sunnuntai 4. helmikuuta 2024

Kristallipallo-katsaus, Helmikuu 2024

Heips taas!
Ennen lumitöihin menoa aattelin naputella tämän ennuste-postauksen viimein tänne :p.
Luulin kuvia ottaessa, että helmikuusta tulisi oikein kiva loppuvien purkkien suhteen, mutta tässä uudelleen arvioidessa kuvia tulin siihen tulokseen, että on tämä kuukausi aika lailla "toivotaan toivotaan"-linjalla kuitenkin :p.

Tässä on hius- ja vartalotuotteet, jotka sain kasaan.
Lisäksi kellarissa on 1 kylpytuote, joka loppuu seuraavalla kylpykerralla, joten jospa tässä kuussa kävisin taas kerran kylvyssä ^_^.
Tuo Avonin kylpyvaahto aloittaa sen "toivotaan toivotaan"-linjan. 
Kylpyvaahto ehkä loppuu, jos vaan saan tuon (ihkun) käsisaippuan käytettyä suunnilleen kuun puoleenväliin mennessä. Mulla on täyttöpumppu ennestään aika täynnä, niin sitä mulla olisi aikaa tyhjätä kuun loppupuoli, kunnes saa täyttää tuolla kylpyvaahto-jämällä. Käsisaippua on nyt tänään melkein puolessa välissä eli jännäksi menee!
Toki jos saan tuon Philosophyn suihkugeeli/vaahdon käytettyä, voin suihkuunkin ottaa sitten tuon Avonin vaahdon seuraavaksi... Tai käyttää siihen helmikuun kylpy-kertaan :D.
Eli hyvin monta jossittelu-kohtaa näyttää olevan näissä, että loppuuko yhtään mikään :p.
Minisuihke on vessatuoksuna eli todennäköisyydet loppumiselle on suuret.
Näytetuoksut loppuu, jos vaan niitä käytettyä tämän kuun todennäköisesti viimeisinä työpäivinä.
Hiustuotteet loppuu suurella todennäköisyydellä.

Ja tämä kasvotuote-kavalkadi jatkaa toivomus-linjaa. 
Taas kellarista löytyy 1 todennäköisesti loppuva.
Näistä monet on todella vähissä, mutta samaan aikaan tarvitsee myös käyttää kerralla hyvin vähän eli vähäiselläkin määrällä mennään hyvin pitkälle.
Kosteuttava kasvovesi ja hoitoneste (oikealla) ovat yleensä illalla käytössä, mutta jos ennustetut kovat pakkaset tulevat ensi viikolla takaisin, niin alan kerrostaa kaikkia mahdollisia myös aamuisin kasvoille.
Tuo Avonin mini-seerumi ei varmaan lopu, mutta jos nuo muut seerumit loppuu, niin se lähtee runsaampaan aktiivikäyttöön eli pieni mahdollisuus on aina olemassa, että entä jos :D.

Sitten viimeisenä toivotaan-meikkituotteet :p.
Tender Care-voiteet loppuu varmasti, kun käytän niitä jalkoihin ja saattaa ehkä kolmaskin purkki ehtiä loppua!
Rajauskynät riippuvat siitä, millaisia meikkejä tulen tekemään.
Hopea-glitterinen musta "kuivuu" nykyään tosi nopeasti eli sitä saa olla usein teroittamassa. Vihertävää rajausta käytän pohjustamaan vihreitä, kultaisia ja keltaisia luomivärejä :D.
Avonin ikivanha huulipuna on ollut kuukausia (ööhh, ehkä jopa parikin vuotta) käytössä työpöydällä ja nyt oon siirtänyt sen meikkipöydälle. Jospa saisin sen piakkoin pois kokoelmasta!

Tällaisia juttuja yritän tällä kertaa vähentää eli lähden kokeilemaan ainakin 20 täysikokoista, 5 minikokoista ja 2 näytettä.
Lisäksi, jos käy niin älyttömän hyvä tuuri, että nuo seerumit loppuu, niin alan käyttää jäljellä olevia kangasnaamioita, joista purkkiin rutistamalla saa seerumia vielä pariksi viikoksi käyttöön. Tämä on kuitenkin todennäköistä vasta maaliskuussa :D.

Yksi tuote on vasta mennyt loppuneiden pussiin, mutta ehkä sen TerraMoons-tilauksen voisi saada tänne tulevalla viikolla.
Mulla vaan tulee olemaan kammottava ensi viikko, kun pitää saada rutistettua kiireiset hommat keskiviikkoon mennessä, kun yllättäen Mr.Insinöörin pitää taas lähteä työreissulle loppuviikoksi.
Neffi tällä viikolla alkoi taas pissata verta, joka toistaiseksi saatiin heti pian loppumaan. Luultavasti stressireaktio, kun imuroitiin viikonloppuna ja sitten remontti taas maanantaina jatkui pidemmän paussin jälkeen...
Kaiken lisäksi pitäisi saada tämä talo pidettyä joten kuten lämpimänä, kun tosiaan on lupaillut -20C pakkasia tänne...
Mun pitää kuitenkin loppuviikostakin käydä töissä, niin pieni stressi alkaa itselläkin tulla, miten Neffin ruokinnan saan hoidettua, kun en mitenkään mielelläni tässä tilanteessa haluaisi raksu-automaattia käyttää... Sitä tosin on varmaan pakko käyttää sekä torstaina että perjantaina ja sitten illat käyttää vaan runsaaseen nesteyttämiseen toivoen samalla parasta ja pelkäämällä pahinta...
Antibiootteja on turha hakea, kun en saa yksin niitä annettua (ne ei mene enää ollenkaan ruuan/herkkujen seassa, vain herkkumaitoon liuottamalla ja ruiskulla ruutaamalla)...

Eli katsotaan, saanko tältä stressiltä ja kipeiltä niskoilta rauhoituttua koneen ääreen sen verran, että jotain voisin ensi viikolla tänne naputella :p.
En todellakaan uskalla luvata nyt yhtään mitään...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit