lauantai 1. toukokuuta 2021

Viimeiset Loppuneet Tuotteet, Huhtikuu 2021

Heissan ja hyvää vappua!
Mulla meni sitten nuo muutamat illat sen verran myöhään, etten jaksanut koneelle enää ja eilen oli jotenkin todella väsynyt olo, niin tuli vaan sohvalla venyttyä ilta :p.
Nyt täytyykin tehdä noista viimeisistä huhtikuun loppuneista jälleen ryhmäkuvat ja kommentoida vaan "lyhyesti" (=minut tuntien venyy varmasti) niitä...

Huhtikuun loppuneet vartalotuotteet!

100ml minikokoinen Dermosil Body & Mind Shower Cream:
Suihkuvoide tuli viime vuonna Elokuussa Goodieboxista. Huomaa kyllä todella, että suihkugeelejä löytyy melko paljon itseltä, kun tällaisten pientenkin käytössä menee näin kauan aikaa :D.
Tämä on siis käsittääkseni myynnissä tässä 100ml koossa, mutta mulla on listoissa kaikki 100ml ja alle minikokoisia.
Oli ihan kiva, ei nyt mitään tajunnanräjäyttävää, mutta jäi olo, että mikä ettei joskus voisin ostaa uudelleen. Oli kosteuttavampi kuin perussuihkugeeli eli talveksi melko hyvä tällaiselle ei niin rutikuivalle iholle.

250ml The Body Shop Vanilla Chai Exfoliating Sugar Body Scrub:
Mä en vaan kyllästy tähän Vanilla Chai tuoksuun <3. Tämä taisi olla 2.kuorinta ja 2 odottaa vielä kaapissa. Onneksi saan vielä pitkään nauttia tämän tuoksusta ja toivottavasti sitten, kun kaikki tämän sarjan jemmat (suihkugeeli, kylpyvaahto ja shimmer mist) on mulla loppu, TBS on tuonut tämän sarjan takaisin myyntiin! Toivossa on hyvä elää!
Kuorintatehot eivät ole ihan karkeimmasta päästä, mutta hyvää vaihtelua itselleni ja silti keskitasoa ylempänä on karkeus kuitenkin.

200ml Rituals… Happy Buddha Sweet Orange & Cedar Foaming Shower Gel:
Ritualsin suihkuvaahdot ovat edelleen ihania ja tämän sarjan tuoksu on ihanan appelsiinimainen.
Ilmeisesti ovat uudistaneet tämän ja tämä tuoksu on uudessa Myrh-sarjassa!
Vielä 1 täysikokoinen vaahto eri tuoksussa löytyi ja se on nyt kellarin kylppärissä käytössä.

15ml Oriflame Tender Care Balm, Caramel:
Mun vuosien keräyskohde on ollut nämä Oriflamen Tender Care balmit ja nyt sain tämän ikivanhan karamellitoffeen tuoksuisen version käytettyä.
Eihän tämä ole pikään aikaan enää tuoksunut tuolta ja huuli- ja kynsinauhavoide-käytöstä siirsin nyt jalkapohjille loppukäyttöön, kun oikeasti nämä alkaa olla ihan hirveän vanhoja ja tuoksut muuttua.
Mulla toimii silti kivasti ja kunhan taas joskus teen Oriflamelle tilauksen, niin voisi seuraavia uusia tuoksuja ostaa :D.

Tässä on sitten parhaillaan käytössä olevat Tender Care Balmit. Päädyin nyt ottamaan tuohon jalkavoide-käyttöön, että saan nopeammin näitä pois, vaikka huulivoide-kohtaan olen nämä kaikki purkit aikanaan listannut. Pitäisi nekin muuttaa listoissa ja siirtää monikäyttövoiteiden alle!
Vanilja on mulla nyt olohuoneessa jalkavoiteena, suklaa yöpöydällä huulirasva-/ kynsinauhavoide-/ nenärasvana ja Karpalo on kaikista purkeistani uusin (ja siinäkin parasta ennen-päiväys on paukkunut jo aikaa sitten), jonka vein töihin.
Mulla on tuo nenän ympärysiho mennyt hirveään kuntoon maskin käytön takia (tulee pientä finniä ja kuivia kohtia), niin rasvaaminen vähän kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Kunhan kelit alkaa taas lämmetä joskus täälläkin puolen Suomea, niin ehkä tuo kuivuus vähän hellittää.
Mutta vanhimmasta päästä siirrän aina jalkarasvaksi purkkeja nyt niin kauan, kunnes tuo karpalo on viimeinen jäljellä oleva.
Jospa tähänkin touhuun tulee jossain vaiheessa järkeä mukaan...

Huhtikuun loppuneet kasvotuotteet!

100ml Avon NutraEffects Moisture & Protect Mist:
Tämä kasvosuihke loppui jo aivan huhtikuun alussa. Suihke oli hyvin pistemäinen eli ei ollut omaan makuuni tarpeeksi hienojakoinen. Monesti suihkautinkin pari kertaa käteen ja siitä levitin ja taputtelin iholle. Tässä oli alkoholi incissä toisena, mutta minun nenään tuoksu oli sellainen makeahko. Sopi myös omalle sekaiholleni muiden ihonhoitotuotteiden kanssa eli en huomannut mitään kuivattavaa vaikutusta tuon alkoholin takia.
En kuitenkaan todennäköisesti enää osta uudelleen, kun on muitakin ehkä parempilaatuisia markkinoilla ja testaaja-luonteeni takia haluan kokeilla taas uusia.

110ml Formula 10.0.6 Bare Face Beauty Skin-moisturizing Cleansing Oil:
Tämä kasvojen puhdistusöljy ei vielä loppunut, mutta sain pullon tyhjennettyä täyttöpumppupulloon, jonka siirsin kellarin kylppäriin käyttöön. Tämän tilasin muistaakseni vuosi sitten kevään Hullareilta.
Puhdisti meikit hyvin, mutta karvasteli vähän silmissä. Pumppu ei ollut myöskään tässä kovin käytännöllinen, pyörähti herkästi ympäri eli öljyäkään ei aina saanut kädelle kunnolla...
En siis tämän takia osta enää uudelleen.

150ml It’s Skin Hyaluronic Acid Moisture Toner:
Tämän kosteuttavan kasvoveden taisin ostaa samaan aikaan tuon öljyputsarin kanssa!
Tämä oli todella kiva! Koostumus oli selvästi veden koostumusta viskoosisempaa eli tuli rauhallisempina tippoina ulos. Oli siis helppo annostella kädelle. Käytinköhän 4-10 tippaa (vaihdellen ihon vaatimusten mukaan) per kerros, toimi tosi hyvin mun iholla! Oli myös melko halpa, 14e muistini mukaan silloin Hullareilla ja voisin kyllä normaaliin, noin parinkympin hintaankin ostaa. Vaikkei nyt Sensain hoitoveden tehoon ihan yltänyt, niin pääsi kuitenkin sen verran lähelle, että tätä ennemmin ostaisin lisää jo hinnankin takia.

14.8ml minikokoinen Fourth Ray Beauty Glow Up Face Oil:
Nämä kasvoöljyt taitaa edelleen olla tämänkokoisina myynnissä, mutta koska on mulla 30ml öljypullojakin, niin oon minikokoisiksi listannut.
Oli kiva öljy, ei valittamista. Kuitenkin kun on Colourpopin sisaryhtiö ja Colourpopia kohtaan on mulla nykyään ristiriitaiset fiilikset, niin en tiedä, sallinko itseni enää näitäkään tuotteita ostaa, vaikka muutamaa öljyä (ja muitakin tuotteita) sieltä edelleen himoitsen kokeiluun...

