lauantai 17. helmikuuta 2024

Huulivoiteita ja monikäyttövoiteita kulutettu, Helmikuu 2024

Heiii taas!
Vihdoin ja viimein viime viikolla alkoi purkkeja loppua, niin nyt voi taas muutamat esittelyt tehdä!
Tämä on kyllä ollut todella tuskainen kuukausi, vaikka toisin kuvittelin ennusteita tehdessä :D.
Noh, nollille ei kuitenkaan jäädä, mikä on oikein hyvä, eikä mulle ole myöskään plussia tullut tähän mennessä!
Tällä viikolla sain tietää, että työt jatkuu vielä maaliskuun \o/, joten käyn tässä piakkoin silmälasit (taas) uusimassa ja ensi kuussa voisin käydä siellä kampaajalla, niin saa sitten tuoreet cv-kuvat otettua siistimmillä hiuksilla :p.
Täytyy katsoa, tarvitseeko jotain purkkeja ostaa varastoon esim. Normalista kokeiluun, vai pystynkö odottamaan vielä alepäiviin asti. Ainakaan vielä ei ole tullut mitään pakottavaa tarvetta :D.

Mutta nyt aattelin esitellä parit loppuneet ja ne on huulirasvoja/monikäyttövoiteita!

Ennuste-postauksen jälkeen kävikin heti niin, että sain tämän 8ml Comme Deux #liplove Lip Oil, Red huuliöljyn aplikaattorin katkaistua...
Yritin saada pohjalta valutettua öljyä ylemmäs reunoille, että saan sitä otettua aplikaattorilla ja siinä pyöritellessä se meni sitten katki...
Onneksi tavaraa ei jäänyt enää kovinkaan paljoa tuonne, niin ei alkanut harmittaa.
Tämähän on tullut Goodieboxista Maaliskuussa 2020. Alkaa nämä boksi-tuotteetkin nyt vähentyä yksi kerrallaan, kun uusia ei enää tule :D.
Tämä oli ihan jees, mutta ei jää ikävä. Tämän tyyppisiä löytyy varmasti kaikilta merkeiltä, niin seuraavaksi pääsee kokeilemaan jotain uutta.

TOKI huulivoiteita en aio edelleenkään ostaa, kun varastoista löytyy vielä ihan tarpeeksi jemmoja...
Nämä ovat nyt tällä hetkellä tehokäytössä.
Manna Kadar on nyt aamuisin hampaiden pesun jälkeen käytössä ja Carmex iltaisin.
Herbinan otin tähän tietokonepöydälle käyttöön ja olohuoneen pöydältä löytyy The Body Shopin ikivanha huulivoide.
Nuokin kuvan tuotteet on tulleet eri bokseista ja Carmexia mulla on vielä toinenkin purkki...

No sitten sain nämä aikanaan huulirasvoiksi hommatut, nykyään muussa käytössä olevat 15ml Oriflame Tender Care Protecting Balm, Blackcurrant ja Coconut monikäyttöbalmit kulutettua.
Näitähän on täällä vuosien varrella näkynyt monenlaisia purkkeja, kun piti keräämällä kerätä kaikki ilmestyvät. Viimeisin mulla on muistaakseni Karpalo, jonka oon tilannut ja tokihan nyt kun oon selaillut Oriflamen kuvastoja kuukausittain, niin oon aina uutuuksista haaveillut :D.
Ehkä taas joku kaunis päivä :D.
Niin kuin sanottua, niin mulla ei ole jalkavoiteita varastossa, joten oon kaikkia ikivanhoja voiteita käyttänyt siinä tehtävässä.
Ensin oli käsivoiteet ja nyt nämä Tender Care-balmit. Näitä voi siis käyttää kaikkeen mahdolliseen kuivuuden torjuntaan. Toimi myös omissa jalkapohjissani ihan hyvin!
Näitä tulee siis täällä kyllä taas näkymään!

Nyt on käyttöön lähteneet Hunaja ja Kaneli.
Varastosta löytyy vielä Mustikka sekä Lakka ja töissä mulla on käytössä se viimeinen Karpalo.
Haikea mieli alkaa olla näidenkin puolesta, mutta on nyt pakko jalkavoiteina käyttää nämä pois nopeampaa, kun ovat niin vanhoja :p.
En tiedä, saanko vielä tässä kuussa tuota hunajaa käytettyä, vai teenkö taas niin, että käytän vuorotellen saadakseni nämä loppumaan yhtä aikaa :D.
Todennäköisesti se tulee varmasti tapahtumaan 2kk sisällä!

Tällainen pikkupostaus tänään!
Katsotaan, milloin laitan seuraavan samanmoisen tänne, kun taas tulee olemaan aika hiljaista loppuvien kanssa... Mä nyt toivon, että muutaman saisin vielä pois kokoelmasta tässä loppukuun aikana, vaikka riittoisilta tuotteet vaikuttaa :D
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit