle, niin kului nopeampaa. Tosin en tajua, mihin tämä aika on vierähtänyt, kun kuvittelin käyttäväni tämän pois parissa kuukaudessa xD.
Ihan ok tämä oli, mutta ei mullistanut maailmaani... Ehkä voisi joskus kokeilla uudelleen tuoreemmalla puikolla, jos tämä olikin huonoksi mennyt.
Mulla on muuten enää puolet Benefitin peiteaineesta jäljellä!
Saa ehdottaa mulle peiteaineita, mä oikeasti saisin nyt hyvällä omalla tunnolla ostaa uuden :D.
Tosin katsotaan vaan, niin kohta Goodieboxista tulee peiteaine :D.

Viimeisenä meikkituotteena sain käytettyä tämän 15ml minikokoisen L.A. Girl PRO.prep HD High-definition Smoothing Face Primer pohjustajan, jonka olisi pitänyt tulla Syyskuussa 2018 Bettessä, mutta kyseinen boksi ilmaantuikin mulle myöhemmin.
Tämä oli aika perus pohjustaja, silikoneihin taisi pitkälti perustua.
Mä oon sen huomannut tässä viime vuosina, että pohjameikkiä en vaan osaa ollenkaan tehdä. Joka ikinen kerta pohja näyttää hirveältä (pakkautuu ryppyihin, juonteisiin ja ihohuokosiin), käytin mitä tuotteita vain ja primerilla tai ilman...
Toki suurin osa meikkivoiteista on tullut bokseista, niin yritän vaan sinnikkäästi käyttää varastoja pois ja toivon, että joskus pääsisin valitsemaan ne täydellisesti mulle sopivat meikkipohja-tuotteet.
Tämäkään pohjustaja ei auttanut kovinkaan paljoa mielestäni näissä omissa ongelmissani eli jatkan muiden tuotteiden kokeiluja.

Sitten vielä muutama mini-hiustuote.
Ensiksi porukasta loppui 50ml Balmain Silk Perfume kosteuttava hiustuoksu, joka tuli vuoden 2017 eleven-joulukalenterista.
Tämä oli aika hauska tuote, ehkä sen takia, ettei hiustuoksuja ole tullut isommin käytettyä :).
Tykkäsin kyllä tämän tuoksusta ja kosteuttikin hiuksia jonkin verran, kun koostumus oli etäisesti öljymäisen tuntuinen. Laitoin tätä yleensä suihkun jälkeen kosteisiin hiuksiin 5-6 suihkausta eli sain tälläkin pahimmat harotukset vähemmäksi.
Voisin ehkä jopa täysikokoisen pullon ostaa itselleni piristykseksi, vaikka sinällään "turha" tuotehan tämä kieltämättä on :).

Sain käytettyä taas kuivashampoota pitkästä aikaa.
Ensin loppui 50ml Erisan Hajusteeton Kuivashampoo, jonka tilasin muistaakseni kevään Sokoksen 3+1 Päiviltä.
En muistanut ja ehtinyt ottaa kuvia hiuksissa, kun työaamuina tuli käytettyä.
Tämä kuitenkin vaikutti omaan silmään jotenkin tehottomalta verrattuna Batisten kuivashampooseen. En tykästynyt, kun näytti, ettei auttanut öljyisyyttä viemään pois, vaikka kuinka paljon suihki hiuksiin. Tämä ei siis jättänyt valkoisia jälkiä eli jos se on jonkun kriteeri, niin silloin kannattaa tämä kokeilla. Ei ollut myöskään mitään keinotekoista tuoksua.
Tässä oli myös se korvia ärsyttävä kilkatin, josta myös pitkä miinus.
Ei siis jatkoon!

Toinen kuivashampoo oli sitten samaan aikaan ja samasta paikasta hommattu 50ml Klippoteket Styling Dust Spray Blonde Hair Dry Shampoo, jota on tullut aikoinaan käytettyä täysikokoinen pullo jos toinenkin ennen Batisten ilmestymistä elämääni.
Tästä peräti muistin ja ehdin ottaa kuvat hiuksissa!
Vei siis pahimman öljyisyyden pois, mutta valitettavasti tämä ei enää vakuuttanut, kun Batisten makuun olen päässyt.
En myöskään muistanut, että tässä Klippoteketin pullossa oli kilkatin... Eli Batisten käyttö jatkuu itselläni! Voihan tätäkin välillä ostaa, kun alkaa unohtamaan, millainen kuivis tämä olikaan :D.

Tässäpä siis oli viimeiset tuotteet kesäkuulta!
Kirjoittelen ja julkaisen tosiaan heti perään sen yhteenvedon, niin saatte lisää luettavaa :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen alkanut käyttämään nyt välillä kuivashampoita kun olen venyttänyt pesuvälejä vähän pidemmiksi.
  Muutamia tuotteita olen testannut, ja pakko sanoa. että ei tuota Batistea ole turhan päiten kehuttu.
  Hoitaa hommansa juuri niin kuin pitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei tosiaan juuri mikään kuivashampoo ole vielä yltänyt itselläkään Batisten tasolle ja paljon on tullut testattua :D.

   Poista
 2. Kyllä vain, Oriflamen The One -sarjassa on tuollainen paletti :) Aikalailla taitaa olla samanlainenkin vielä!

  Miulla ei kuivashampoita ole jemmoissa yhtään, kun ei vaan tule käytettyä. Joskus toki olisi kiva olla jotain, mutta sekin on sitten pari vuotta käytössä, vaikka ostaisi matkakoon :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, en ole sitten nähnyt väärin kuvastoja katellessa :D.

   Voihan sitä sen matkakoon ostaa, eihän se mitään haittaa vaikka pari vuotta kestäisikin :D.

   Poista

Suositut tekstit