14.8ml minikokoinen Fourth Ray Beauty After Hours Detox Face Oil:
Tämä öljy oli yöllä käytettävä, enemmän epäpuhtaalle iholle tarkoitettu hiiltä sisältävä öljy.
Tätä piti muistaa hyvin aina sekoittaa ennen käyttöä, kun hiili erottui ajan kanssa öljystä.
Yritin käyttää aina, kun oli enemmän finnejä naamassa, mutta säännöllisemmällä käytöllä olisi ehkä eron huomannut paremmin.
Haluaisin tilata uudelleen, mutta kun nämä ristiriitaiset fiilikset... Eli en osaa sanoa. Yksi öljy vielä merkiltä löytyy ja sitten on Mossan 30ml jättiläinen (+ ne Hullareilta nyt tilatut Lumenen öljyseerumit), joten käytetään nuo ensin ja mietitään eettismoraalisia ongelmia sitten sen jälkeen lisää eli joskus 1-2 vuoden päästä :p.

30ml Figs & Rouge Wonder Love Charm Glow Elixir:
Tämä eliksiiri tuli vuosi sitten kesäkuussa Goodieboxista ja en edelleenkään saanut selvää, mikä tuote tämä lopulta oli. Listasin tämän sitten seerumeihin.
Kokeilin tätä ensin pohjustajan tapaan, mutta siinä lähti meikit levittäessä rullaamaan pois. Lopulta käytin tätä niin, että sekoitin 1-2 tippaa kasvovoiteen sekaan ja näin rullautumista ei ihan niin paljon tapahtunut.
Mä rakastin tässä sitä hohdetta, minkä teki iholle ja viikonloppuisin, kun en meikannut, niin käytin tätä yksinään kasvovoiteen päällä 2-4 tipalla. Runsaammin käytettynä kuitenkin rullasi huomattavasti pois iholta, mikä oli todella harmillista.
Jos ei tuota rullaamisongelmaa olisi, niin voisin yrittää etsiä ja tilata uudelleen, mutta nyt en ala nähdä sitä vaivaa. Kunpa löytäisi jonkin vastaavan tuotteen ilman tuota ongelmaa! Oon kuitenkin iloinen, että pääsin kokeilemaan tämän, kaiken kaikkiaan aiheutti mulle aamuisin hyvää mieltä :).

15ml minikokoinen Lumene Sisu Urban Antidotes Deep Clean Purifying Mask:
Tämän kasvonaamion käytin saunailtoina kostealle iholle eli käytin väärin :D. Toimi kuitenkin ihan jees ja iho jäi melko pehmeän ja puhtaan tuntuiseksi.
Voisin joskus ostaa saunailtoihin puhdistavaksi naamioksi, mutta kaapissa on vielä savinaamioita, niin pitää ne ensin käyttää pois.

10ml minikokoinen de_CURE Nº L1FT Instant Correcting Serum:
Tämä tuli mulle Tammikuussa Goodieboxin uudelleenaktivoinnin lahjana tulleessa boksissa.
Käytin satunnaisesti tässä alkuvuoden aikana muiden tuotteiden kanssa ja ihan kai tämä oli ok. En mitään mullistavaa tällä käytöllä huomannut.
Koostumus oli täysin vesimäistä, jonka takia välillä hurahti ulos enemmän tavaraa kuin olisi tarvinnut.
Pumppupullo on varmaan helpompi käyttää tälle, mikä onkin täysikokoisessa pullossa.
Hintavaakin näyttää olevan, joten tuskin tulee täysikokoista hommattua. Ei säväyttänyt tarpeeksi :D.

Tässäpä nämä oli!
Yritän huomenna saada yhteenvedon tänne näkyviin jossain vaiheessa päivää, niin pysyn joten kuten aikataulussa :D. Voisin tässä alkaa katsomaan myös ennustepostauksen purkkejakin kuvattavaksi! Mullahan loppui jo tänä aamuna ensimmäinen purkki tälle kuulle eli hyvin taitaa taas sujua tuleva kuukausi!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit