keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Viimeiset Loppuneet, Toukokuu 2024

Heissan!
Taas meni viime tippaan nämä viimeiset esittelyt :p.
Sain kyllä eilen kuvat muokattua, mutta ilta meni muuten siihen, kun käytiin ostamassa parit kukat ja käytiin äitini (ja isovanhempieni) hautaa siivoamassa talven jäljiltä. Oli 4.vuosipäivä, niin päivä meni yleisesti ottaen haikeissa tunnelmissa...
Päivää tosin vähän piristi aamupäivällä tullut tieto, että minut oli valittu laborantin koulutukseen eli pitäisi ilmeisesti lähteä kuluttamaan jälleen koulun penkkiä heinäkuun lopussa :D.
Seuraavaksi pitää laittaa hakemus TE-toimistoon, jos saisin mahdollisuuden opiskella tuon tutkinnon työttömyysetuudella, niin rahallisesti olisi hivenen helpompaa kuin opintotuella. Katsotaan, onko tuuri matkassa!

Mutta tässäpä tulee nyt viimeiset toukokuun loppuneet esittelyyn!

Tästä porukasta ensimmäisenä ja kuukauden toisena tuotteena loppui tämä 250ml Avon Senses Pink Sands Pink Coconut Water & Dragon Fruit Scent Shower Gel suihkugeeli ja jonka käytin siis käsisaippuana.
Parin sentin verran olin jo suihkussa kuluttanut alkuun.
Tässä oli tosi kiva hedelmäinen tuoksu ja tätä jään kyllä kaipaamaan, olisin voinut tätäkin tuoksua jemmata lisää :D.
Pitää katsoa, jos jonkun kautta tilaisi ulkomailta, Facessa on uusi Avonin ryhmä, jossa muutamat tilaa Viron ja olikohan Bulgarian tai Latvian kautta Avonia. Toki joillakin on myös omia jemmojakin edelleen myynnissä, niin täytyy niitäkin pitää silmällä :D.

Ja viimein sain kulutettua tämän 200ml Wella Oil Reflections Luminous Instant Conditioner hoitoaineen, jonka tilasin viime syksynä(kö) (joo, oli) Stockan Hullareilta.
Mitä oon muutamia Wellan tuotteita kokeillut, niin hyvin ne on mun hiuksille sopineet, eikä tämäkään ollut poikkeus!
Silloin kun oli vielä pitkät ja huonokuntoiset latvat, niin vähän ehkä jäi takkuja, mutta nyt kampaaja-käynnin jälkeen lyhyemmät hiukset silottui tosi hyvin.
Tässä oli myös vaikutusaika todella lyhyt; olikohan 1 minuutin :D. Monesti pidin pidempäänkin, kun en koskaan muistanut, että se aika on noin lyhyt.
Kyllä edelleen voisin ostaa Wellalta tuotteita lisää kokeiluun ja mikä ettei tätäkin hoitoainetta uudelleen, kun on tarjouksessa.

Samaten sain loppumaan samassa Stockan Hullareiden tilauksessa tulleen 30ml Lumene [Lumo]Nordic Bloom Vegan Collagen Essence kasvoseerumin tai hoitonesteen.
Seerumin tavoin käytin yleensä iltaisin, mutta sopi hyvin myös meikin alle.
Tämä ei siis lähtenyt rullaamaan pois, niin kuin teki duon toinen seerumi.
Kosteutti myös hyvin muiden tuotteiden kanssa, muuta nyt en osaa tehoista sanoa.
Jos olisi halvempi, niin mikä ettei voisin ostaa uudelleen. Ehkä joskus, kun hyvä alennus tulee taas vastaan :).

No sitten lopulta päädyin ottamaan tälle kuulle loppuneisiin tämän ikivanhan (1.5g?) Avon ColorTrend Chopsticks Eyeliner, Anchormate rajauskynän.
Katselin eilen blogia läpi ja tämä on tilattu Joulukuussa 2014 eli kepeät melkein 10 vuotta ehti olla mulla :p.

Samalla päädyin heivaamaan myös tämän yhtä vanhan 3g Paese Eye Pencil, 19 rajauskynän, joka tuli Joulukuussa 2014 Livboxista... Ilmankos alkoi jo melkein joka käytön jälkeen olla niin kuiva, että sai teroittaa "tuoretta" terää aina käyttöön :'D.
Tässä tuli toki nyt sekin vastaan, etten saanut enää kunnolla otetta teroittamiseen.

Kuten sanottua, niin nykyisin oon käyttänyt rajauskyniäni aina luomivärien alle pohjustamaan ja tällä tavoin saan niitä hieman nopeammin käytettyä pois, lähes kaikki kun ovat enemmän ja vähemmän vanhoja :p.
Hyvin palvelivat ja nyt on aika siirtyä taas seuraaviin :D. Toki riippuen meikin sävyistä oon aina niiden mukaan käyttänyt sen värisiä kyniä pohjalle, siksi näidenkin kanssa on tässä mennyt oma aikansa :).

Tässäpä oli Toukokuun loppuneet! Laitan varmaan huomenna taas hauskan yhteenvedon :D.
Alan nyt miettimään vielä muutamat tuotteet Deck of Panning-päivitykseen, niin saa senkin tänne sitten piakkoin!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit