keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Meikkituotteita loppuu!

Hellou taas!
Jälleen muutaman päivän väli tuli tässä, mutta ihan mukavasti aika on kulunut siitä huolimatta. Viikonloppuna tuli nähtyä ystävääni H"E"S:tä pitkästä aikaa (pääsin vihdoin kyläilemään hänen uuteen asuntoon, johon oli muuttanut jo viime lokakuussa :D) ja loppu aika meni Mr.Insinöörin 40v synttäreitä valmistellessa. Eilen oli itse juhla :D.
Huomasi kyllä, että tämä korona-aika on vaikuttanut, sillä olin aivan naatti eilen illalla kaikesta siitä sosiaalisesta kanssakäymisestä. Eikä mun edes tarvinnut olla niin sosiaalinen kuin itse juhlakalun ja ne muutamat vieraatkin kävi ripottelemalla!
Saa nähdä, pystyykö sitä enää järjestämään tämän ajan väistyttyä mitään isompia pippaloita, jos näin väsyy jo 10 ihmisen näkemisestä :D.

Noh mutta, tässä aattelin esitellä pari seuraavaa loppunutta meikkituotetta, joista ei nyt ole isommin sanottavaa.

Ensin loppui tämä Colourpop Crème Gel Liner, Bee Sting rajauskynä.
Viime kuussahan jouduin heittämään metallisen sävyn pois, kun oli päässyt kuivumaan ja sen takia sitten otin tämän sinisen kynän paniikissa tehokäyttöön.

Tällainen rajaus oli silmissä. Puhtaan sininen mattasävy.
Se, miksi saan näitä kyniä näin vauhdilla kulutettua nykyään on se, että käytän näitä 90% kerroista rajauksen sijaan koko luomella luomivärin alla. Toimii!
Tämä kynä ei onneksi ehtinyt kuivua, niin sain kaiken hyödyn irti :D.
Niin kuin olen aiemminkin sanonut, niin mulla on Colourpopiin ristiriitaiset fiilikset nykyään, enkä oikein tiedä saanko oikeutettua itselleni sen, että tilaisin lisää tuotteita... Nämä Crème Gel Liner kynät(kin) ovat tosi kivoja ja sen suhteen voisin ostaa uudelleen eri sävyissä, mutta joudun pohdiskelemaan tätä. 
Muita kyniä nyt vielä riittää, joten käytetään niitä ensin pois ennen kuin kuivuvat :D.

Sitten tänä aamuna sain loppuun tämän 4.4g Benefit Erase Paste Brightening Camouflage for Eyes & Face, No 1 Fair peiteaineen.
Tämänhän sain aikanaan Marisalta diilauksen kautta ulkomailta, kun Benefitiä sai heikommin Suomeen :D. Nythän sitä saa tilattua ja ostettua helposti!
Mulla ei ole ollut mitään tajunnanräjäyttäviä peiteaineita, eikä tämäkään ollut poikkeus siihen sääntöön.
Kasvoille toimi ihan hyvin punoitusta häivyttämään vihreän neutraloijan päälle, silmänalusille käytän kymmentä eri tuotetta eli niille tämä ei tehnyt yksinään mitään plus kertyi muutamassa sekunnissa juonteisiin (niin kuin kaikki muutkin) ennen kuin ehti bakingia tehdä.
Ei siis ollut sellainen peittari, jonka ehdottomasti haluaisin uudelleen ostaa, testaan ennemmin jotain uutta. Muita Benefitin tuotteita toki voin ostaa testiin lisää :).

Vielä ei ole noita loppuneita purkkeja alkanut kertyä, niin saattaa vielä hiljaisempaa postaustahtia olla täällä. Tai sitten vaihtoehtoisesti saatankin innostua yksittäin esittelemään useammin niitä :D. Katsotaan seuraavia postauksia siis fiiliksen mukaan :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit