lauantai 3. syyskuuta 2022

Kristallipallo-katsaus, Syyskuu 2022

Heissan taas!
Kuten luvattu, niin nyt pitäisi katsoa jälleen mahdollisesti tämän kuun aikana loppuvat purkit läpi!
Vaihteeksi löysinkin niitä ihan kohtuullisen määrän, enkä taaskaan käynyt kellarin kylppäriä katsomassa lisäksi.

Hiustuotteita löytyi nämä (osa tuttuja jo aiemmilta kuukausilta) ja nyt mulla on melko luottavainen fiilis kaikkien kanssa.
Toki en tiedä, että miten mahdolliset useammat vapaapäivät tulee vaikuttamaan, kun monia käytän työpäivinä.
Oriflamen tuote on kroppapuuteri, mutta oon käyttänyt sitä kuivashampoona :D. Vihdoin pohjalla on enää rippeet jäljellä!
Tuota shampoota mulla on enemmän vielä pienemmässä 250ml pullossa ja monesti olen ajatellut, että käyttäisin ne samaan aikaan pois. Taidan kuitenkin tuon ison pullon käyttää nyt, kun vie tilaa sen verran runsaasti hyllyssä...

Vartalotuotteita löytyi tämän verran.
Pientä hajuvesi-roll-onia käytän töissä eli työpäivien määrästä riippuu nyt käyttö!
Tuota alempaa jalkakuorinta-purkkia oon käyttänyt joka ikinen suihkukerta, että saan sen pois ja toivon sen tapahtuvan vihdoin tämän kuun aikana!
Kroppakuorintaakaan ei paljoa ole jäljellä, joten voisi nyt tiheämmin käyttää.
Roll-on dödö oli yllättävän vähänä, niin otin senkin kuvaan mukaan.
Aloe-geeli ruutaa jo tyhjää välillä, joten käytän sen nyt pois ennen kuin täysin kylmenee kelit. Tosin meidän talo on jo nyt enää alle +21C eli nopeasti se vaan viilenee, varsinkin jos aurinko ei paista yhtään. Villasukat on lähtenyt käyttöön tällä viikolla virallisesti :p.
Ja noh, käsisaippua kuluu varmasti!
Kroppasuihke loppuu myös melko varmasti tai kovin paljoa siihen ei ainakaan jää!

Kasvotuotteita otin kasaan nämä.
Naamion aion käyttää varmasti nyt pois, sitä ei ole enää kuin max 2 käyttöön.
Muut ovat oikeastaan vähän epävarmempia, mutta Mario Badescun puhdistusöljyn jämät siirrän viimeistään loppukuusta taas kellarin kylppäriin käytössä olevaan pulloon.
Muut riippuu sitten taas työ- ja vapaapäivistä enemmän sekä säästä :). Mutta yritys on kova niidenkin kanssa!

Viimeisenä meikkejäkin sain mukaan peräti nämä.
Primeria käytän vapaapäivinä, mutta yllättävän vähissä sekin jo on.
Ripsari on alkanut hiljalleen paakuttaa enemmän ripsiä, niin varmaan loppukuusta viimeistään luovun siitä.
Ja 2 rajauskynää! Avonin Jade on siis Deck of Panning-projektissa ja turkoosi rajaus on ollut enemmän ja vähemmän käytössä aina sinisten meikkien yhteydessä.
Yritys näidenkin kanssa on kova, mutta epäilin jo edellisessä postauksessa, että Avon vaatii 20 käyttökertaa eli ehkä en saa sitä ihan loppumaan. Haluan muitakin meikkejä tehdä välillä kuin pelkkää vihreää :D.
Katsotaan kuitenkin, eilen sain jo 2mm vähenemään eli mahdollisuudet on olemassa!

Ja tässäpä on nyt virallisesti kuukauden ensimmäinen loppunut!
Kyseessä on siis 15ml Nivea Perfect Skin Eye Illuminator silmänympärysvoide, joka on tullut Bette Boxista Helmikuussa 2017.
Tätä sai jo ihan tosissaan puristaa ja tuon verran sain purkkiin vielä voidetta, enempää en, kun peukalo meni jo niin kipeään asentoon... Kyllä tuo on tehtävänsä suorittanut :D.
Ei tullut suurta fania tälle, koska monesti lähti rullaamaan pois meikkiä laittaessa.
Ei myöskään yhtään vaalentanut mun rakenteellisesti mustia silmänalusia.
Saipahan kokeilla kuitenkin ja voi olla, että nuo loput käytän ihan koko kasvoille.

Eli kaiken kaikkiaan lähden Syyskuussa yrittämään 22 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta.
Vaikka tiedän, ettei nuo kaikki ole mahdollisia, niin silti toivon, koska jokaisesta olisi apua tämän kuun plussailuja vastaan...
Mä tosiaan tein pitkästä aikaa Avonille melko ison tilauksen elokuun kuvastosta (edellinen tilaus oli viime marraskuulta) ja sitten päädyin vielä tilaamaan Lykolta ensimmäistä kertaa, kun se Maria Nilan Heal-sarjan hoitoaine jättipullo oli alessa. Tietysti samalla piti muutakin tilata...
Molemmat ovat tulleet, eilen tuli Lyko ja Avon tuli jo toissapäivänä.
Ja mun oli tarkoitus odottaa mahdollista Black Friday-alea ennen kuin tilaan Clionadh Cosmeticsilta, mutta heidän 6v synttäriale sai tekemään tilauksen jo nyt... Sen verran halvalla oli 5 luomivärin Mystery Bundle uusista multichrome-luomiväreistä, että katsoin sen jo hyväksi diiliksi :D. Toki en tiedä, mitä sävyjä saan, mutta 16 mahdollisesta sävystä peräti 7 oli mun toivelistalla, joten mahdollisuudet on hyvät saada osa jo nyt. Jos he restockaavat tällä hetkellä loppuunmyydyt sävyt Black Fridayhin, niin sitten voisin yrittää tilata loput haluamani sävyt. 
Katsotaan siis, miten käy! Ja voi olla, että tälle kuulle tuo tilaus ei vielä ehdi plussaksi.

Eli plussalle tullaan menemään tässä kuussa reippaasti, mutta kuinka paljon, niin se riippuu täysin noista loppuvista :D.
Oli kuitenkin pakko laskea "worst case scenario", niin onneksi silläkään ei koko vuoden saldo ole vielä uhattuna!
Todennäköisesti en myöskään enää loppuvuodesta tilaa muuta, niin tämän kuun plussat annettakoon anteeksi... Niillä selviän pitkälle ensi vuoteen :D.
TOKI vähän houkuttaisi tälle vuodelle vielä joku joulukalenteri tilata, kun viime vuoden skippasin, mutta täytyy pohtia, löytyisikö sellaista sopivaa ja sopivan hintaista.

Tällaisia suunnitelmia siis olisi tälle kuluvalle kuulle luvassa! Vähän toivon myös jotain yllätyksiä tapahtuvaksi ja ehkä niitä tuleekin! Kylvyssäkin voisi taas käydä, kun nuo kelit kylmenee, niin ei tarvitse kuumassa suihkussa seistä aina ;D.
Vaan seuraavaksi naputtelen nuo tilaus-postaukset, Avon tulee varmaan ensin, kun sen ensiksi sainkin.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit