lauantai 6. helmikuuta 2021

Helmikuu 2021 Ennustuspostaus

Heissan!
Meni näköjään päivitys vähän myöhempään kuin ajattelin, kun jäin meikatessa kuuntelemaan insta-stooreja, sitten välillä pelasin Merge Dragonsia ja tietty kuvasin lopulta tähän postaukseen kuvat :D.
Nooh, Mr.Insinööri on vasta 8 maissa kotona, niin ei vielä ole kiirettä ^_^.
Mutta katsotaan nyt, mitä purkkeja sain tälle kuulle raavittua kasaan, kun tammikuu oli tosiaan aika hulppea vähennysten osalta!

Ihme kyllä, purkkeja löysin ihan kohtuullisen määrän!
Tässä on kroppatuotteet.
Naturals-emulsio on siinä ja siinä, ehtiikö loppua, pullo on nyt noin puolessa välissä ja oonkohan pari kuukautta muistaakseni jo käyttänyt. Pitää alkaa ehkä enemmän käyttämään :D.
Sitten mietiskelin, josko pitkästä aikaa keskittyisin vain tiettyihin suihkugeeleihin, niin saisi niitäkin taas vähemmäksi. Nyt käytän jokaisella suihkukerralla aina eri pulloa, niin eihän ne sillä tavalla ikinä vähene :D. Keskittyisin nyt tuohon TBS-miniin ja melko vanhaan Avonin jellymäiseen suihkariin. Molemmat ovat jo yli puolen välin vajaana.
Muut tuotteet loppuvat aika suurella todennäköisyydellä ja tuoksunäytteitä mulla on kuvassa olevan lisäksi 4 muuta vessatuoksuna. Katsotaan, montako niistä loppuu!

Kasvotuotteista löytyi enimmäkseen minikokoja, mutta nekin ovat aina eteenpäin!
Kasvoputsareita on loppumaisillaan nyt useampi, joten jännitys tiivistyy, käykö ennustus toteen!
Miniksi listaamani kasvoöljy on todella riittoisa, mutta yritän saada sitä käytettyä, kun tuoksu on ehkä hivenen alkanut muuttua.
Kasvorasvoista oon ikionnellinen, ne loppuu 100% varmasti :D.

Hiustuotteita löysin nämä.
Kuivashampoot alkaa vetää viimeisiään ja riippuen kellarissa suihkuttelukerroista, niin nuo naamiot voi myös loppua.
Aion ainakin keskittyä niiden käyttöön :D.





En tiedä, tuleeko vielä jotain yllätyksiä, mutta lähden yrittämään siis ainakin 11 täysikokoista ja 12 minikokoista tuotetta sekä 5 näytettä.
Ei siis viime kuuhun verrattuna ole kovin iso määrä, mutta aina nämäkin olisi eteenpäin!
Ja sain tänään loppumaan pari tuotetta, joita ei ole kuvissa eli eiköhän vähennyksiä tule ^_^.

Tässä kuussa plussaa tulee vain Goodieboxista ja sitten tammikuun lopulla tein ensimmäisen tilaukseni Devinah Cosmeticsille, jota olen jo pitkään seurannut ja joka on siis indie-merkki USA:sta! Sain tilattua vain 4 luomiväriä, kun se on ihan älytöntä Sold out-kilpajuoksua aikaa vastaan joka kerta, kun he ilmoittavat, että varastoa on täydennetty... Check outin aikana mulla ehti taas 2 luomiväriä valittaa sold out ennen kuin sain tietoni naputettua ja tilauksen sisään. Black Fridayn aikana luovutin samasta syystä, mutta nyt päätin, että tilaan viimein kokeiluun nuo muutamat sävyt edes.
Huomasin myös, että niillä ei ole mahdollista seurantalähetykseen, niin joutuu nyt vaan toivomaan, että tulee perille Suomeen. Tilaus taisi jäädä myös alle alv-rajan, niin ei tarvitse tullatakaan sitä!
Sen verran on USPS-sivulta pystynyt seuraamaan, että 3.2. paketti on ollut Japanissa :D.
Mutta joo, noiden lisäksi muita juttuja ei ole tiedossa ja en varmaan äitin jäämistöstäkään ota nyt tässä kuussa mitään käyttöön.
Miinus-kuukausi pitäisi siis teoriassa tulla :D. Katsotaan, miten käy!
Mutta nyt lähden syömään, niin palataan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie käytin Ritualsin kasvoöljyä varmaan 30 kertaa, ennen kuin se loppui ja pullo taisi olla ehkä about 5/7 ml :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nuo öljyt on ihan jäätäviä käyttää, ne ei lopu ikinä :D.

      Poista

Suositut tekstit