keskiviikko 3. helmikuuta 2021

Tammikuussa 2021 Loppuneita Kasvotuotteita

Hellouuu!
En ehkä nyt enää pyytele anteeksi katoamistani, kun syy on aina se sama kuin muinakin kertoina :D.
Laiskuutta ehkä tällä kertaa enemmän, mutta oon toki taas vähän liian pitkiä päviä tehnyt töissä (vaikka sillä 50% työajalla olen :p) ja hartiat edelleen jumittaa... Oon huomannut, että sänky alkaa olla ehkä liian huono mun kropalle, kun joka aamu herään kroppa aivan jäykkänä :(.
Tää on kyllä niin syvältä, kun mikään ei auta ja aina löytyy uusia juttuja, jotka ehkä vaikuttaa asiaan... Vanhuus ei todellakaan tule yksin :p.

Mutta katsotaan tässä postauksessa Tammikuun aikana loppuneita kasvo- ja meikkituotteita.
Toinen postaus olisi vielä kroppapuolelle, niin katsotaan, jaksanko senkin naputella tähän perään, vai jätänkö suosiolla huomiselle!
Tämä loppuviikko on pakko tehdä töissä oikeasti lyhyempää päivää, kun pitää ehtiä tuo meidän katti ruokkimaan. Mr.Insinöörin piti lähtä työreissulle Viroon, joten oon taas talosta ja Neffistä yksin vastuussa viikonloppuun asti. Katsotaan, tuleeko tästä ensimmäinen viikko, joka menisi siihen 20-25h väliin vihdoin :D.

Ensiksi ihonhoitoa!
Sain nämä 15ml minikokoisen ja 3ml näytteen Lumene Valo Nordic C Glow Reveal Peeling Mask kuorivasta naamiosta käytettyä.
Tuo näyte on tullut Heinäkuussa 2019 Bette Boxista ja todennäköisesti samoihin aikoihin on tullut myös minituubi.
Näytteestä riitti noin 2 käyttöön ja ministä ehkä 6 kertaan.
Totuttuun tapaan en taaskaan säännöllisesti käyttänyt, mutta silloin kun käytin, niin jätti ihon ihan kivan tuntuiseksi!
En kuitenkaan ole näitä entsymaattisia kuorintoja vieläkään oppinut käyttämään, niin en aio itse näitä hyvin suurella todennäköisyydellä ostaa. Tykkään enemmän mekaanisista kuorinnoista :).
Jäi kuitenkin tästä sellainen positiivinen fiilis ja jos näitä ostaisin, niin tätä kyllä voisin sitten ostaa!

Sitten lyhyemmät esittelyt seuraavista tuotteista:

* 150ml Holika Holika 3 Seconds Starter Hyaluronic Acid
Tämä on käsitykseni mukaan hoitoneste/hoitovesi, tosin hitusen geelimäisempään suuntaan tämä meni olomuodoltaan.
Kerrostan monia tuotteita aina yhdessä, niin yhden tuotteen vaikutusta en osaa kommentoida, mutta ihan kiva lisä tämä tuntui rutiiniin olevan.
Haluaisin ehkä kokeilla seuraavaksi sitä keltaista vitamiiniversiota.
Itselläni oli tosi riittoisa, käytin 1-2 pumppausta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Muistelisin tilanneeni tämän 2019 vuoden loppupuolella Eleveniltä eli haukkuu hyvin hintansa!
Ehkä tämäkin joskus taas tulee takaisin kaappiin, kunhan saan muut kasvosuihkeet ja hoitonesteet ensin käytettyä pois :).

* 30ml Herbina Kosteuttava Kasvoseerumi
Tämä oli arvontavoitto-paketissa ja tosi kiva perusseerumi! Ei nyt toki ollut mitään mieltä räjäyttävää, mutta sitten joskus, kun saan nuo seerumivarastot käytettyä ja jos rahatilanne on huonomman puoleinen, niin voisin kyllä ostaa uudelleen käyttöön. Toi kivasti kosteutusta muiden tuotteiden kanssa aamuisin meikin alle!

* 125ml Avon Cannabis Sativa Oil Transforming Oil to Milk Cleanser
Tämä puhdistusöljy ei loppunut, mutta sain pullon tyhjennettyä säästämääni pumppupulloon, niin sain taas yhden pullon pois haitolta :p.
Meikit lähti loistavasti tällä pois ja huuhtoutui hyvin iholta, mutta pesun jälkeen silmät saattoi hieman vetistää ärtyneenä. Tätä samaa teki myös Avonin toinen puhdistusöljy, mutta tämä hamppuversio ei tehnyt sitä ihan niin paljoa.
Tuon takia en ole tätäkään putsaria ostamassa uudelleen ainakaan ensimmäisten joukossa.
Todennäköisesti ostan jotain uutta ennemmin testiin :D.

Myöskään tämä 500ml Skin79 Skin Clearing Apple Mint Clearing Toner kasvovesi ei loppunut, mutta sain pullon jämät siirrettyä tuohon Lumenen suihkepulloon eli yksi jättiläinen on myös pois haitolta lavuaarin reunalta :D.
Tämänkin ostin vuoden 2019 aikana eleveniltä, kun oli rahatilanne huonompi eli silloin piti ostaa jättituotteita, jotta kestäisi mahdollisimman pitkään.
Tämä on enemmän sellainen puhdistava kasvovesi eli varsinkin iltaisin viimeistelen puhdistuksen vielä tällä kostutetulla vanulla, kun monesti hiusrajaan ja kaulaan jää jämiä meikistä. Lavuaarin ääressä pestessä niitä en saa niin hyvin puhdistettua.
Oikein hyvä peruskasvovesi! Tuoksu on tosiaan sellainen minttuinen omena, ei mikään suosikki, mutta menee kyllä ihan ongelmitta.
Kyllähän mä todella kyllästyn näihin jättiläisiin, mutta voisin kyllä jälleen ostaa, jos sattuu huonompi rahatilanne eteen.

Mulle on kuitenkin nyt kertynyt näitä miselli-puhdistusvesiä sen verran, että tuon jämän loputtua alan käyttämään näitä aamujen lisäksi myös iltaisin kasvoveden tapaan. Ehkä vasta 2022 tarvitsee ostaa jokin puhdistava kasvovesi seuraavan kerran tällä arsenaalilla :D.
Lisäksi kuvasta jäi pois vielä yksi meikinpuhdistusvesi eli sitäkin voi hyvin käyttää kasvoveden tilalta tarpeen vaatiessa!
Tuo RENin kuoriva kasvovesi on nyt käytössä aina silloin, kun iho sen sallii :).

Sitten ne meikkituotteet!
Viimein sanoin hyvästit tälle 10ml Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, Original silmämeikinpohjus-tajalle!
Olisin saanut puristettua tavaraa ulos vielä muutamiksi kerroiksi, mutta tämä on jo oikeasti niin iäkäs ja teho alkoi selvästi heikentyä, niin päädyin heivaamaan viimein pois!
Mulle tämä on edelleen paras pohjustaja luomiväreille!
Tuon tuplapakkauksenhan taisin ostaa jo pari vuotta sitten Sokoksen 3+1 Päiviltä, kun luulin jo silloin tuon tuubin loppuvan pian... Niinpä niin :D.
Katsotaan, olisinko 5v sisällä saanut tuon tuplapakkauksen pois :D.

Tammikuussa pääsin vielä leikkimään mun Fixy Repair Kitillä, kun halusin saada tuon Manna Kadar 3-in-1 Highlighter-blush-eyeshadow, Uptown pakkauksen pois laatikosta.
Tämä on tullut Syyskuussa 2018 Bette Boxista ja punapuoli meni jo aiemmin yhteen sen Avonin vanhan Marimekko-kasvopaletin kanssa.
Päädyin sitten tekemään Duo-luomivärin tuosta vaaleanrusehtavasta sävystä sekä vuosia purkissa olleen, rikkinäisen Oriflamen ruskean shimmer-sävyn kanssa. En enää muista, mikä luomiväri tuo oli nimeltään, mutta Oriflamen sävy se oli (sellaisessa pyöristetyn neliskanttisessa pakkauksessa).

Ei ihan tasaisesti saanut puoleksi nuita sävyjä, mutta olipahan taas todella kivaa värkätä :D.
Ja yksi pakkaus jälleen laatikossa vähempänä, kun tuon pannun sai isompaan magneettipalettiin muiden luomivärien kanssa!

Sitten sain yhden silmänrajauskynän käytettyä ja vuorossa oli tämä Avon Glimmerstick Diamonds Eye Liner, Brightest Blue.
Tosi kiva sävy, mutta huomasin nyt selvästi sen, että näiden ollessa yllättävän pehmeitä, lähtevät hieman "liukumaan" pois paikaltaan, jos yrittää enemmän kerrostaa sävyä.
Ei nämä Avonin kynät siis parhaimpia ole varsinkaan yksinään käytettynä, mutta ovat hyvä pohja, jos laittaa luomivärin päälle!
Sillä tavalla olenkin yrittänyt käyttää näitä vähemmäksi :D.

Tässä olisi kuva vielä muista omistamistani, lähes samanlaisista vaaleansinisistä ja turkooseista rajauskynistä eli työtä kyllä piisaa...:

1.) Oriflame Very Me Heartbreaker Eye Pencil, Turquoise Rocks
2.) Avon ColorTrend Kajalstick, Turquoise Pearl
3.) Avon Glimmerstick Brights Eye Liner, Aqua Shock
4.) Avon True Colour Glimmerstick Diamonds Eyeliner, Aqua Sparkle
5.) Oriflame Visions V* Eye Glitz Eye Liner, Turquoise
6.) Essence Kajal Pencil, 25 Feel the Mari-time

Tehokäyttöön olen ottanut näistä seuraavaksi tuon nro 5. eli Oriflamen, todellakin ikivanhan kynän. Tuo Visions V* on tainnut nimeltä muuttua jo 2-3 kertaa ehkä tässä välissä :D.
Kynistä kaikki muut Essenceä lukuunottamatta olen itse ostanut... Olisi ehkä voinut katsella, mitä sävyjä omistan jo ennestään...
Noh, nyt kulutellaan urakalla näitä pois! Jospa tänä vuonna saisin käytettyä ainakin 5 rajauskynää (yleisesti ottaen)!

Sitten ehkä vähän yllättäen sain kulutettua tammikuussa pois tämän Tammikuussa 2018 Bette Boxista tulleen 4.5ml Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid Huulikiilto, 1 Sheer / Heleys huulikiillon!
En ottanut sävystä kuvaa huulilla, kun tässä ei sinällään sävyä ollut :D.
Loistava huulikiilto juurikin sen vuoksi!
Vähän tämä tuntui pitävän huulia jopa kosteutettuinakin!
Välillä oli hankala saada tuubi auki (hampaanjäljet sen kertoo) eli siitä pieni miinus, mutta muuten mikä ettei voisin ostaa uudelleenkin!
Kuitenkin huulikiiltoja, -punia ja -voiteita löytyy sen verran varastosta, että en saa itse ostaa mitään niistä piiiiitkään aikaan...

Viimeinen loppunut tästä porukasta oli myös hieman yllättäen tämä ikivanha 125ml Avon Makeup Setting Spray meikinkiinnityssuihke.
Oon tainnut ostaa tämän joskus 2013 vuoden lopussa tai 2014 vuoden alussa :D.
En siis kovin säännöllisesti tällaisia käytä! Yleensä laitan, kun käytän nestemäisiä meikkivoiteita, juhliin tai kesällä meikatessa eli aika harvoin. Nuissa tilanteissa tuntui, että auttoi ainakin vähän meikkiä pysymään paremmin paikoillaan, mutta en osaa arvioida sen paremmin.
Nyt on käytössä Dermosililtä tilattu 50ml suihke :D. Sitä kulutellaankin varmaan seuraavat 5vuotta :p.

Mutta viime viikonloppuna ehdin vielä saada pari plussaa, kun tavattiin rakkaan R:n kanssa kaupungilla!
Oli pakko ostaa uusi Lumenen meikkipuuteri, kun arkiaamut vaan on nopeampia sen kanssa... Täytyy yrittää edes välillä käyttää myös niitä nestemäisiä meikkivoiteitakin arkena, että kuluisi vähemmäksi, kun ei se 1-2 kertaa viikonloppuisin hirveän paljon saa niitä pulloja ja tuubeja hupenemaan...
Kunpa olisin nopeampi niiden kanssa, mutta mun on pakko sekoitella useammasta voiteesta lähemmäs itselle sopiva sävy, niin siihen menee aina oma aikansa. En tiedä, miten hyvin säilyisi, jos tekisi johonkin purkkiin jo valmiiksi sen sekoituksen... Pitäisi kokeilla!
R sai omien ostostensa kaupan päälle tuon  näytteen Yves Saint Laurent Mon Paris Eau de Parfym hajuvedestä, mutta kun hän ei oikein missään hajuvesiä käytä, niin antoi sen mulle :D. Eli nyt on taas yksi tuoksunäyte lisää! En ole vielä kokeillut, joten saa nähdä, meneekö vessatuoksuksi.

Vaan tässä oli tämänkertaiset!
Näköjään aikaa meni tähän postaukseen, niin en laita enää toista postausta perään. Jätän sen (toivottavasti) huomiseksi ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit