lauantai 8. toukokuuta 2021

Muutamien tuotteiden uudelleenpannutus

Heissan!
Niin kuin eilen vähän sanailin, niin innostuin tuossa muuan päivä sitten käymään läpi meikkipöytäni laatikoita ja koska omistamani Fixy Repair Kit on mullistanut melkoisesti meikkikokoelmaani, päädyin taas kokeiluihin ja uudelleenpannuttamaan muutaman tuotteen :D.
Se ei vaan valitettavasti mennyt ihan niin kuin strömssössä tällä kertaa, kiitos jälleen erilaisen tuotteiden koostumuksen...

Ensiksi käteen osui tämä, jälleen kiitettävän iäkäs, mutta paljon käytetty 9g The Body Shop Baked-to-Last Bronzer, 02 Warm Glow aurinkopuuteri.
Oon ihan tyytyväisenä käyttänyt tätä varsinkin kesäisin aurinkoisina päivinä ja tykännyt sävystä.
Jossain vaiheessa tuo meni rikkikin ja harmittaa, etten silloin omistanut tuota Fixyn kittiä.
Noh, nyt tuo oli vähän haastavan muotoiseksi käynyt ja myös pakkaus vie tilaa laatikossa, niin päädyin sitten kokeilemaan uudelleenpannutusta!

Ihan hyvin meni tämän kanssa! Tuotetta oli toki melko vähän enää jäljellä, niin olisi ehkä mennyt siihen 36mm pannuun (tämä pannu oli 47mm). On ehkä joku 2.5-3g jäljellä.
Omista listoista vähensin tämän numero-listasta, mutta en "kokonaiskulutus"-listaan merkannut, kun ei loppunut vielä.

No sitten toinen paletti, jonka päätin "tuhota", oli tämä Urban Decay Naked Illuminated Trio Shimmering Powder korostuspaletti.
Tässä nuo alkuperäiset sävyt ja koostumus oli yllättävän kovat, siveltimeen ei oikein meinannut tarttua mitään, vaikka kuinka hankasi :/.
Se olikin yksi syy tähän kokeiluun!
Tämän kanssa asiat ei kuitenkaan mennyt niin sulavasti...

Tuosta Pyrite-sävystä aloitin ja ensin tungin koko määrän 36mm pannuun, mutta tavaraa oli niin paljon, ettei pysynyt pannussa kiinni. Tuossa Fixyn kitissä, mihin uusi metallipannu laitetaan, on viiva, mihin asti max laitetaan jauhetta ja toisella yrittämällä menikin paremmin.
Oasis ja Twilight sävyjen kanssa ei tarvinnut kahta kertaa tehdä :p.

Ylimääräistä jauhetta jäi kuitenkin reippaasti, joten ne laitoin säilöön.
Kuitenkin kun siveltimellä aloin kokeilla sävyjä, niin Pyrite ja Twilight lähti runsaana pannusta :(. Oasis toimi hyvin siveltimen kanssa eli ovatko jotenkin vähän erilaisia koostumuksiltaan...
Jännä, kun kaikki 4 ovat "baked"-tuotteita, mutta vain nuo 2 sävyä ovat todella pehmeitä.
Noh, se plussapuoli on ainakin, että kuluvat nopeammin!
Tuon Pyriten ylimääräinen jämä pitää laittaa vielä isompaan purkkiin säilöön, kun se irtomäärä, mitä pannusta käytössä tulee lähtemään, ei mahdu tuohon kuvassa näkyvään säilöön enää kauaa (on Clionadh Cosmeticsin luomiväri"suoja").

Tässä on vielä nopeasti otettu kuva sävyistä uudelleenpannut-tamisen jälkeen. Alkuperäisiä swatchaus-kuvia mulla ei taida olla...
Tuo Twilight sävy on loistava ihan poskipunana!
Nuo ruskeat sävyt ovat kyllä ihan hirveän haastavia mulle, kun kasvoille en kunnolla osaa käyttää ja luomiväreinä löytyy ennestään miljoona ruskean sävyäkin :D.
Noh, ehkä ne siitä vähitellen hupenee!
Nyt tuli yhtäkkiä mieleen, että ehkä seuraavaksi voisi alkaa leikkimään kynsilakkojen kanssa ja sekoittaa näitä mukaan... HmmmHmm...

Nämä ovat siis tuossa mun isommassa Fixyn magneettipaletissa muiden kasvotuotteiden kanssa.
Tämä varmasti auttaa myös siihen, että tulee käytettyä enemmän, kun on paremmin saatavissa! Tuota The Balm-trioa oon myös käyttänyt nyt huomattavasti useammin kuin ennen, kun sävyt olivat omassa pakkauksessaan.

Tällaista kivaa tällä erää!
Tuo uudelleenpannuttaminen on kyllä hauskaa puuhaa, kunhan koostumus on siihen soveltuva :D.
Toinen epäonnistuminenhan mulla kävi, kun halusin yhdistää pannuun 3 shampanjakultaista jauhemaista luomiväriä (ne ovat tuossa Fixyn esittely-postauksessa). On edelleen pannussa kiinni, mutta joka kerta kun sitä käytän, niin sävyä irtoaa ihan hirveä määrä... Joudun varovasti vain sormella hipaisemaan sävyä ja laittamaan luomelle, jossa sitten siveltimellä levitän sen paremmin, kun suoraan siveltimella otettuna homma olisi täysi katastrofi :D.
Tämäkin on siis omanlaistaan tiedettä ja kokeilua, mikä toki mulle sopii aika hyvin :p!
Mutta palaillaan taas asiaan seuraavassa postauksessa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit