lauantai 24. helmikuuta 2024

Parit hiustuotteet loppuneet, Helmikuu 2024

Heissan!
On taas ollut tämän mun kropan kanssa hankalampi viikko :/. Niska on ollut todella jumissa, migreeniä on yrittänyt useampana päivänä päälle ja eilisen illan makasin sohvalla putkirulla ja lämpö"tyyny" niskassa, joka onneksi vähän pahinta jomotusta viimein helpotti...
Alkuviikosta mulla oli myös botox-hoitoarviointi spastisiteettipolilla ja sainkin samalla kertaa pistot käteen ja vähän jalkaankin :). Nyt vaan oon odotellut, milloin teho alkaa (vai alkaako...), viikossa se pitäisi ilmeisesti alkaa vaikuttaa.
Pelottaa vaan, kun mulla on tuo oikean käden olkavarsi ollut myös turkasen kipeä tällä viikolla (nyt ehkä pahimmillaan), että eihän se vain estä tuon botoxin mahdollista vaikutusta...
Noh, parina iltana ja tänään tuossa alkupäivästä oon saanut viimein sen niska-hartiaseudun jumpan sekä muutaman fysioterapeutin antaman jumppaliikkeen tehtyä taas. Tuntui vaan, että alkuviikosta ne provosoi tuon kallonpohjan kipua, samoin kun kävin kylvyssä maanantaina. Lisäksi kävelyt töihin on tuntunut väsyttävän enemmän, tämän tosin huomasin jo viime talvena...
Että joo, vähän jännittää, mitä tämä kroppa nyt päättää tehdä...

Mutta katsotaan nyt parit loppuneet eteenpäin, yritän taas saada esiteltyä samaa tuoteryhmää olevat purkit samassa postauksessa :). Nyt on vuorossa hiustuotteet, kun niitä ei ehkä lopu näiden viimeisten päivien aikana.

Muistaakseni kuun toisena viikkona päätin, että haluan rutistaa tyhjäksi tämän 150ml Dermosil Hair Care 2 Minute Miracle Hair Mask hiusnaamion, kun sain juuri ja juuri omilla voimilla rutistettua saunailtana yhteen kertaan hiuksiin tuubista.
Jälleen Mr.Insinööri avusti ja sai rutistettua tavaraa 2 käyttökertaan (kuvassa on kaavittu jo se 1 kerta).
Oon siis aiemminkin käyttänyt tuubin (vai 2...) tätä ja hyväksi todennut.
Harmi vaan tätä ei enää ole Dermosilillä myynnissä :'(. Kaikki lopettaa aina kaikki hyviksi todetut tuotteet :(...
On Dermolle näköjään aika monta uutuuttakin tullut tässä, joten ehkä jossain vaiheessa saisi niitä tilattua kokeiluun!

Toisena hiustuotteena sain käytettyä loppuun tämän 80ml minikokoisen Klippoteket Super Extra Strong Hair Spray hiuslakan, jonka tilasin kokeiluun viime syksyn Hullareilta.
Oli ihan pätevää ainetta omaan käyttöön, mutta tässä loppuvaiheessa tuli taas ongelmaa siitä, kun suutin tukkeutui. Joutui siis huuhtomaan vedellä ennen käyttöä ja käytön jälkeen suuttimen :/.
En siis tätä versiota tule ostamaan uudelleen, koska kaikilla hiuslakoilla ei ole ollut tätä ongelmaa, enkä haluaisi tällaista ylimääräistä ajanhukkaa aamuihin :p.

Samaisesta tilauksesta on jäljellä vielä nämä 2 miniä, joten ainakaan pian tulevilta kevään ale-päiviltä ei tarvitse hommata lisää hiuslakkaa :D. Oikein hyvin pärjää syksyyn!






Tässäpä oli tämänkertaiset!
Vieläkään ei ole plussaa tullut tälle kuulle, mutta tuossa ennen postauksen aloitusta tein sitten Oriflamelle kanta-asiakastunnukset. Aloitan tuolla ja katson ajan kanssa, tarvitseeko päivittää "edustajaksi".
Aattelin tuosta nykyisestä kuvastosta tehdä tilauksen, kun alkoi sitten uudet Tender Caret houkutella liikaa ja ne oli nyt hyvässä alessa :p. Sama sitten muitakin juttuja tilata kokeiluun taas pitkästä aikaa, muuan vuosi päässyt vierähtämään edellisestä kerrasta :D.
Mutta teen tilauksen vasta kuun vaihteessa, kun jakso näyttää kestävän 6.3. asti. Tulee sitten maaliskuulle plussaa reippaammin :p.
Edelleen elätän toiveita, että pari tuotetta ehtisi loppua tässä kuussa, mutta ihan kohtuulliseen saldoon pääsen, vaikka aluksi näyttikin tosi huonolta! Jotain jää onneksi maaliskuullekin tasapainottamaan mahdollisia plussia!
Vaan mä katson, josko huomennakin saan toisen postauksen tehtyä, niin tulevalle viikolle ei jää niin paljon painetta :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie olin aiemmin Oriflamella Brand Partnerilla, mutta siirryin kanta-asiakkaaksi, kun melkeinpä samat jutut saa silläkin + en halua rekrytä ketään tai perustaa tiimiä jne :D Ja silloin tuo BP muuttui maksulliseksi (30 €/vuosi), niin tiputtauduin pois.

    Haluan tilata vaan itselleni silloin kun haluan ja milloin haluan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti, kun kommentoit tuota !
      Ja ohhoh, mä en ees hoksannut, että tuo BP on maksullinen :o. Olipa hyvä, että otin sitten tuon kanta-asiakkuuden :D.
      Ei mullakaan oo mitään haluja rekrytä ketään. Mä luulin, että tuo on samanlainen kuin Avonilla, että saa alennuksia myös, jos joku haluaa mun kautta tilata itselleen ym.
      Kiitokset siis tästä selvityksestä tosi paljon, onneksi valitsin "oikein" :p.

      Poista

Suositut tekstit