maanantai 20. toukokuuta 2024

Parit meikkituotteet käytetty, Toukokuu 2024

Heips!
Onpahan tänään taas hyvää aikaa päivittää tännekin, kun oon ehtinyt päivän jumpankin jo tehdä aiemmin :D.
Tänään piti herätä aikaisin, kun vuorossa oli hakemaani opiskelupaikkaan haastattelu aamulla!
Ensi viikolla selviää, miten kävi, mutta jotenkin jäi itselle hieman epävarma fiilis, vaikka ei mitään katastrofaalista tapahtunutkaan... Ehkä tämä on taas tätä "pessimisti ei pety"-ajatusta :p. Onneksi ei kauaa tarvitse odottaa tulosta!

Mutta tänään aattelin esitellä parit loppuneet meikkituotteet, joista toinen olikin täysi yllätys itselleni!

Ensimmäisenä loppui tämä Goodieboxista (toistamiseen) tullut 0.07g Realher Eye Am Strong Definer Brow Pencil kulmakynä, joka loppui siis 15.5.24.
Silloin kun tämä tuli boksista, halusin ottaa tämän alusta asti seurantaan, että kuinka monta käyttökertaa tämän kanssa menee. Lopputulos oli 53 kertaa :D.
Ja mähän en tällä mitään yksittäisiä karvoja piirrellyt, vaan "väritin" koko kulmakarvat eli ehkä olisi pidempäänkin kestänyt ns. oikealla käytöllä :D.

Tässä on viimeisen käyttökerran kuvat eli sain väritettyä kulmat ja kädelle viimeiset rippeet.
Sävy oli siis ihan jees, ehkä ihan hivenen liian punertava omaan makuun, mutta en jaksanut välittää siitä isommin :D.
Mullahan oli tämä myös projekteissa mukana tänä vuonna eli Pannu-projektissa ja Deck of Panning-projektissa.
Tämän vuoden Pannu-projektissa tuli käyttökertoja välillä 11.1.-15.5.24 yhteensä 42 kertaa.
Deckiin otin kynän mukaan viime kuussa, jolloin tuli 16 käyttökertaa ja tässä kuussa tuli loput 11 eli yhteensä 27 kertaa.
Oli sinällään kiva käyttää, mutta oon niin iloinen, että on enää 1 kynä jäljellä, jonka jälkeen saan täysillä keskittyä ABH:n kulmapalettiin sekä ruskeisiin luomiväreihin loppuelämäni ajan :D. Nyt on ollut tavoitteena saada kokoelmasta pois nuo kynät ensin.

Sitten se itsenikin yllättänyt tuote!
Eli tämä 6.5g Bellá Pierre HD Finishing High-Definition Translucent Powder irtopuuteri loppui!
Nyt työttömänä ollessa oon enimmäkseen käyttänyt nestemäistä meikkivoide-mixiä, niin on sitten ihan irtopuuteria saanut sen kanssa käyttää :D.
En jotenkin tajunnut ollenkaan ottaa ennusteisiin mukaan, kun aattelin tämän vielä kestävän, mutta näköjään käytän puuteria reippaalla kädellä :p.
Tuo purkki tuli Goodieboxista samoihin aikoihin (eipäs tullutkaan, kun viime syyskuussa...), kun olin tehnyt BeautyBaylle tilauksen, jossa oli 85g jättipurkki puuteria :D.
Näköjään noin 8-9kk meni tuon 6.5g purkin kanssa, toki silloin loppuvuodesta en käyttänyt niin usein mitä nyt viimeisen 2kk aikana oon käyttänyt.
Tuosta voikin sitten laskea osviittaa, kuinka kauan tulee menemään tuon jättipurkin kanssa ;D. Oon sitäkin tässä ehtinyt käyttää toki, pari millimetriä ehkä tullut vajoamaa purkkiin jo! Mutta mulla kun on vielä 3 kivipuuteriakin (2 onneksi melko vähissä) ja sitten sellainen jämä-purkki, johon oon murskannut kivipuuteri-jämiä...
Ehkä ensi kuussa voisi epätoivoisena ottaa asiaksi murskata nuo loppumassa olevat puuterit jämäpurkkiin, niin saa suoraan 2 miinusta listaan sitten :p.

No joo, tällaisia pohdintoja täällä!
Kyllä purkkeja saa vähentymään, kun alkaa jälleen mielikuvitusta käyttää tehokkaammin :D.
Tässä tosiaan mietin, että jätänkö jo jotain kesäkuulle, kun tämä kuukausi on mennyt oikein mallikkaasti. Vielä on mietintäaikaa hetki!
Mutta jatketaan pohdintoja taas seuraavassa postauksessa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit