maanantai 1. elokuuta 2022

Deck of Panning-projekti, Intro Elokuu 2022

Heipsheips!
Niin kuin eilen vihjaisin, niin tänään mä aloitin taas vaihteeksi uuden projektin, että saisin kosmetiikoille jälleen enemmän käyttöä ja ne myös mahdollisesti kiertäisi paremmin ja nopeammin ^_^.
Instagramissa oon seurannut muutamalla pannutus-tilillä tällaista Deck of Panning-projektia, jonka on luonut käyttäjä @emilynmax jo viime vuonna 2021.
Emilyn on tehnyt tästä silloin Youtube-videon, joten jos haluat lähteä tekemään tätä myös, niin katso tuo video ensin. Siellä on kaikki info projektista sekä tiedosto Game Boardista + selitykset kaikille jutuille. 

EDIT.
Täällä on vuoden 2023 Intro-video ja hieman on säännöt muuttuneet.
Pelialusta muuttuu nyt kuukausittain ja lisäksi "sääntöihin" on tullut yksi skippaus-mahdollisuus eli voi halutessaan skipata kortin.

EDIT2. Täällä on vuoden 2024 Intro-video. Jälleen on pieniä muutoksia tullut, mutta tuttua on se, että joka kuukausi pelialusta pyöräytetään uudelleen.

Tähän projektiin tarvitsee siis pelikortit ja myös 1 jokeri-kortti mukaan.
Oikeasti tämä projekti alkaisi/päivitykset tulisi kuukauden 20.päivä, mutta niin kuin kaikkia projekteja, niin myös tätä saa tehdä oman mielen ja aikataulun mukaan.
Itse päätin aloittaa kuukauden 1.päivä, on mulle helpompi :).
Tämä on "rolling"-projekti eli sitten, kun on saavuttanut tavoitteen, niin nostetaan uudelleen kortti sekoitetusta pakasta seuraavassa päivityksessä. Tilanne kuitenkin päivitetään kuukausittain.

Alussa nostetaan 5 korttia sekoitetusta pakasta, jotka siis vastaa 5 tuotetta.
Jos haluaa, niin voi toki ottaa enemmänkin kortteja ja tuotteita kiertoon!
Korttien selitykset löytyy tosiaan doc-tiedostosta tuolta youtube-videon tiedoista! Siellä on niin vuoden 2021 kuin 2022 Game board. 
Pelaan tietty 2022 "peliä", mutta jos samat kortit tulee jossain vaiheessa uudelleen, niin saatan käyttää hyödyksi myös 2021 peliä.
Kopioin itselleni koneelle nuo kaikki tiedot omaan Exceliin.

Sain itselleni tosiaan nämä kortit ja taulukossa on selitykset korteille, valitsemani tuotteet, käyttötavoitteet ja sitten laitan ylös, miten käyttö sujuu.
Käyttötavoitteen saa itse päättää täysin. Se voi olla tietty käyttömäärä, pannu näkyviin, loppuun käyttäminen jne.
Yhdellä kortilla tosin taisi olla sellainen pidempi aikainen käyttö, jossa oli suositelluksi käyttömääräksi laitettu esim. 100 kertaa.
Jokeri-kortti on sellainen "ootko ihan tosissasi?!?" eli silloin otetaan joku todella vaikea tuote, jota et todellakaan haluaisi esim. käyttää loppuun tai käytät erittäin vastentahtoisesti :D.

Hertta 2 oli "Gimme Product".
Valitaan "Randomized"-välilehdeltä jollain random generaattorilla tuote.
Mulla on puhelimessa Tiny Decisions-appi, johon laitoin skaalan 1-76 ja se antoi nro 8, joka oli poskipuna.
Mulla kun on jo vuosi-pannuprojektissa mukana useampi puna, niin päädyin sitten ottamaan mukaan Benefitin Rockateur-punan ja käyttötavoitteeksi 10 kertaa.
Näissä kannattaa joihinkin tuotteisiin laittaa tarpeeksi pienet käytöt, jotta kiertoa tulisi tasaisesti eli saa kortteja vetää useammin pakasta aina päivitysten aikaan :D.

Sitten Pata 5 oli "Bronzer" eli aurinkopuuteri.
Näitä mulla ei kovin montaa ole kokoelmassa ja yksi on jo vuoden pannuprojektissa, niin tässä päädyin ottamaan mukaan Benefitin Hoola-aurinkopuuterin.
Myös tähän laitoin käyttömäärän 10 kertaa, mutta jos pannu tulee näkyviin aiemmin (en usko), niin seuraavassa päivityksessä tämä lähtee pois ja otan uuden kortin :). Tietty myös silloin lähtee pois, jos käyttömäärä tulee täyteen.
Aurinkopuuteria käytän kyllä melko harvoin, niin tämä saattaa ehkä pari päivitystä pysyä mukana, mutta katsotaan, miten käy!

Hertta 6 oli "Autumn" eli syksy.
Tätä mietin pitkään, että otanko meikki- vai ihonhoitotuotteen, mutta päädyin luomiväripalettiin, joka oli Sydney Grace Autumn's Reign.
Ihonhoitoa tulee käytettyä kuitenkin päivittäin ja tuotteet kuluu suhteellisen tasaisesti, mutta tätä palettia en ole vielä tämän vuoden aikana käyttänyt kertaakaan :D.
Mulla kun on se henkilökohtainen tavoite, että käyttäisin sen 5-10 kertaa  (tai edes 1-5krt) kaikkia luomiväripalettejani vuoden aikana. Tällä projektilla tulee nyt tavoite täyteen tälle paletille :D.

Risti Jätkä oli "Random Colour Generator".
Tuo laitetaan Googleen ja ensimmäistä sivua painamalla tulee näytölle väri.
Sain tuollaisen kylmän hot/neon pinkin ja ainoa tuote, minkä keksin omasta kokoelmasta tuon värisen tai lähelle sitä, oli tuo Colourpopin Ooh La La Paletti.
Samalla syyllä kuin Sydney Grace, laitoin paletille 10 käyttökertaa.
Näissä paleteissa ei ole väliä, tuleeko pannu johonkin, käytän kumpaakin sen 10x ja sitten vasta vaihto.

Pata 10 oli viimeisenä, joka oli "wildcard" eli valitse ihan mitä haluat.
Tähän halusin ottaa tuotteen, jonka saan varmasti loppumaan kohtuullisessa ajassa, joten päädyin penkomaan rajauskynä-laatikkoani.
Siellä oli tämä Avon Glimmerstick Eye Liner sävyssä Ultra Violet, joka oli myös aika kivasti käytetty!
Tämä on mahdollista saada loppumaan nopeasti, kun käytän todennäköisesti aina luomivärien alle eli on ehkä loppu jo seuraavaan päivitykseen mennessä!

Tällaisella setillä aloitan siis tämän projektin!
Mä veikkaan, että seuraavassa päivityksessä saan 2 tai 3 tuotetta rollata ulos ja nostaa uudet kortit :D. Katsotaan, onko mun ennustus-taidot tässäkin yhtä huonot kuin yleensä on niissä kuukauden mahdollisesti loppuvissa tuotteissa :'D.
Näitä on ollut kyllä kiva seurata Instassa muilla, onneksi nyt vihdoin päätin itsekin aloittaa ^_^.
Miltä teistä vaikuttaa tämä projekti tai oletteko jo kenties mukana?

Sain 99% tästä tekstistä jo eilen kirjoiteltua, niin nyt ei mennyt kauaa viimeistellä!
Pitäisi alkaa sitten seuraavaksi elokuun ennustukset miettimään ja kuvaamaan, mutta tämä ilta menee varmaan pihalla. Ensin syödään ja sitten olisi taas marjapensaiden katsastus :D. Puukuormakin odottaisi purkamistaan...
Eli palaillaan taas piakkoin asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oon seurannu Tubettajia jotka tekee tätä projektia. Hauska seurata siis myös sinun projektin etenemistä. Itse en oo tähän aikonut osallistua. Monella tubettajalla on monta projektia päällekkäin menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi itsekin joskus youtubesta seurata enemmän nuita projekteja, ne on kyllä tosi kivoja katsoa ja seurata :D.
      Itse en kyllä montaa projektia enää jaksaisi, ihan tarpeeksi jo näissä mitä pyöritän:
      Pari vuotta jo mennyt A to Z rouletten ja Zodiac sign -projektien kanssa hiljaisesti (oonkohan 3 luomiväriä saanut vaihdettua yhteensä tähän mennessä näissä :D) ja sitten koko vuoden pannuprojekti + tuo kaikkien luomiväripalettien käyttö projekti ja nyt tämä Deck of panning.
      Eiköhän sitä näillä jo jonkinlaista kiertoa ja inspiraatiota saa meikkeihin :D.
      Mutta mun mielestä on kyllä todella kiva, että on olemassa paljon näitä projekteja! Hoksaa tosissaan, että sitä omaa kokoelmaakin kannattaa käyttää, eikä aina vaan haali uutta :D.
      Todella kivasti on jo vähitellen alkanut pannuja näkymään myös nuissa paleteissakin eikä pelkästään mono-luomiväreissä!

      Poista

Suositut tekstit