keskiviikko 26. heinäkuuta 2023

Käytetyt saippuat, Heinäkuu 2023

Hellou!
Olisin halunnut toissapäivänä hakemani Goodieboxin esitellä, mutta heidän sivulla ei tuotteiden esittely toimi... Boksin esittelytekstissä puhuttiin myös tammikuusta, joten aloin epäillä, että kierrättääkö ne nyt bokseja vai onko siellä joku koodi sekaisin :o.

Eilen illalla kävi sitten niin, että repsahdin kuin repsahdinkin Sydney Gracen Christmas in July aleen...
En vaan pystynyt vastustamaan -40% alea ja tuossa ennen kuin aloin tätä naputella, suunnittelin alen viimeisen päivän (31.7.) ostoskoria 1½ tuntia :D. Silloin on mono luomivärit -40% alessa, jonka aattelin vielä samaan lähetykseen hyödyntää.
Kansainväliset tilauksethan lähtee vasta sitten, kun on haluamansa päivien tilaukset tehnyt eli pääsee yksillä (harmittavan isoilla) postareilla.
Mähän oon ensimmäisen kerran tilannut ja testannut merkkiä vuoden 2020 alen aikaan.
Tuolloin oli tuuri, kun ilmaisten postarien raja oli 150$, tänä vuonna se on jo 400$, joten postarit maksan suosiolla :p.
Eilisen tilauksen pk:t oli 35$ ja se menee painon mukaan. Saa nähdä, paljonko tulee tuon toisen tilauksen jälkeen hyvitystä, ei siihen tule kuin muutama luomiväri eli laitan sormet ristiin, että tuo 35$ riittäisi...

Niin ja viime viikolla repsahdin myös Clionadh Cosmeticsin pikku-aleen :p.
Attelin, että perhana menköön nyt pitkästä aikaa molempiin, eipä nuihin tule joka kuukausi tilauksia laitettua :D. Jotain iloa tähän elämään!
Tässä on muutamat päivät tullut siivoiltua tätä yläkertaa ja roudattua tavaroita vähän kerrallaan alas, jos remppa olisi mahdollista aloittaa syksyllä... Pientä kaaosta havaittavissa täällä siis :p.
No joo, mä esittelen nyt muutamat loppuneet, kun tähän kategoriaan ei enää lopu mitään tässä kuussa!

Kesäkuun Goodieboxista kun tuli uusi minikokoinen intiimipesuaine, niin päätin tämän vanhemman 20ml minikokoisen Libresse Daily Intimate Wash Gel tuubin tyhjentää suihkussa käytössä olevaan pumppupulloon ja se uusi meni muiden matkakokoisten tuotteiden kanssa odottamaan sitä ihmettä, että mä joskus pääsisin taas matkustamaan johonkin :p.
Tästä ei nyt mitään sen kummempaa sanottavaa ole, teki mitä piti.
Kierrekorkki nyt on aina vähän tympeä, mutta eipä tosiaan matkoille ehtinyt tämän kanssa (tullut joskus Bette Boxista), niin ei se haitannut.
Tulee yleensä tilattua Avonilta se yksi pumppupullo (jotka ovat menneet uudistamaan nyt normipulloiksi...) täyttöä varten, niin ihan heti ei ehkä muita merkkejä tule ostettua.

Ja tuttuun tapaan sain käytettyä tämän Fiksuruualta kokeiluun tilaamani 300ml Method Hibiscus Berry Plant-based Foaming Hand Wash käsisaippuan.
Tässähän oli ihana tuoksu, hibiskus ja marjat ovat todellakin mun juttu!
Yksi pumppaus riitti hyvin ja vaahto oli kiva, olisi toki voinut vielä enemmänkin mennä kermavaahtomaisempaan suuntaan, mutta ei jäänyt enää kauas!
Voisin kyllä taas jostain tarjouksesta ostaa uudelleenkin, täyteen hintaan nämä pullot on mun käytöllä vähän liian kalliita.

Methodin jälkeen piti ottaa taas täyttöpumppu käyttöön ja siinä loppui tämä keväällä Sokoksen 3+1 Päiviltä kokeiluun ostamani 500ml Bubble T Tropical Mango & Passionfruit Bath & Shower Gel suihkugeeli.
Tämä tuoksui pullon suusta nuuhkittuna kivalta, mutta käytössä olikin itselleni liian laimea tuoksu.
Lisäksi koostumus oli melkein vesimäistä, mikä ei hirveän kiva ole suihkussa.
Siispä lähti käsisaippuaksi ja siinä toimi koostumuksen puolesta oikein hyvin.
En tiedä, tulenko ostamaan kokeiluun lisää näitä suihkugeelejä ainakaan.
Jäi kyllä pieni pettymyksen tunne tämän myötä.

Oon siirtänyt tämän Avonin litran kylpyvaahto-pönikan keskikerroksen kaappiin odottamaan käsisaippua-käyttöä.
Ei ollutkaan aikanaan ihan niin kiva tuoksu, joten armotta nämä menee suorilta käsisaippuaksi, jos ei miellytä.
Toki kun mulla on taas tässä vaiheessa vain täyttöpumppu enää käytössä, niin pakko sinne on jotain täyttää, oli todella kivan tuoksuinen tai ei.
Saa nähdä, tuleeko ensi kuussa kuinka paljon suihkugeelejä ja kylpyvaahtoja loppumaan, kun automaatti-annostelijan pullotkin (3kpl) saa ehkä täyttää jälleen!

Eli kyllä täällä purkkeja loppuu, vaikka tilauksia onkin nyt tullut tehtyä :p.
Tänään sain taas yhden luomiväripannunkin näkyviin :D. Hitaasti, mutta varmasti eteenpäin :p.
Mä katson, jatkanko loppuneiden esittelyä vai alkaako tuo Goodiebox-sivu toimia paremmin. Toki se pitää sitten ilman sivua esitellä, jos ei ala toimia.
Nyt on taas hyvää aikaa muutenkin päivitellä tänne, kun jäin jälleen ex tempore Neffin kanssa kahden. Mr.Insinöörin piti lähtä työreissuun pikavauhtia ja tulee sieltä takaisin vasta maanantaina... Ja sitten on vielä seuraavankin viikonlopun työreissulla. Saan olla taas enemmän omassa seurassa :p.
Mutta palataan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit