torstai 27. heinäkuuta 2023

Loppuneita kasvotuotteita, Heinäkuu 2023

Heissan!
Nyt olisi vuorossa parit loppuneet kasvotuotteet, joten käydään asiaan!

Tämä 50ml minikokoinen Dermosil Skin Solutions Wake Up Mist kasvosuihke oli mulla aamuisin käytössä (iltaisin käytän täyttöpulloa).
Tämä oli oikein pätevää suihketta, kosteutti hyvin ja tuoksui makealle. Lisäksi pumpun suihke tuli ulos erittäin hienojakoisena alussa, mutta muutaman viikon käytön jälkeen se alkoi yllättäen falskaamaan, mikä harmitti tosi paljon!
Tuossa alkukuusta aattelin sitten, että haluan saada peilikaapista pulloja vähemmäksi ja koska tämä alkoi falskaamaan, päädyin jälleen yhdistelyyn:

Eli siirto tuttuun Emma S. suihkepulloon :D.
Mua harmittaa todella, että tuo Dermon pumppu meni jostain syystä epäkuntoon, se suihke oli todella paljon hienojakoisempaa kuin tuossa Emma S:n pullossa.
Voisin kyllä ostaa Dermosiliä lisääkin, mutta valitettavasti ei näkynyt enää sivuilla, kun juuri katsastin :(.

Seuraavaksi lähti aamukäyttöön tämä keväällä Hullareilta tilatun Clinique-setin 30ml minikokoinen Clinique Moisture Surge Face Spray kasvosuihke.
Tämäkin oli tehoiltaan oikein kiva eli kosteutti hyvin. Tässä suihke ei kuitenkaan ollut yhtä hienojakoinen mitä nuissa muissa pulloissa, toki se ei mua sillä tavalla haittaa.
No tänään sitten päädyin samaan kuin Dermosilin kanssa:

Eli nyt on enää käytössä tuo täyttöpullo :D.
Pitää tosiaan peilikaappiin saada tilaa, kun täältä yläkerran kaapista pitää kosmetiikat siirtää rempan tieltä vähitellen alas (syksyllä viimeistään).

Viimeisenä tästä porukasta loppui, hieman yllättäen, tämä 60g Flow Kosmetiikka Strawberry Milk Facial Mask jauhenaamio.
Jäi tuo viimeinen naamio vähän löysemmäksi kuin mitä yleensä tein, koska jauhe loppuikin sitten yllättäen :D.
Yhden purkin olen jo aiemmin käyttänyt ja tämä oli todella ihana tuote.
Käytin tätä ennemminkin kuorintana, sillä pois pestessä jos käytti vähemmän vettä, tämä oli todella karkea :D. Uskoisin herkempi ihoistenkin pystyvän käyttämään, kun käyttää runsaasti vettä, eikä hankaa kasvoja samalla.
Aion kyllä todellakin ostaa tätä lisää, mutta pitää nyt muutamat kuorinnat saada ensin pois varastosta.

Siinäpä tämän kertaiset!
Pitää katsoa, esittelenkö huomenna sen Goodieboxin, vaikka sivu ei edelleenkään pelaa tuote-esittelyjen kohdalla :/. Erittäin outoa...
Mutta palaillaan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit