lauantai 3. joulukuuta 2022

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro4, Joulukuu 2022

Hellou!
Jälleen pääsi migreeni "yllättämään", joten taas tuli muutama päivä ilman ylimääräistä tietokoneella istumista.
Mutta nyt kun oon vaihteeksi yksin huomisiltaan asti, niin tässä on hyvää aikaa päivitellä postauksia! Sain tuossa päivällä ennuste-purkitkin kuvattua. Ei näköjään tule kovin suurta kulutusjuhlaa nyt tässä kuussa, niin kuin vähän jo pelkäsinkin :D.
Mutta katsotaanpa, miten kävi Deck of Panning-projektin kanssa marraskuussa eli vuorossa Päivitys nro 4!
Täällä on Intro-postaus jälleen ja täällä Päivitys nro 3.

Ja jälleen oikein kivasti tavoitteet täyttyi yhtä lukuun ottamatta, joten 4 uutta korttia saan nostaa!

Eli kynsilakan kanssa jäi tavoite saavuttamatta, kun tuli vain 2 kertaa lakattua kynnet. Ei näy pullossa edes kunnon eroa alkuun, kun lakkasin aina vain 1 kerrokset :D.
Harmi, kun en tuon korostuspuikon kanssa hoksannut päivityspostauksessa, että rullaan sisälle tuon, niin olisi kulutuksen nähnyt paremmin.
No nyt se on noin vajaa!

Eli 4 korttia sain nostaa ja tällaiset sieltä tuli.
Nyt tuli sen verran samoja mitä on jo ollut, että käytin taulukkona sitä toista Emilynin vaihtamaa taulukkoa (näkyy tuossa edellisessä päivityksessä), kun ei vuoden 2021 taulukossakaan ollut oikein toteutettavia tällä kertaa :D.
Hetken aikaa sai taas miettiä tuotteita!

Tällainen siitä sitten tuli.
Marraskuulta jatkaa Ruutu Ässä/Ruutu 9 eli IsaDoran kynsilakka ja uusina tuli Ruutu 5, Ruutu 2, Risti 8 ja Hertta Jätkä.

Tässä ensin yhteiskuvassa valitsemani tuotteet.
Nyt kun laitoin vähän suuremman käyttömäärän noihin, niin saa nähdä, saanko kaikkia täyteen! Nyt Joulukuussa kun on enemmän vapaapäiviäkin, niin se vaikuttaa paljon meikkaamiseen :D.

Ruutu 5 oli toisessa 2022-taulukossa "Hair Care" ja ensimmäisessä "Wishlist Dupe", mutta koska mulla ei nyt ole oikein mitään kunnollista toivelistaa, niin tuo hiustuote oli parempi.
Päädyin tuohon Avon Advance Techniques Ultra Smooth Hair Serum hiusseerumiin ja tavoitteeksi otin 15 käyttökertaa.
Tosiaan nuo vapaapäivät saattaa tehdä sen, etten ihan niin usein pese hiuksia (normisti joka toinen päivä), niin vähän jännittää, ehtiikö tavoite täyttyä vielä tässä kuussa :D.

Ruutu 2 oli toisessa 2022-taulukossa "Largest category" ja ensimmäisessä "Indie", mutta koska se oli jo aika vasta, niin otin sitten tuon "Laajin kategoria", mikä mulla on tietysti luomivärit.
Päädyin ottamaan mukaan Colourpopin Super Shock Shadow "Half Light", kun hoksasin aiemmin tätä käyttäessäni, että alkaa jo vähän kuivahtaa.
Rakastan tätä sävyä, joten haluan saada käytettyä tämän loppuun.
Tavoitteeksi otin 15 käyttökertaa.

Ja tältä se näyttää 3 kerran jälkeen...
Eilen tuo alkoi tosissaan irrota pannusta ja epätoivoisena yritin käyttää kaikkia litkuja, mitä mulla on, mutta ei ne auta eli mun on pakko laittaa tilaukseen tässä jossain vaiheessa Duraline, että saan pelastettua tuon...
Tänään sormella levittäen sain ok tuloksen luomille eli siveltimellä en taida nyt uskaltaa koskea, kun se selvästi rikkoo koostumusta enemmän hiutaleiksi.
Katsotaan, missä kunnossa tämä on kuun lopussa...

Risti 8 oli toisessa 2022-taulukossa "Blush" ja ensimmäisessä "This time last year" eli oli sama kuin viime päivityksessä, niin otin sitten poskipunan.
Tällä kertaa valinta osui vuosi-pannuprojektissa jo mukana olevaan uudelleen pannutettuun Avon Marimekko all-over Face Palette sävyyn, sillä nyt uudelleen pannutettuna tuo menee poskipunana täysin.
Tavoitteeksi otin 15 käyttökertaa eli loppukiri myös pannuprojektiin :D.

Viimeisenä oli Hertta Jätkä "Whole Collection Roulette" eli "Completely randomized product within your collection". Mä sitten laitoin mun Tiny Decision-sovellukseen taas yhden "arpomishyrrän", jossa on mun kosmetiikkakokoel-man melkein kaikki kategoriat. Esimerkiksi ripsivärit jätin pois, kun käytän vain yhtä kerrallaan ja sitten esim. jalkavoiteita ei ole yhtään, joten ei ollut järkeä sitäkään laittaa.
Sovellus arpoi ensin poskipunan, mutta koska se on jo mukana, toinen arpominen antoi "Face Powder" eli kasvopuuterin.
Otin mukaan Avon Mark HD Powder irtopuuterin ja tavoitteeksi käyttää loppuun, kun on noin vähissä.
Mun pitäisi vaan keksiä, miten saan sirotin-osan irti, kun puuteri ei meinaa reikien läpi enää tulla ulos ilman väkivaltaista hakkaamista...
Täytyy pyytää Mr.Insinööriä avaamaan tuo jollain työkalulla, kun mun voimat ei riittänyt siihen...

Tällaiset tuotteet siis nyt joulukuussa olisi mukana!
Hieman tosiaan epäilen tällä kertaa tavoitteiden täyttymistä, mutta jos edes pari korttia saisin tammikuussa jälleen nostaa, niin olisi oikein kiva :D.
Vaan eipä mulla nyt tämän enempää ole, niin jatketaan seuraavaksi ennusteiden kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit