sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

Sokos 3+1 Päivät Kevät 2024

Heipsheips!
Niin kuin eilen lupailin, niin tänään olisi vuorossa ensimmäiset shoppailurepsahdukset.
Tavattiin tosiaan tuossa torstaina ystäväni TP:n kanssa ja suunnattiin Sokoksen 3+1 Päiville.
Itselläni oli pääasiassa tarkoitus täydentää vitamiini-varastoja, mutta muutamat jutut katsoin myös kosmetiikka-puolelta :p.

Ja nämä olivat ne mun kosmetiikka-ostokset. Ei kovin paha :p.

Dödöjä mulla on 2kpl Löwengripejä ja 1 Avonin sekä käytössä viime syksynä ostettu Cliniquen roll-on eli akuuttia tarvetta ei olisi tässä vaiheessa Rexonalle ollut. Halusin kuitenkin kesää silmällä pitäen ottaa tuon, kun Rexona nyt vaan on itselläni aika ylivoimainen :).
Nykyistä Pan Stikia käytän siveltimellä jämiä kaivellen. Käytän tuota lähinnä peitevoiteena eli ne jämätkin varmasti kestää muutaman kuukauden siinä käytössä, mutta en ole varma, kestääkö odottaa lokakuulle, niin ostin nyt varastoon uuden.

Nämä itselleni aiemmin tuntemattoman HideHere-merkin tuotteet oli halpoja (5,90e), niin aattelin ottaa kokeiluun!
Essencen listasin mini-kooksi, koska pussi on 25ml (ja monesti nuo hoitovedet ovat noin 100ml luokkaa). Tällekään ei olisi akuuttia tarvetta ollut, vaikkei hoitovesiä enää varastossa olekaan.
Tämä nyt oli sellainen hetken mieliteko ja "haluan kokeilla"-tuote, joten otin mukaan.
Suhteellisen nopeasti tuo tulee ehkä kulumaan, kun en ole ihan sinut tuon suuaukon kanssa. Illalla hurahti kädelle varmaan viikon käyttömäärä ja tänä aamuna tippui lavuaariin ainakin 2 kerran käyttömäärä (mitä siis itse yleensä laitan kerrallaan).
Kunhan opin annostelun/pussin puristelun, niin on oikein pätevä tuote noin muuten :D.
Silmänympärysvoidetta mulla on vaan se 3ml minikokoinen Bobby Brown purkki käytössä, niin otinpa halvalla kokeiluun tuon sy-voidepussinkin. Sekin on tosiaan 25ml kokoinen eli sitä saa käyttää nyt ikuisuuden :D. Annostelu onnistui onneksi helpommin, kun oli jämäkämpää voidetta, mutta pienempi suuaukko olisi tuohonkin kyllä parempi.
Mutta hyvät ensifiilikset näistä kuitenkin on!

Viimeisenä sitten taas ei-tarpeellista, mutta "haluan kokeilla uutta merkkiä".
Kuitenkin jälleen kesää silmällä pitäen oli mukava hoksata tuo Hello Sunday-merkin SPF50 silmänympärysvoide, kun ei meinaa aurinkosuojaa olla noissa normaaleissa sy-voiteissa!
Eli aurinkoisina päivinä tulee käyttöön.
Sama perustelu myös seerumille, vaikkei sinänsä seerumille ollutkaan tarvetta.
Mielenkiintoista päästä kokeilemaan SPF45-seerumia, vaikka toki mulla on vielä jäljellä sitä Hawaian Tropic-kasvovoidetta kesäksi (ja aion käyttää sen loppuun :p).

Ei siis kovin pahasti lähtenyt mopo keulimaan, vaikka se fiilis olikin vaarana :p.
Toki pidin mielessä, että aion tietyt jutut yrittää saada Hullareilta tilattua, kun ovat siellä halvempia. Kiva siis, että sain sen äänen pidettyä kuuluvana pääni sisällä :p.
Mutta nyt taidan lähtä lapioimaan vähän lunta pois kulkuväyliltä... Uusi lumi on vanhan surma, vai miten se nyt menikään... Jopsa se kevät tämän jälkeen pääsee kunnolla alkamaan!
Tänne taitaa tulla seuraavaksi loppuneiden esittelyä! Tosin mullahan on vielä ne parit viime vuoden luomivärien esittelytkin odottamassa :D. Hyvä sauma olisi nyt nekin tehdä!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia löytöjä! Mun ihonhoitojemma on kans käynyt vähiin, niin ostin sitten 3+1 päiviltä Lorealin tuotteita testiin..Tänään saan paketin. Hulluilta päiviltä tekis mieli kans testata Lumenen voiteita. Iho vaan on niin superkuiva, että kaikki mitä laitan sille hörpsähtää ihoon saman tien. Onneks kesä tulee ja kuivuus helpottaa😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kasvorasvoja vielä sen verran, että varmasti syksyn ale-päiviin selviän hyvin :D. En siis nyt niitä jemmannut enempää. Toki pitää katsoa, miten oma iho alkaa taas rasvoittumaan kesää kohti, että pitääkö kuitenkin jossain vaiheessa ostaa jotain geelimäistä voidetta. Paljon toki riippuu myös siitä, kuinka lämmin/kylmä kesä tulee :D.
      Itelle on aika hyvin passannut Lumenen tuotteet, mitä on tullut testattua. Lorealia oon välillä miettinyt myös, kun tuo samainen ystävä on itsellään niitä kehunut. Silläkin on nyt talviaikaan niin kuiva iho, että käyttää ihan yövoiteita päivävoiteina :D.
      Mulla ei ole niin paha tilanne, vaikka toki mitä vanhemmaksi tässä on tullut, niin kuivuus talvella on selvästi lisääntynyt...

      Poista
  2. Miun pitäisi jaksaa joku päivä hakea miun tilaus, se kun ei tietenkään tullut siihen noutopaikkaan mihin halusin vaan meni entisen asuinalueen k-markettiin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääh, voihan kökkö :D. Tympeitä nuo, kun siirtyy eri paikkaan kuin mihin on alun perin laittanu :D.
      Toivottavasti ei kovin pitkää matkaa tule!

      Poista
    2. Sain onneksi harkkapaikalta sinne kyydin ja kävelin sitten kotia. Raikas 30 minuutin kävelylenkki :D

      Poista
    3. No, tuli päivän liikunnatkin siinä samalla ^_^.

      Poista

Suositut tekstit