perjantai 30. syyskuuta 2022

Viimeiset loppuneet kasvotuotteet, Syyskuu 2022

Heivaanhei!
Pidemmittä puheitta, tässäpä tulee viimeiset syyskuun loppuneet, jotka ovat kasvotuotteita!

Tästä porukasta ensimmäisenä loppui tämä melko vanha 75ml  Avon Planet Spa Indulgent SPA Ritual Chocolate Face Mask kasvonaamio.
Kuten ehkä näkee, niin ulkonäöltään ja koostumukseltaan tämä oli hieman... "epäilyttävä" :D. Mutta tuoksu tässä oli jotain taivaallista <3. Tuoksui edelleen, vaikka on ollut käytössä pitkään. Todella herkullinen kaakaosuklaan tuoksu ja harmittaa niin paljon, ettei tätä sarjaa ole enää myynnissä :(.
Iho jäi ihan ok pehmeäksi, mutta muuta vaikutusta en huomannut, koska käytin joskus ja silloin tällöin.
Mutta tuoksu piristi niin mielettömästi huonointakin päivää, että olisi ihana saada ostettua uudelleen ihan vaan sen vuoksi :D.

Sitten sain loppumaan myös tämän 155ml Whamisa Organic Flowers Toner Fresh kasvoveden, jonka tilasin viime syksyn Hullareilta eli melkein vuoden verran riitti tämä pullo!
Käytin tätä tosin aamuisin ja sitten iltaisin laitoin kuorivaa kasvovettä (samaisen tilauksen Cosrx). Nyt sitten tehokäytin viimeiset tipat pois molempina kertoina.
Tämä ei ollut niin täyteläistä kuin Deep Rich-versio, mutta kyllä tämäkin kosteutti oikein kivasti, varsinkin jos laittoi pari kolme kerrosta.
Itselläni aikanaan Deep Richin minikoon kokeiltuani sen kukkainen tuoksu tökki aika paljon vastaan, mutta tässä Fresh-versiossa oli enemmän sitruksisen raikas tuoksu, mistä pidin todella paljon.
Nämä Whamisan kasvovedet ovat kyllä hypetyksensä arvoisia ja ostaisin kyllä mielelläni uudelleenkin. Olen myös sitä Deep Richiä miettinyt täysikokoisena, koska täyteläisyytensä vuoksi se kestäisi mulla vieläkin pidempään kuin tämä Fresh. En tiedä, pääsenkö yli siitä kukkaistuoksusta :D.

Muuuuutta nyt ei tarvitse haaveilla kosteuttavasta kasvovedestä aivan hetkeen, kun mulla on nämä Lykon tilauksen Cliniquen 400ml vuotanut pullo ja reklamaatiopullo :D.
Vaikka tämä ei ole lähellekään yhtä kosteuttavaa 1 kerroksella kuin esim. tuo Whamisa, niin epäilen näiden kestävän ainakin 3-4vuotta ellei pidempäänkin :p.

Sitten kun mulla on vielä nämä 60ml minipullot kasvosuihkeita, niin ei tarvitse kasvovettä laittaa paria kerrosta (eli 2 pumppausta) enempää.
Orange ja Coconut pullot olivat kuvaushetkellä jo Badescu-tekstin puoleenväliin eli keväällä saattaa joutua jotain täydennystä tekemään, mutta sinne asti pärjään hyvin :).

Seerumeja on aika reippaasti tullut jemmattua viime aikoina, niin onneksi yksi myös loppui ja se oli tämä 30ml Lumene [Lähde] Nordic Hydra Moisturizing Prebiotic Oil-Cocktail öljyseerumi, joka on tilattu kevään 2021 Hullareilta.
Öljyisyytensä takia oli varsinkin nyt kesällä vain yökäytössä, mutta tuli tätä välillä käytettyä aamuisinkin.
Tehoiltaan oli siis ok, mutta tuotteen tuoksu tökki itselläni, joka oli vähän sellainen... etäisesti yrttimäinen, vihreä, maan hajuinen... En osaa kuvailla sitä ollenkaan, mutta en tykästynyt.
En aio uudelleen ostaa, ellei jostain supertarjouksesta saa. Jatkan mun iki-ihanan suosikkini eli Valo Oil Cocktailin käyttöä tyytyväisenä ^_^.

Sitten sain käytettyä tämän samaan aikaan Whamisan kanssa tilatun 150ml MuruMuru Daily Dessert Cleansing Foam kasvojen puhdistusvaahdon, jota käytin lähinnä vapaapäivien aamuina ja viikonloppuisin.
En siis meikin puhdistuksessa käyttänyt, joten siitä en voi puhua mitään, mutta aamupuhdistuksessa oli oikein kiva!
Vaahto ei tosin ollut sellaista kermavaahtomaista, mitä monesti vaahtoputsareilta odotan ja toivon, vaan hieman "harvempaa". Tuoksuakaan en oikeastaan erottanut tästä.
Miinuksena vain se, että pumppu meinasi turhan usein jumittaa (jäi monesti ala-asentoon).
Mikä ettei voisin taas joskus ostaa uudelleen, mutta...

...nämä putsarit riittävät vielä ensi vuoteen (ja pidempäänkin) :D.
Aamukäyttöön otin nyt tuon Avonin vaahdon ja Huxley on kaksois-puhdistuksen 2.vaiheena lavuaarin reunalla käytössä.
Sitten suihkussa mulla on se Lykolta tilattu Douglasin putsari (sekä 300ml Sebamed oliivi) ja kellarin suihkussa Mossan putsari kaksoispuhdistukseen, jota on ehkä 2cm pullon pohjalla jäljellä.
Ja pari geelimäistä miselli-putsariakin löytyy molemmista suihkuista...
Öljyputsarit on sitten erikseen vielä :p.
Eli täytyy varmaan nuita käyttää ensin pois ennen uusien hommaamista...

Muutama päivä sitten päätin, että riittää nyt tämän kuivan 7ml Lumene Essential Volume Mascara, Black ripsivärin käyttö.
Sen verran jo paakutti, niin meni lopulta hermo siihen :p.
Ja ihan ok ripsari tämä oli (tuli jostain Bette Boxista muistaakseni).
Ei varissut poskille päivän aikana.

Mutta teki kuitenkin omaan makuun vähän liian luonnollista jälkeä.
1.kuva: ilman ripsiväriä
2.kuva: 1 kerros
3.kuva: 2 kerrosta
4.kuva: Avonin pohjustaja + 1 kerros
Käytinkin sitten monesti tuota Avonin pohjustajaa ja yritin laittaa pari värikerrosta, että saisi enemmän tuuheuttavuutta.
Eli kyllä tälläkin saa työstämällä näyttävyyttä, mutta haluan itse helpomman ja nopeamman ripsivärin siihen.
En siis aio ostaa uudelleen.

Seuraavana jonossa oli tämä Dermosilin ripsari ja tiedättekö mitä?!
Mun ripsari-varasto on nyt kutistunut 1 täysikokoiseen ja 1 minikokoiseen tuubiin!
Mä luulin, että tällä + niillä selviäisin ensi vuoteen syksyyn, mutta nyt muutaman päivän käytöllä alan suuresti epäillä sitä... En tiedä, onko tuo Dermosil päässyt kuivumaan, koska ei tule oloa, että tuossa pakkauksessa olisi 10ml tuotetta...
Saatan siis 3+1 Päiviltä nyt jo katsastaa ripsivärejä piiiiitkästä aikaa ihan sillä silmällä!
Kaikki on ollut bokseista tulleita, niin olisi mahtava nyt valita päivittäiseen käyttöön uusi ripsari :D.
Oon toki vedenkestäviä ostanut, mutta niitä ei tarvitse käyttää joka päivä (tai noh, riippuu tilanteesta...) eli kestävät kohtuu pitkään.

Elämme siis jänniä aikoja!
Mutta nyt lähden kuvailemaan vielä purkkeja ja suunnittelemaan Deck of Panning-postausta Lokakuuksi!
Nyt kun tämä postailu meni näin viime tinkaan, niin huomenna tulee yhteenveto ja ehkä sunnuntaina sitten tuo Deck of Panning päivitys. Ilmeisesti takan muuraamisen / kivien putsauksen jatkamista olisi vuorossa sunnuntaina, niin täytyy katsoa, ehdinkö naputella postauksen ennen sitä!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Minä tilasin Whamisa Toner Deep Richin House of Organicin viimeisimmiltä luonnonkosmetiikkapäiviltä. Sain 15€ arvoisen alekoodin yli 30€ kertaostokseen, ja kun tuote oli jo valmiiksi alessa niin hintaa sille jäi vain 23€, josta olin erittän riemuissani :D
    Tuoksu on voimakas, mutta ainakin itse siihen totun äkkiä, kun tuote itsessään on ihan riemuvoitto rutikuivalle iholleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on loistava ale ollut!
      Ja Deep Rich on kyllä todella loistava kosteuttaja, itseäni tosiaan tuoksu nyppi, kun en oo kukkaistuoksujen ystävä :D. Sain toki aikanaan ihan hyvin käytettyä sen 20ml minikoon, eihän se toki kauaa nenään tuoksu.
      Ehkä joskus taas tuon minikoon saatan ostaa, sekin kestää pitkään käytössä :D.

      Poista

Suositut tekstit