keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Deck of Panning-projekti, Päivitys nro8, Huhtikuu 2023

Heissan!
Vihdoin ja viimein nyt ehdin koneelle, kun töissä oli normi mittainen päivä :D.
Hyvä viimein saada tämä Deck of Panning-päivitys nro 8 julkaistua, koska uskokaa tai älkää, yksi osatavoite on jo tapahtunut :D. Olin itsekin leuka lattiassa tuolloin, mutta toisaalta se oli _osa_tavoite eli uusi kortti ensi kuussa ei ole varma vielä :D.
Tuttuun tapaan Täällä Intro-postaus ja Täällä vertailuun Päivitys nro 7.
Kortit on katsottu uudestaan pyöritetystä Maaliskuun pelialustasta, joka on tullut puolessa välissä kuuta saataville. Jälleen sanon, että teen omalla tyylillä kuun alusta kuun loppuun, enkä 20.pv niin kuin "oikea" päivitystahti on ^_^.

Jälleen osasin ennustaa aika hyvin, mutta yksi yllätyskin tapahtui eli sain nostaa tälle kuulle 3 uutta korttia!

Clionadh ja Kubiss oli odotettavissa, että saan tavoitteen täyteen. Sain jopa pannunkin näkyviin "Glyph" sävyyn, joka on mun ehdoton rakkaus kyseisessä paletissa <3.
Sain kuitenkin kaikkia sävyjä käytettyä vähintään kerran (2 sävyä jäi 1 käyttöön ja 2 sävyä 2 kertaan), suurinta osaa ehdin käyttää 3-5 kertaa. Tuota Glyph-sävyä käytin vain 3 kertaa eli se oli hyvin jo kuopattu :D.
Mutta se mikä yllätti täysin, oli tuo Lethal Cosmeticsin Dark Matter-sävy! Pannu tuli näkyviin 4.käyttökerralla tässä projektissa ja nyt oon kaikkiaan käyttänyt sitä vasta 11 kertaa :O.
Päädyin sitten ratkaisuun, että tavoite on täynnä tuosta, kun pannutin sen, vaikka käyttöjä tulikin vain 6/10.
Kuitenkin tuo Urban Decayn Scorpio jatkaa edelleen mukana ilman pannua, niin on yksi tumma sävy pois... Vai onko...?

Eli 3 uutta korttia sain nostaa, mutta kappas vain sain toisena korttina Ruutu Ässän, joka tarkoitti "Add Another Product +1" eli sainkin nostaa vielä 2 korttia sen tilalle!
Samat kortit valitettavasti pyörii kuukaudesta toiseen, mutta onneksi nuo pelialustat vaihtuu kuukausittain, niin ei tule nyt samoja juttuja peräkkäin!

Tässä on siis taulukossa valitsemani tuotteet ja mukaan tuli nyt siis 4 uutta tuotetta 3 sijaan.
Maaliskuulta jatkaa edelleen UD Scorpio, jota käytin tällä kertaa 7 kertaa. Ei pannua edelleenkään.
Toinen jatkaja on Sephoran sininen kynsilakka, jota käytin 1/5 kertaa.

Mukana on jälleen uudelleen Hertta 9, mutta tällä kertaa se tarkoitti "Back up item/ duplicate".
Päädyin ottamaan käyttöön Colourpopin vanhan Karrueche Fem Rosa She-paletin ja sieltä Chick-sävyn, koska mun CP:n Ooh La La paletissa on Moon Struck-sävy erittäin lähelle samanlainen:

Oon aiemmin ajatellut niiden olevan täysin samat, mutta kyllä nuissa pienehkö ero on näköjään :D.
Chick on enemmän punertavaan menevä.
Mulla on kuitenkin näitä vaaleita korostussävyjä niin lukematon määrä, että parempi vaan saada jotain käytettyä vähemmäksi :D.
Otin sitten Chick:lle käyttötavoitteeksi 10 kertaa.

Sitten nostin tosiaan sen Ruutu Ässän, jonka takia sain nostaa 2 korttia.
Ensimmäinen oli taas Risti 6, joka tällä kertaa oli "Birth stone".
Marraskuussa syntyneillä on 2 syntymäkiveä ja ne ovat googlailuni perusteella topaasi ja sitriini. Topaasia on monessa värissä, mutta ilmeisesti keltaisenruskea väri on yleisin.
Ja koska kiviä on kaksi, päädyin ottamaan 2 "tuotetta" tavoitteeseen.
Yllättäen tuo vuoden pannu-projektissa mukana oleva ABH:n Prism-paletti sisälsi molemman tyyppiset sävyt, niin päädyin ottamaan ne projektiin mukaan ja tavoitteeksi saada pannu näkyviin molempiin.
Ja TÄSSÄ on se yllätys: ensimmäisellä käyttökerralla alkuviikosta mä sain vahingossa pannun näkyviin jo Pyramid-sävyyn :D. En todellakaan tajunnut, että se oli jo niin lähellä, kun mun mielestä kuoppa ei ollut edes syvä :D.
Noh, tuosta Eternal-sävystä odotan huomattavasti vaikeampaa tapausta, joten nämä on varmasti ensi kuussakin mukana :D.

Toinen kortti oli sitten Ruutu Kuningatar, joka tarkoitti "Easy Peasy Lemon Squeezy" eli "Something easy to pan or meet your goal on". Jokin helppo tuote siis mukaan.
Noh, luonnollinen mukaan tuleva oli samasta ABH:n paletista sävy, johon uskoin tulevan seuraavana pannu näkyviin ja se oli "Osiris".
Täytyy sanoa, että ei ole ainakaan vielä ollut helppo tapaus kuin kuvittelin... Syvä "viiru"kuoppa kyllä nähtävissä, vaan ei saakeli vieläkään näy pohjan pilkettä :D. Täytyy alkaa rajaussivellintä käyttämään ja rajauksia tekemään, niin eiköhän se sitten ala näkymään. Uskon vakaasti, että saan tavoitteen täyteen :D.

Viimeinen kortti oli Pata 7 eli "Brand you only own 1 of".
Tämä oli suhteellisen helppo päätös eli Makeup Scientist-brändiltä omistan vain tämän Lab Manual paletin.
Tämä paletti saa minut joka kerta hymyilemään, kun tähän kiteytyy niin täydellisesti 2 rakastamaani asiaa: luomivärit ja labratyöt <3.
Käyttötavoitteeksi tuttu 10 kertaa ja uskon tämänkin toteutumiseen.

AI NIIN!!
Unohdin tämän kuvan laittaa tuonne alkupuolelle, enkä jaksa alkaa tämän bloggerin kanssa nyt tappelemaan (en saa helposti kuvia enää väliin, jos oon muita kuvia ja tekstejä ehtinyt tehdä, se pomppaa aina alimmaksi...).
Tässä siis näkyy vähän kynsilakkojen tilannetta eli Kubiss vajosi kivasti noin puoleen väliin.
Tuosta Sephorasta en mene vannomaan, että meneekö raja tuossa tummassa kohdassa, mutta katsotaan, miltä se näyttää 4 käyttökerran jälkeen :p.
Jospa saisin sillä lakattua nyt tämän kuun aikana, ainakin pääsiäislomalla ehdin ja Mr.Insinööri on loppukuusta kahdella työreissulla, joten tavoite on ihan mahdollista saavuttaa :D.

Nämä ovat siis Huhtikuussa käytössä.
Paljon on luomivärejä, mutta tämän projektin myötä on aina kiva saada käyttöä paleteille, jälleen 2 palettia saa vähintään sen 10 käyttökertaa tälle vuodelle ja ABH saa lisää pannuja näkyviin!
Uskoisin nyt tavoitteen täyttyvän 4 kortin osalta ja aion sitten nostaa vain 3, niin päästään takaisin 5 tuotteeseen.
Katsotaan, miten käy!

Tässä siis viimein nämä ja seuraavaksi postailua odottaa ennusteiden kuvat sekä 3+1 Päivien ostokset :D.
Pääsiäisen aikaan tulee varmasti molemmat, huomenna ei kuitenkaan, kun on ystävien kanssa syömään meno illalla ^_^.
Täytyy vaan toivoa, etten sairastu nyt lomalla, kun Mr.Insinööri on pari päivää ollut jossain köhässä ja kuumeessa :/.
Toki se olisi perinne, sillä oon melkein joka vuosi normaalisti ollut pääsiäisen aikaan sairaana... Jospa vältyn siltä, kun ei vieläkään ole mitään tuntunut tulevan!
Vaan palaillaan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit