lauantai 17. huhtikuuta 2021

Jälleen yllätyksiä meikkien puolella

Heissan!
Taas vaan päivät kuluu huomaamatta! Noh, nyt on alkanut purkkejakin loppumaan ihan kohtuullista tahtia, niin täytyy yrittää useammin vääntäytyä koneelle listaamaan niitä :D.
Nytkin oli kyllä tarkoitus mennä kellariin tekemään viimeinen laattaseinä valmiiksi, mutta Mr.Insinööri lähti ulos auttamaan naapuria, kun leikkaavat maantasalle meidän rajalla olevan pensasaidan. Me ollaan useamman kerran siitä jo kysytty, että voisko sen leikata, että saisi siistimmäksi. Nyt he itse tulivat ilmoittamaan, että leikkaavat sen :D. Viime keväänä saatiin leikata toisen naapurin puolen pensasaita myös, joten jospa ne alkaa vähitellen taas siistiytyä.

Mutta tosiaan, aattelin nyt pikaisen postauksen tehdä odotellessa, että pääsee sitten sinne kellariin!
Tuossa viikon alussa tuli taas meikatessa pieni yllätys vastaan.
Ajattelin laittaa nopean neutraalin rajauksen töihin, mutta eipä taas mennyt suunnitelmien mukaan...

Tämän halusin tehdä eli ruusukultaisen Colourpop Creme Gel Liner, Get Paid rajauksen.
Ei onnistunut, sillä oli yhtäkkiä kuivahtanut lähes täysin :( Puolipakolla yritin saada luomille jotain ja toki luomien punoituksen uhalla sain väriä irti, mutta kävi kipeetä :(.
Oli siis pakko katsoa totuutta silmiin ja heivata loppuneiden kassiin, vaikka jäljelle jäikin tuon verran vielä...

Tykkäsin tästä ruusukultaisesta sävystä sekä rajauksen pehmeästä koostumuksesta todella paljon eli harmittaa vietävästi...
Niin kuin oon tainnut ehkä jo aiemmin sanoa, niin mulla on todella ristiriitaiset fiilikset Colourpopia kohtaan nykyään, kun on tullut luettua ja seurailtua asioita. Toisaalta haluaisin tilata lisää tuotteita heiltä, kun ovat halpoja, mutta sitten päässäni riitelee samaan aikaan ajatus, etten haluaisi enää muun muassa tukea sitä "fast-makeup"-ilmiötä eli koko ajan julkaisevat uusia paletteja ja kokoelmia, joissa sävyt on kuitenkin jo niin nähty... Harmittaa tämä heidän käytäntönsä, koska mulle tuotteet on sopinut hyvin ja tykkään hurjasti niistä paleteista, monoluomiväreistä ja Super Shock-luomiväreistä, jotka omistan.
Ehkä nyt kuitenkin tosiaan lopetan tilaukset toistaiseksi ja nautin tuosta mun nykykokoelmasta!

Tässä on siis yksi suuri syy, miksi olen alkanut nyt urakoimaan noita mun rajauskyniäkin kunnolla, ettei kaikki ehdi kuivua ja murentua laatikkoon. Mulla oli vielä mattasinisenä samainen rajaus, niin otin sen nyt meikkipöydälleni aktiiviseen käyttöön, ettei se ehdi kuivahtaa. Se toimii vielä hyvin, mikä on jännä, kun hommasin nämä kuitenkin samaan aikaan! Varmaan koostumus on erilainen mattasävyissä ja näissä metallisissa.

Eipä mulla nyt tämän kummempia! Halusin nyt aikani kuluksi tehdä tämän pikkupostauksen, niin pääsin näiden loppuneidenkin esittelyssä alkuun :D.
Voisin huomennakin esitellä jotain, jos ei remppahommissa mene kovin kauaa. Jos tänään saataisiin loput laatat laitettua, niin huomenna saa sitten saumaukset tehdä. Ne jotka seuraa mua Instagramissa (anzuanssu85), niin kyseessä on se feikki-tiiliseinä, jonka kuvan julkaisin viime viikolla :D.
On todellinen "Pain in the ass", mutta en voi syyttää muita kuin itseäni, mä ne feikkitiililaatat halusin :D. Onneksi ei ollut kuin se yksi pieni noin 5m2 seinä tehtävänä :p.
Mutta palataan taas kosmetiikan pariin pian!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit